Πριν την τελική αναμέτρηση στον Σασμό, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τον άντρα της καρδιάς της

Κατερίνα Μπούσιου
Πριν την τελική αναμέτρηση στον Σασμό, η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τον άντρα της καρδιάς της

Τα συγκινητικά λόγια για τον εγγονό της και ο έρωτας με τον σύζυγό της. Η Μαρία Τζομπανάκη ετοιμάζεται ως Καλλιόπη στον Σασμό και για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Βασίλη Μπισμπίκη. 

Το έχουμε ξαναπεί πως δίχως τη Μαρία Τζομπανάκη ως Καλλιόπη, ο Σασμός δεν θα ήταν ο ίδιος. Η σειρά έρχεται με νέα επεισόδια από τις 15 Ιανουαρίου και εκείνη θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στις εξελίξεις, οδηγώντας μία υπόθεση στα άκρα, όπως άλλωστε το συνηθίζει. Η ηθοποιός η οποία βρέθηκε για τις εορτές των Χριστουγέννων στην Αμερική, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε την πιο τρυφερή στιγμή της με τον εγγονό της Αχιλλέα.

Οι τρεις άντρες της καρδιάς της

Με όλους τους τρόπους και για όλους τους σωστούς λόγους, η Μαρία Τζομπανάκη έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις μεγάλες αδυναμίες της ζωής της. Και δεν είναι μόνο ο μοναχογιός της Ορφέας Αυγουστίδης ή ο γιος του και λατρεμένος της εγγονός, Αχιλλέας - Κωνσταντίνος.

Είναι και εδώ και 8 χρόνια σύζυγός της Γιάννης Βάλβης. Ο διακριτικός και γοητευτικός επιχειρηματίας είναι πάντα στο πλευρό της, ακόμη και αν η απόσταση λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων μεταξύ Ελβετίας και Αμερικής, τους χωρίζει κατά διαστήματα. Φέτος τα Χριστούγεννα ταξίδεψαν όμως μαζί για να περάσουν τις γιορτές, στο σπίτι που έμεναν για αρκετά χρόνια στην Αμερική.

https://www.instagram.com/p/C1hxcA4qoaS/

Ο σύζυγος της ηθοποιού είχε χθες την ονομαστική του εορτή και η Μαρία Τζομπανάκη μας έδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο ερωτευμένη είναι, αφού όπως έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram: «Ο Γιάννης ο δικός μου! Να είσαι ευτυχισμένος καρδιά μου. Χρόνια πολλά!».

https://www.instagram.com/p/C1y1V8BIr-W/

Λίγες ημέρες πριν τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είχε μιλήσει για εκείνον με συνέντευξή της στο περιοδικό 7ΜTV λέγοντας μία υπέροχη φράση, όταν τη ρώτησαν τι εύχεται για τη σχέση τους: «Να γεράσουμε στο ίδιο μαξιλάρι και να «φύγουμε» παρέα. Με την ίδια αγάπη».

Στην ίδια συνέντευξη ωστόσο μίλησε και για έναν άλλον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Πολύ μικρότερο σε ηλικία. Είναι φυσικά ο εγγονός της Αχιλλέας. Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που τον σκέφτομαι, χαμογελώ διάπλατα και κάθε φορά που τον αγκαλιάζω, ζω την ευτυχία υλοποιημένη στη μυρωδιά του, στο σπινθηροβόλο βλέμμα του και στο άκουσμα του νέου ονόματός μου, όταν με φωνάξει ως «Γιαγιά Μαράκι».

Οι followers είπαν: «φτάνει» στην υπερβολή του Σασμού και η Μαρία Τζομπανάκη υπερασπίστηκε τον θρήνο

https://www.instagram.com/p/CsNx0CMoc3H/

Με την επιστροφή του Σασμού με νέα επεισόδια, ο ρόλος της ως Καλλιόπη αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Με τις κινήσεις που κάνει ο Ανδρέας Βρουλάκης που θέλει να κάνει κακό στα παιδιά της, αναγκάζεται να περάσει στην αντεπίθεση. Επανέρχεται στο μυαλό της και η υποψία ότι ίσως εκείνος τελικά και όχι ο Παύλος να ευθύνεται για τον θάνατο του συζύγου της στη φυλακή. Σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε την οριστική σύγκρουση μεταξύ τους. Που οδηγεί στην απαγωγή του και στην εξαφάνισή του. Ωραία η κορύφωση του ρόλου του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά.

Με μία απαγωγή και μία εξαφάνιση θα γίνει στον Σασμό το φινάλε του Βασίλη Μπισμπίκη