Survivor 2024:Το αγώνισμα επάθλου & τα αρνητικά σχόλια στο Twitter/X για την 4η συμμετοχή της Δαλάκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor 2024:Το αγώνισμα επάθλου & τα αρνητικά σχόλια στο Twitter/X για την 4η συμμετοχή της Δαλάκα

Χωρίς πάρτι αλλά με βουτιά από ελικόπτερο και με αγώνισμα επάθλου ξεκίνησε το Survivor για Διάσημους και Μαχητές.

Ο 7ος κύκλος του Survivor μόλις ξεκίνησε και οι 20 παίκτες - η ομάδα των Διασήμων και η ομάδα των Μαχητών - κατάλαβαν εξ αρχής πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αυτή τη χρονιά.

https://www.instagram.com/reel/C1z2Z5GLqXZ/

Τέλος τα πάρτι έναρξης και τα λαμπερά outfits. H ομάδα των Διασήμων μάλιστα, πέραν της Όλγας Πηλιάκη που επέλεξε λευκό τοπ, διάλεξαν μαύρα αθλητικά ρούχα χωρίς να έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους και παρότι όπως είπε ο Γιώργος Λιανός μπορούσαν να φορέσουν ό,τι θέλουν, κάνοντας μια πρώτη «άτυπη» δήλωση για το τι θα συμβεί στους στίβους μάχης.

Το πρώτο αγώνισμα επάθλου, η ήττα της Δαλάκα και τα σχόλια για την συμμετοχή της

Στα βαθιά λοιπόν, μπήκαν οι παίκτες και των δύο ομάδων με το πρώτο αγώνισμα επάθλου να είναι γεγονός.

Πέρα από τα μαύρα outfits βέβαια, η ομάδα των Διασήμων, δεν κατάφερε να κερδίσει το πολύ σημαντικό έπαθλο της φωτιάς αφού η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να ήταν η πιο έμπειρη στον στόχο - αφού είναι η 4η φορά που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο - όμως ο Φάνης από τους Μαχητές έδειξε τα απαραίτητα «κότσια» που απαιτούσε η περίσταση και κατάφερε να είναι ο νικητής, αποδεικνύοντας πως η εμπειρία δεν είναι το παν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε, που παρακολουθούμε το συγκεκριμένο ριάλιτι έχουμε καταλάβει πως πρόκειται για το παιχνίδι των ανατροπών.

https://www.instagram.com/reel/C1z7A-krC8S/

Όσον αφορά πάντως, την επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα για 4η φορά στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την ήττα της στο πρώτο αγώνισμα, οι fans του παιχνιδιού φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με αυτήν. Η ίδια μάλιστα, προσπάθησε μιλώντας στον Γιώργο Λιανό να διακωμωδήσει την παρουσία της λέγοντας πως σε λίγο θα του πάρει και την θέση του παρουσιαστή αλλά αυτό δεν φάνηκε να «ελαφραίνει» το κλίμα του κοινού απέναντί της.

Οι αλλαγές στο Survivor 2024

Όπως σου είπα αυτή την χρονιά τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά και ο Γιώργος Λιανός από την αρχή ενημέρωσε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό για τις νέες συνθήκες του παιχνιδιού. Πλέον οι παίκτες δεν θα αποχωρούν μετά από την ψηφοφορία του κοινού αλλά μετά από μονομαχία. Σαφώς οι παίκτες που θα είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα προκύπτουν μέσα από την ψηφοφορία της χαμένης ομάδας στο συμβούλιο του νησιού, οπότε η στρατηγική φέτος όπως και το αν είσαι καλός αγωνιστικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο για να προχωρήσει κανείς στο παιχνίδι.

Πάντως όλοι οι παίκτες, καινούργιοι και μη δήλωσαν πως οι νέοι κανόνες είναι που τους έκαναν να λάβουν συμμετοχή με μεγαλύτερη χαρά στον φετινό κύκλο, αφού όπως τόνισε τόσο η Ασημίνα Χατζηανδρέου όσο και η Κατερίνα Δαλάκα, ο καθένας θα ορίζει ουσιαστικά μόνος του την μοίρα του στο παιχνίδι.