Η Ελένη Βαΐτσου έκανε αφέλειες και είπε δύο αλήθειες για τα Χριστούγεννα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Βαΐτσου έκανε αφέλειες και είπε δύο αλήθειες για τα Χριστούγεννα

Η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου καλωσόρισε το 2024 με νέο look και κάποιες σκέψεις.

Η Ελένη Βαΐτσου που γνωρίσαμε μέσα από το «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου το 2013 και απολαύσαμε στη σειρά «Η δική μας Οικογένεια» το 2023 μέσα από τη συχνότητα του Open, υποδέχθηκε τον νέο χρόνο με μια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Ελένη Βαΐτσου με αφέλειες

Πολλές φορές η ίδια για τις ανάγκες επαγγελματικών φωτογραφήσεων είχε πειραματιστεί με το hair look της με τη βοήθεια διάφορων περουκών. Γι' αυτό και την είχαμε δει με καστανά a la garcon μαλλιά αλλά και με καρέ ξανθά. Αυτή την φορά ωστόσο, η αλλαγή που επέλεξε να κάνει στα μαλλιά της η ηθοποιός μπορεί να ήταν μικρή αλλά ήταν πραγματική. Λίγο πριν αλλάξει λοιπόν ο χρόνος η Ελένη Βαΐτσου έκανε αφέλειες και

όπως της έγραψαν οι followers της είναι ένα look που της πηγαίνει πάρα πολύ.

Tα Χριστούγεννα και το βίντεο - ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε

Η Ελένη Βαΐτσου μοιράστηκε με τους followers της στα social media και κάποιες σκέψεις της αυτές τις γιορτές.

Αρχικά, όπως πάρα πολλοί διάσημοι και μη έκαναν αναρτήσεις με φωτογραφίες από τη χρονιά που πέρασε λίγο πριν μπει το 2024, έτσι και η ηθοποιός δημιούργησε το δικό της βίντεο με χαρούμενα στιγμιότυπα από τη ζωή της το 2023.

Όπως έγραψε ωστόσο, και στη λεζάντα του βίντεο οι φωτογραφίες που διάλεξε είναι μόνο από χαρούμενες στιγμές της κι όχι από πιο δύσκολες που πέρασε αν και θα έπρεπε. Κανείς βέβαια, δεν απαθανατίζει τον εαυτό του όταν αντιμετωπίζει μια δυσκολία ή ένα πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά και οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μας έρχονται πάντα για να μάς διδάξουν κάτι και αυτό το ξέρει η Ελένη Βαΐτσου και γι' αυτό αισθάνεται «γεμάτη» και ευγνώμων.

«Έφτασε και πάλι αυτή η τελευταία μέρα του χρόνου, η μέρα της ανασκόπησης. Η μέρα δηλαδή που ψάχνουμε να βρούμε τις πιο γαμάτες μας φωτό να ανεβάσουμε για να δείξουμε πόσο υπέροχη και αξιοζήλευτη ήταν η χρονιά που πέρασε. Να εκθέσουμε τις όμορφες εμπειρίες που είχαμε κ να δηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας. Να θέσουμε ακόμη υψηλότερους στόχους για την χρονιά που έρχεται (γιατί φυσικά τα καλύτερα έρχονται!) και να προετοιμαστούμε για «νέα ξεκινήματα» λες και κλείνουν μαγικά όλα τα ‘κεφάλαια’ απόψε στις 00:00… Έτσι και στο δικό μου αποχαιρετιστήριο post, θα δείτε φωτό από κάποιες όμορφες στιγμές (γιατί τις άσχημες δεν τις απαθανατίζουμε, αν και θα έπρεπε).
Τί ΔΕΝ πρόκειται λοιπόν να δείτε; Τα σκοτάδια που πέρασα, τις δύσκολες αποφάσεις που πήρα, τα λόγια που μετάνιωσα, τις άσχημες σκέψεις που έκανα, τα σκληρά μαθήματα που έμαθα. Ήταν μια χρονιά γεμάτη!» έγραψε η Ελένη Βαΐτσου χαρακτηριστικά στην ανασκόπηση του 2023.

https://www.instagram.com/reel/C1hPNjxtdGx/

Από την άλλη τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά μπορεί να πέρασαν αλλά η ηθοποιός όπως έγραψε στο προφίλ της δεν πρόκειται να αποχωριστεί το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και τους στολισμούς πολύ σύντομα, αφού «βαριέται» να ξεστολίζει.

«Τα Χριστούγεννα πέρασαν αλλά το πνεύμα τους θα "φιλοξενηθεί" σπίτι μου τουλάχιστον μέχρι τις απόκριες...(συμπεριλαμβανομένων του χριστουγεννιάτικου δέντρου και των props γιατί βαριέμαι φρικτά να τα μαζέψω έγραψε στην πρώτη ανάρτηση του 2024 στο Instagram της και οι followers της, αλλά και εμείς, κάπως ταυτιστήκαμε. Όσο τέλειο κι ευχάριστο είναι το να στολίζεις το σπίτι σου για τα Χριστούγεννα τόσο «αγγαρεία» φαίνεται πάντα το να το ξεστολίσεις.

https://www.instagram.com/p/C1o2v-YNRXb/