Δέσποινα Βανδή & Μελίνα Νικολαΐδη γυμνάζονται μαζί και η ομοιότητά τους δεν περνά απαρατήρητη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δέσποινα Βανδή & Μελίνα Νικολαΐδη γυμνάζονται μαζί και η ομοιότητά τους δεν περνά απαρατήρητη

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι αχώριστες. Το νέο βίντεο μέσα από το γυμναστήριο και η εντυπωσιακή ομοιότητα μαμάς-κόρης.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις εγχώριες stars που προσέχουν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους και έχουν συνειδητά υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δίνοντας έμφαση στη σωστή διατροφή και την άσκηση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τρέφει μεγάλη αγάπη για τη γυμναστική η οποία αποτελούσε ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της, καθώς την βοηθά να έχει αντοχή επί σκηνής και να διατηρεί τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη γυμνάζονται μαζί και είναι σαν δίδυμες

Η Μελίνα Νικολαΐδη δίνει καθημερινά το παρών στο γυμναστήριο του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί της και η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει επιλέξει να γυμνάζεται στον ίδιο χώρο στα νότια προάστια, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του 35χρονου αθλητή. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και πριν από μερικές ώρες αποφάσισαν να κάνουν ταυτόχρονη προπόνηση, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται αργότερα το στιγμιότυπο στο TikTok.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η 54χρονη έχει άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση και προσπαθεί να φορέσει στο κεφάλι της ένα γιορτινό σκούφο, με τη βοήθεια των εφέ που διαθέτει η εφαρμογή.

«Για να κάνω διάλειμμα προσπαθώ να βάλω το σκουφάκι στο κεφάλι μου», ακούγεται να λέει η Δέσποινα Βανδή ενώ πίσω της βρίσκεται η Μελίνα η οποία εκτελεί ασκήσεις υπό την επιτήρηση του αγαπημένου της.

sxolia2_LI.jpg

Η 19χρονη θυμίζει ολοένα και περισσότερο την μητέρα της στο πέρασμα του χρόνου, με τις δύο γυναίκες να είναι σαν αδερφές. Οι fans έκαναν αρκετά κολακευτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση, τονίζοντας πόσο όμορφη είναι τόσο η τραγουδίστρια αλλά και η κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C01jVSuM8qe/

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφος της κόρης της έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση και πρόσφατα έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση με την Μελίνα στο anniversary party του καταστήματος του 35χρονου όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Δέσποινα Βανδή -Μελίνα Νικολαΐδη: Με ολόμαυρο look μαμά και κόρη ήταν ίδιες head to toe!

https://www.instagram.com/reel/CpxT0zHAQ4d/

Τους τελευταίους μήνες η καλλιτέχνης έχει κάνει δυναμική είσοδο στον κόσμο του TikTok, δημοσιεύοντας αυθόρμητα και ακομπλεξάριστα videos από τη ζωή της εντός αλλά και εκτός σκηνής, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi