Αυτοί (λένε) είναι οι διάσημοι που μπαίνουν στο Survivor αλλά ήδη έχουμε απώλειες και νέες αρνήσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτοί (λένε) είναι οι διάσημοι που μπαίνουν στο Survivor αλλά ήδη έχουμε απώλειες και νέες αρνήσεις

Τα ονόματα Μαχητών και Διασήμων του φετινού Survivor θα ανακοινωθούν επίσημα σε λίγες ημέρες, αλλά ήδη μάθαμε τους celebs που θα πρωταγωνιστήσουν. 

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21.00 το βράδυ κάνει πρεμιέρα ο 7ος κύκλος του Survivor και ήδη φτάνουμε στην τελική ευθεία για να μάθουμε τα ονόματα Μαχητών και Διασήμων. Οι συμφωνίες έχουν κλείσει και ήδη γνωστοποιήθηκαν μέσω του ρεπορτάζ οι celebs που θα βρεθούν μεν στην ίδια ομάδα, αλλά χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα είναι και σύμμαχοι. Αν δεις τα ονόματα, θα καταλάβεις και εσύ τις 3 πρώτες κλίκες.

Ο wannabe αρχηγός Αλέξης Παππάς και η αποκάλυψη Πούμπουρα

Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός συνεχίζει τις οικογενειακές του διακοπές στο Πάπιγκο και αργότερα στο χωριό Φιλιάτι στη Θεσπρωτία που είναι το πατρικό του, λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο και τον 7ο κύκλο του reality στον ΣΚΑΙ ενδεχομένως και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

https://www.instagram.com/p/C1Wq32xCzjl/

Τα στελέχη της παραγωγής αλλά και οι 24 παίκτες, Διάσημοι και Μαχητές θα ταξιδέψουν μαζί, για να βρεθούν δύο μέρες πριν την πρεμιέρα στο νησάκι που θα περάσουν τους επόμενους 6 μήνες. Φέτος όλα είναι διαφορετικά. Θα είναι αλλού τοποθετημένες οι καλύβες και σε νησί που δεν θα έχει locals για να μην έχουμε τις περσινές τιμωρίες με την αγορά φαγητού και τη χρήση κινητού.

Οι κανονισμοί επίσης αλλάζουν, το κοινό δεν θα ψηφίζει για την αποχώρηση και οι παίκτες θα φεύγουν με δύο τρόπους. Είτε γιατί θα τερματίζουν τελευταίοι στο αγωνιστικό κομμάτι, είτε γιατί στο συμβούλιο θα ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους ως οι πιο αδύναμοι κρίκοι.

Αυτή η αλλαγή θα πυροδοτήσει διαφωνίες και θα τονώσει κλίκες και συμμαχίες. Αν κάποιος ή κάποια είναι καλός στα αγωνίσματα και αγαπητός (έως και βολικός) για τους συμπαίκτες του, θα συνεχίσει να επιβιώνει στο παιχνίδι. Φέτος η στρατηγική θα είναι καθοριστική.

Από τα ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί ότι έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή του Survivor για την ομάδα των Διασήμων είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Όλγα Πηλιάκη, ο Αλέξης Παπάς, η Σάσα Μπάστα, ο Δημήτρης Βλάχος, ο Βασίλης Πορφυράκης και ο Σάββας Γκέντσογλου. Με ερωτηματικό έχουμε ακόμη την Μαρία Αντωνά και ενώ θεωρούνταν στους σίγουρους ο Σάββας Πούμπουρας σήμερα μας ανακοίνωσε από ένα story του (και με λίγη ειρωνεία για τις φήμες) ότι «Μυστικό, αλλά δεν το μάθατε από εμένα. Δεν θα πάω στο Survivor. Άστους να λένε».

Σίγουροι θεωρούνται ωστόσο οι δύο αθλητές, ο Χρήστος Βολικάκης και η Κέλλυ Αραούζου.

Στο άκουσμα των ονομάτων, οι περισσότεροι άρχισαν να εικάζουν τις νέες κλίκες - συμμαχίες που θα δημιουργηθούν. Θεωρείται δεδομένη η ομάδα Δαλάκα - Χατζηανδρέου, αφού είναι φίλες και δυνατές αγωνιστικά, ο Αλέξης Παππάς θα προσπαθήσει από το πρώτο λεπτό να δείξει τις αρχηγικές του τάσεις, η Σάσα Μπάστα θα είναι λίγο πιο κοντά στον Σάββα Γκέντσογλου γιατί γνωρίζονται φιλικά (η πρώην του Αγγελική Ηλιάδη είναι φίλη και συμπαίκτρια με τη Σάσα από την εποχή της Φάρμας) και ο Δημήτρης Βλάχος (τώρα που δεν θα είναι ο φίλος του Σάββας) μένει προς το παρόν ουδέτερος και ανεξάρτητος. Κάτι μας λέει ότι θα ταιριάξει ως χαρακτήρας με τον τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη.

Αυτά είναι απλώς σενάρια. Γιατί η εμπειρία λέει πως πολλές σχέσεις μεταξύ παικτών αλλάζουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανάλογα με τις αγωνιστικές και προσωπικές σκοπιμότητες. Και δεν ξέρουμε ακόμη, το ποιοι παίκτες έχουν συμφωνήσει να μπουν αργότερα στο reality. Γιατί θα έχουμε και τέτοιες εκπλήξεις.