Σμαράγδα Καρύδη και Ελένη Ράντου έκαναν τις πιο σοφές ευχές για το 2024

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σμαράγδα Καρύδη και Ελένη Ράντου έκαναν τις πιο σοφές ευχές για το 2024

Περνώντας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Θοδωρή Αθερίδη και αγαπημένους φίλους τους η Σμαράγδα Καρύδη κατάλαβε πως μόνο ένα πράγμα μπορούμε να ελέγξουμε.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, όπως και ο περισσότερος κόσμος, πέρασε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και επομένως και τις πρώτες στιγμές του 2024 μαζί με αγαπημένους τους φίλους, όπως είδαμε και μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της η ηθοποιός.

Ανάμεσα στους φίλους τους ήταν η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον σύζυγό της, αλλά και οι Γιώργος Καπουτζίδης, Αγγελική Λάμπρη και Μιχάλης Μαρίνος σαν σε μικρό πρωτοχρονιάτικο reunion της παρέας του Παρά Πέντε. Κάπως έτσι, η ευχή της Σμαράγδας Καρύδη έχοντας μαζί της αγαπημένα πρόσωπα αλλά και τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη για το 2024 από την «αγάπη».

«Μόνο αγάπη. Τίποτα άλλο δεν είναι στο χέρι μας, αλλά αυτό είναι πολύ» έγραψε συγκεκριμένα η ηθοποιός στην ανάρτησή της με εικόνες από τη δική της αλλαγή του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/C1j-uLUCKkk/

Και πράγματι, η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που μπορούμε να ελέγξουμε και να επιλέξουμε να έχουμε στη ζωή μας, όπως ακριβώς έχει κάνει κι η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία είναι αγαπημένη με πολλά άτομα του θεάτρου και της τηλεόρασης, γι' αυτό και η ανάρτησή της γέμισε με τις ευχές τους για καλή χρονιά.

Το metallic γιορτινό look της Σμαράγδας Καρύδη

Όπως θα είδες και πιο πάνω στην ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη, όλοι λίγο πολύ στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που βρέθηκε εκείνη και ο Θοδωρής Αθερίδης επέλεξαν outfits σε μαύρο χρώμα κυρίως, με τις κυρίες της παρέας να έχουν προσθέσει και λίγη λάμψη στο look τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη συνδύασε ωστόσο, το μαύρο σακάκι της με παγιέτες με μια metallic ασημί μακριά φούστα, μακρυμάνικη μπλούζα με glitter και μαύρα μποτάκια με χαμηλό τακούνι πετυχαίνοντας ένα ultra γιορτινό look. Σε μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η ίδια φοράει και ένα ιδιαίτερο headpiece με ένα μεγάλο λουλούδι επίσης σε metallic ασημί απόχρωση.

Η Ελένη Ράντου ευχήθηκε για το 2024 και πήρε ευχές για τον Βασίλη της

rantou.jpg

«Καλώς μας ήρθε και το 24!!!Ας γίνουμε έστω κατά έναν χρόνο πιο σοφοί!Χρόνια πολλά στους Βασίληδες και τις Βασιλικούλες», έγραψε η Ελένη Ράντου και συνόδεψε το ποστ της με μια φωτογραφία της με λαμπερό μακιγιάζ.

Εννοείται πως οι fans της Ελένης της ευχήθηκαν και για τον δικό της Βασίλη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

1704178339920-863601825-rantou2.jpg

Μιλώντας για τα 30 χρόνια κοινήςω πορείας με τον Βασίλη, η Ελένη είχε πει χαρακτηριστικά:

«Με τον Βασίλη είναι χρόνια αυτή η συμβίωση και η επικοινωνία. Είναι πια τριάντα χρόνια. Συμπόρευση είναι. Είναι ζωή. Είναι και η αίσθηση πως ό,τι και να συμβεί δεν θα προδώσει ο ένας τον άλλον. Με ό,τι διαφωνία και αν υπάρχει, έχουμε μια βαθιά μυστική συνεννόηση, μια συμμαχία. Δεν στράφηκε ποτέ ο ένας εναντίον του άλλου, ακόμα και σε φάσεις αντιπαραθέσεων. Όχι με τον άλλον, αλλά με αυτό που κάνει ο άλλος. Δεν είναι θέμα τύχης οι σχέσεις, είναι θέμα δουλειάς. Το κατακτάς. Είναι το θέμα τι αποφασίζεις να ζητήσεις από τον άλλον και φυσικά, το πιο σημαντικό, το πόσο θα σου σταθεί ο άλλος στα δύσκολα. Είναι πολλοί παράγοντες. Στη σούμα υπάρχει μια συμμαχία», είχε τονίσει η Ράντου και είχε εξηγήσει:

«Νομίζω ότι πιθανόν και για τους δυο μας θα υπήρχαν κάπου εκεί έξω καλύτεροι σύντροφοι, αλλά για κάποιο λόγο υπάρχει μια βαθιά συνεννόηση, ακόμη και από απόσταση. Ο Βασίλης έχει ασχολίες που δεν αρέσουν σε μένα και χαίρομαι όταν τις κάνει, ακόμη και αν εγώ δεν μπορώ να είμαι μέρος τους. Εμένα μου αρέσουν τα ταξίδια σε μακρινά μέρη, και επειδή ο Βασίλης έχει ταξιδέψει λόγω συναυλιών παντού, δεν θέλει να ξανακούσει για ταξίδι, αλλά χαίρεται όταν εγώ πάω. Χαίρεται με τη δική μου ευτυχία, έστω και αν αυτός δεν αποτελεί μέρος της. Δεν θέλει ο ένας να είναι αναγκαστικά η αιτία της ευτυχίας του άλλου. Το αν δεν το κάνεις μαζί μου, δεν μπορείς να περάσεις καλά δεν υπάρχει στη σχέση μας. Πάρα πολύ καλά μπορεί να περάσει ο άλλος χωρίς εσένα, κι εσύ χωρίς τον άλλον. Ο εγωισμός δεν υπάρχει. Και ο εγωισμός σκοτώνει».