Survivor: Η ακύρωση του James, το φλουρί της Ασημίνας και το τελευταίο τηλεφώνημα της Δαλάκα

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Η ακύρωση του James, το φλουρί της Ασημίνας και το τελευταίο τηλεφώνημα της Δαλάκα

Οι νέοι παίκτες του Survivor αναχωρούν τις επόμενες ώρες για τον Άγιο Δομίνικο. 

Σε πέντε μέρες από σήμερα θα έχουμε την πρεμιέρα του Survivor και οι παίκτες, Διάσημοι και Μαχητές μαζί με τα στελέχη της παραγωγής και τον Γιώργο Λιανό, αναμένονται να αναχωρήσουν τις επόμενες ώρες από την Αθήνα για την Δομινικανή Δημοκρατία.

https://www.instagram.com/p/C1jM2ZpOwXy/

Πριν την πρεμιέρα, έχουμε μία ακόμη έκπληξη από τον James και το πρόβλημα υγείας του, μία προσθήκη από το Power of Love, ενώ δύο μεγάλα φαβορί, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το γλέντησαν πριν ριχτούν στη μάχη του reality.

https://www.instagram.com/p/C0R2t-LM0nD/

Οι Μαχητές, το γλέντι στον Οικονομόπουλο και το φλουρί της Ασημίνας

Το φετινό Survivor, ίσως έχει συζητηθεί λίγο περισσότερο από το περσινό, πριν καν ξεκινήσει. Και αυτό γιατί αφενός έχουμε την επιστροφή Δαλάκα και Χατζηανδρέου που είχαν αποβληθεί την προηγούμενη σεζόν, αφετέρου γιατί έχουμε ένα εξελισσόμενο «θρίλερ» με τη συμμετοχή του James Καφετζή . Ο οποίος είπε αρχικά όχι, πριν από μερικά 24ωρα συμφώνησε στα χρήματα με την παραγωγή και μόλις χθες το απόγευμα, ακύρωσε για δεύτερη φορά και μας το ανακοίνωσε μέσω Twitter. Γιατί λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

james.jpg

Προφασιζόμενος λόγους υγείας και αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων που τον βάζουν σε ένα αναγκαστικό πρόγραμμα ειδικής διατροφής.

Οι followers του, ευχήθηκαν περαστικά, φαντάστηκαν ότι από τα γλυκά των Χριστουγέννων το έπαθε και τίποτε δεν αποκλείει πως θα μπει αργότερα στο reality. Θα τον χρειαστούν για λόγους τηλεθέασης, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Στις ειδήσεις της τελευταίας στιγμής η προσθήκη του τραγουδιστή Νίκου Γκάνου στους διάσημους όπως και του Παύλου Παπαδόπουλου, γνωστού παίκτη από το Power of Love και με αρκετές θαυμάστριες από τότε στο ενεργητικό του. Βέβαια φέτος το κοινό δεν ψηφίζει. Άρα και δεν θα του χρειαστούν.

pavlospapadopoulos.jpg

Τα μόνο ονόματα ωστόσο από την πλευρά των Μαχητών που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, είναι εκείνο του επιχειρηματία Φάνη Μπολέτση (διατηρεί πολύ γνωστό all day cafe στην περιοχή του Παπάγου δίπλα από το δημοτικό θέατρο) και του Rob James, μοντέλου και γνωστού προσώπου από διαφημιστικά σποτ. Ωστόσο αυτά είναι ακόμη spoiler και όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Δύο παίκτριες που είναι φέτος φαβορί και πέρυσι αποβλήθηκαν, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ετοιμάστηκαν με διαφορετικό τρόπο λίγο πριν την αναχώρησή τους. Η μεν Κατερίνα μετά από μία βραδιά - ρεβεγιόν στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος, έκανε τις τελευταίες βιντεοκλήσεις πριν την αναχώρηση.

dalakainsta.jpg

Η Ασημίνα πάντως άλλαξε χρονιά με τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη και ευχήθηκε οι ζυγοί αριθμοί του 2024 να είναι τυχεροί.

1704148941504-457490490-asimina2.jpg

Πάντως η ίδια κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα και αυτό ίσως είναι ένας καλός οιωνός. Και οι δύο αυτές παίκτριες είναι πολύ δυνατές αγωνιστικά. Οι φετινοί κανονισμοί, ευνοούν τους παίκτες ή τις παίκτριες που θα τα καταφέρουν στον αγωνιστικό στίβο. Θα βοηθήσει φυσικά και η στρατηγική. Για reality άλλωστε μιλάμε.

asimina.jpg