Η κίνηση της Sanda Bullock την ημέρα που ο σύντροφός της Bryan Randall θα γινόταν 58 ετών

Πατούλια Κατερίνα
Η κίνηση της Sanda Bullock την ημέρα που ο σύντροφός της Bryan Randall θα γινόταν 58 ετών
Jackson Lee

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον Αύγουστο όταν ο Bryan Randall, ο επί χρόνια σύντροφος της Sanda Bullock έφυγε από τη ζωή.

Συγκινεί η Sandra Bullock, η οποία, μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Bryan Randall τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 57 ετών, αποφάσισε να σκορπίσει τις στάχτες του. Η αδερφή της Sandra, Gesine Bullock-Prado μοιράστηκε ένα βίντεο στο ποτάμι Snake στο Jackson Hole του Wyoming κι εκεί η Bullock άφησε τις στάχτες του αγαπημένου της, την ημέρα που εκείνος θα γινόταν 58 ετών.

Η Gesine έγραψε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/reel/C1f1Sf4xng6/

«Χαρούμενα γενέθλια Bry, η Sandra σε έφερε στο ποτάμι όπως στο είχε υποσχεθεί».

Η οικογένεια του Bryan είχε με μια ανακοίνωση μιλήσει για τον θάνατό του, ευχαριστώντας τους γιατρούς που τον βοήθησαν στα τρία χρόνια της μάχης που έδωσε με την πάθηση ALS:

«Ο Bryan επέλεξε νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με το ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που περιηγήθηκαν μαζί μας στο τοπίο αυτής της ασθένειας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις οικογένειές τους για να είναι με τη δική μας».

Η ηθοποιός γνώρισε τον Bryan Randall, όταν φωτογράφισε τον γιο της Louis, στα γενέθλιά του το 2015. Δημοσιοποίησαν, ωστόσο τη σχέση τους αργότερα εκείνο το έτος, ύστερα και από την κοινή τους εμφάνιση στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

Παρ' όλα αυτά οι δυο τους επέλεξαν να μην παντρευτούν ποτέ και η ίδια η Bullock σε συνέντευξή της είχε αναφέρει σε σχέση με το θέμα του γάμου:

Bryan Randall: Ποιος ήταν o σύντροφος της Sandra Bullock και τι είναι η σπάνια πάθηση ALS

Μιλώντας στην εκπομπή Red Table για τον Bryan, η Bullock είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είναι το παράδειγμα που θα ήθελα να έχουν τα παιδιά μου. Έχω έναν σύντροφο που είναι χριστιανός και υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να βλέπεις τα πράγματα. Δεν συμφωνώ πάντα μαζί του και δεν συμφωνεί πάντα μαζί μου. Αλλά είναι παράδειγμα ακόμα κι όταν δεν συμφωνώ μαζί του. Είμαι πεισματάρα αλλά μερικές φορές χρειάζεται να κάτσω αναπαυτικά και να τον ακούω και να λέω "το λες διαφορετικά αλλά εννοούμε ακριβώς το ίδιο πράγμα».