Τα πρώτα πλάνα του Σασμού για το 2024 θυμίζουν CSI ενώ η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε την καλύτερη ευχή

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα του Σασμού για το 2024 θυμίζουν CSI ενώ η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε την καλύτερη ευχή

Το νέο τρέιλερ της σειράς για τα επικείμενα επεισόδια του 2024 και οι ευχές των ηθοποιών του Σασμού για τη νέα χρονιά. 

Με εξαίρεση το Survivor στον ΣΚΑΙ, η επανεκίννηση των προγραμμάτων όλων των καναλιών θα γίνει μετά τις 15 Ιανουαρίου. Ο Alpha βέβαια πριν λίγες ώρες, μας έδωσε μία πρώτη γεύση για τα νέα επεισόδια του Σασμού με ένα grande spoiler, την ίδια στιγμή που οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς, μας έδιναν μέσω Instagram, τις ευχές τους για τη νέα χρονιά που έρχεται. Με σασμούς προσωπικούς και γενικούς.

«Εύχομαι σε όλες τις μαμάδες...»

Μπορεί αυτές τις ημέρες να υπάρχει ένα pause στα γυρίσματα του Σασμού με αρκετούς από τους ηθοποιούς να βρίσκουν αφορμή για μία μικρή οικογενειακή απόδραση (όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Λάλος που έχει ταξιδέψει με τη σύζυγό του Έλενα και την κόρη τους στη Γερμανία όπου γεννήθηκε), αλλά σύντομα θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

https://www.instagram.com/p/C1SUS9yLIiD/

Στα νέα επεισόδια του Σασμού, παρατηρούμε μία μικρή αλλαγή ωστόσο, με βάση το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε. Δράση αστυνομικής σειράς αλά CSI βλέπουμε με τον Δημήτρη Λάλο ως Μαθιό στο στόχαστρο του επίδοξου δολοφόνου του. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Ανδρέας Βρουλάκης μόλις οργάνωσε σχέδιο εξόντωσής του κατά τη μεταφορά του από τη φυλακή στον ανακριτή, κατηγορούμενος για τον φόνο του Λάζαρου.

Όπως όμως θα δεις, η Ντίνα τελικά προσπαθώντας να τον προστατέψει τραυματίζεται σοβαρά. Θα επιβιώσει βέβαια, μην ανησυχείς. Αυτή η απόπειρα κατά του Μαθιού εξοργίζει τον νέο εισαγγελέα, δηλαδή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Φυσικά και καταλαβαίνει πως οι Βρουλάκηδες ευθύνονται για αυτό και βάζει στο στόχαστρο τον Ανδρέα.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο εισαγγελέας κατορθώσει να βρει τη λύση και να τιμωρήσει όποιον έχει την ευθύνη.

Οι φήμες για 4ο κύκλο του Σασμού και η μεγάλη αποκάλυψη που βάζει τη Μαρία Τζομπανάκη σε κίνδυνο

Μέχρι να φτάσουμε και σε άλλες σημαντικές εξελίξεις της σειράς που αφορούν κυρίως την Καλλιόπη και τον Ανδρέα, η Μαρία Τζομπανάκη που την υποδύεται, όπως και σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, έστειλε τις ευχές της στο κοινό για τη νέα χρονιά. Και έδωσε την πιο ξεχωριστή ευχή από όλους, μαμαδίστικης νοοτροπίας και τόσο ουσιαστική και γλυκιά.

Και όπως είπε: «Εύχομαι σε όλες τις μαμάδες, να χαίρονται ευτυχισμένα παιδιά, σε όλους του νέους να εκπληρωθούν τα όνειρά τους και να προστατεύονται από κάθε κακό και σε όλο τον κόσμο ειρήνη γιατί αυτό χρειαζόμαστε αυτό τον καιρό. Με πολύ αγάπη από την Καλλιόπη και από εμένα τη Μαρία».

Και όπως σωστά της έγραψαν οι αγαπημένοι της followers της, η Μαρία Τζομπανάκη είναι η καπετάνισσα της καρδιάς μας.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης από την πλευρά του έγινε πιο συγκεκριμένος στο θέμα της ειρήνης, λέγοντας πως εύχεται να σταματήσει σύντομα ο πόλεμος στη Γάζα.

https://www.instagram.com/reel/C1PuXEHL2Fe/

Εκείνος ωστόσο σύμφωνα με όλες τις πληφορορίες, θα ολοκληρώσει την παρουσία του στη σειρά μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου όπως ήταν άλλωστε προσυμφωνημένο, λόγω υποχρεώσεών του στο θέατρο.