Η Κλέλια Ρένεση εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να ζητάς σε μια σχέση σήμερα για να ανθίσεις

Η Κλέλια Ρένεση εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να ζητάς σε μια σχέση σήμερα για να ανθίσεις

Με αφορμή την αλλαγή του χρόνου, η ηθοποιός εξήγησε πως η πιο σημαντική είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας.

Η Κλέλια Ρένεση φροντίζει πάντα στις δημοσιεύσεις της στο Instagram να στέλνει ένα μήνυμα. Έτσι και στο τελευταίο της ποστ, η ηθοποιός, με αφορμή την έλευση του 2024 έγραψε σχετικά με τη σχέση μας με τους άλλους αλλά και για την πιο σημαντική σχέση με τον εαυτό μας:

«Ο παρατηρητής κ το παρατηρούμενο. This is quantum baby! Δες πώς αλλάζεις, πώς φωτίζεσαι ή πώς μαραζώνεις σε σχέση με αυτόν που σε παρατηρεί. Αυτός είναι ένας πολύ σωστός φάρος πλοήγησης. Δες ποια μάτια σε κοιτάζουν με αγάπη.
Μια κολώνα, ένας φάρος φωτός είναι αυτό που θέλουμε όλοι για να ανθίζουμε και να βγάλουμε τον ήλιο μας έξω να φωτίσει.

Μια κολώνα αμετακίνητη, μια σταθερά στιβαρή που βλέπει χωρίς να κρίνει, χωρίς να διαχωρίζει, χωρίς να λιμοκτονεί για οίκτο και προσοχή. Μια ρίζα να ακουμπήσεις και να ψηλώσει το μέσα σου. Ένα βλέμμα που σου δίνει χρώμα όταν το δικό σου χάνεται, ζέστη όταν κάνει κρύο τριγύρω.

https://www.instagram.com/p/C1eS6dGIsJ7/

Αν έχεις μια τέτοια κολώνα δίπλα σου, κράτα την γερά στην αμμοθύελα.
Αν δεν έχεις μια τέτοια κολώνα δίπλα σου, ψάξτην,
Αν έψαξες και δεν βρήκες, επινόησε την. Φαντάσου την. Κάνε πως είναι εκεί.
Λίγο πριν να αλλάξουν οι αριθμοί, θυμήσου: αν δεν αλλαζεις εσύ, πεθαίνεις όλο και περισσότερο. Βρες όλα τα χρώματα σου και φόρα τα! Λούσου στο φως σου!

https://www.instagram.com/p/C0toKwTIqYJ/

Πρόσφατα, η Κλέλια είχε δώσει και τις δικές της συμβουλές για τον έρωτα και τη ζωή:

«Μην πέφτετε στους έρωτες σαν νταμιτζάνα σε ελεύθερη πτώση, περιμένοντας ο θεός του ρομάτζου να σας σώσει από το σίγουρο στραπάτσο.

Μην ρίχνεστε στη μάχη «της δικαιοσύνης» χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε πίσω από την ομίχλη, απλά για να πείτε πως «κάτι κάνατε και σήμερα.

Μην αρπάζετε φωτιά σαν σπιρτάκια στο σπιρτόκουτο, μοιραία αναφλεγόμενα επειδή το ένα είναι δίπλα στο άλλο για να μην κρυώνει.

Μην συμπερασματολογείτε ακατάπαυστα για εξωτερικά και αλλονών δρώμενα, τη στιγμή που δυσκολευέστε να ερμηνεύσετε έστω το ένα δέκατο της δικής σας συμπεριφοράς και δράσης.

Να είστε φτερό που χαιδεύει, πριν πιάσει.

Μιλιά που πίνεται σαν δροσερό νερό πριν φωνάξει.

Να βλέπετε και λίγο, μην κοιτάτε μόνο».