Η Nicole Eggert από το Baywatch δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού αλλά οι fans διχάστηκαν

Πατούλια Κατερίνα
Η Nicole Eggert από το Baywatch δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού αλλά οι fans διχάστηκαν

Μια κίνηση της ηθοποιού Nicole Eggert που δίνει μάχη με τον καρκίνο, έκανε τους fans της να διχαστούν στο Instagram.

Ο καρκίνος του μαστού χτύπησε την πόρτα μιας ακόμα ηθοποιού. Ο λόγος για την 51χρονη Nicole Eggert την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Baywatch και η οποία διαγνώστηκε με κρυβριδικό καρκίνωμα δεύτερου επιπέδου, μετά από έναν οξύ πόνο που είχε στον αριστερό της μαστό τον Οκτώβριο του 2023.

Η 51χρονη αρχικά θεώρησε πως είναι κάποιο σύμπτωμα της εμμηνόπαυσης αλλά ο γιατρός εντόπισε έναν όγκο:

Ο όγκος και η περιπέτεια υγείας

«Πονούσα και πήγα στον γενικό γιατρό, έψαχνα ραντεβού για εξέταση και βρήκα στα τέλη Νοεμβρίου, όλα ήταν κλεισμένα και έπρεπε να περιμένω», τόνισε η ηθοποιός η οποία έκανε τελικά μαστογραφία και μετά από τρεις βιοψίες ήρθε η διάγνωση.

Η σταρ του Baywatch τόνισε πως το ταξίδι που έχει ξεκινήσει είναι δύσκολο και εξήγησε πως θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση ενώ ο γιατρός δεν της έχει υποδείξει ακόμα την χημειοθεραπεία και ακτινοβολία που θα λάβει ενώ τόνισε πως ακόμα δεν γνωρίζει αν ο καρκίνος έχει προχωρήσει και σε άλλα σημεία του σώματός της.

«Νιώθω τον όγκο, πρέπει να βγει, ακόμα περιμένω να μου πουν πώς θα γίνει η επέμβαση ή αν θα γίνει πρώτα η θεραπεία, παθαίνω πανικό πολλές φορές, κάθε δευτερόλεπτο νιώθω πως όλο αυτό μεγαλώνει και θέλω απλά να βγει», τόνισε η Eggert, την οποίας ο πατέρας πάλεψε με τον καρκίνο στο δέρμα και η μητέρα της με τον καρκίνο παχέος εντέρου.

Η 51χρονη τόνισε πως το άγχος της είναι μήπως αφήσει μόνες τις κόρες της, την 12χρονη Keegan και την 25χρονη Dilyn.

«Η Dylin είναι ενήλικη αλλά η 12χρονη κόρη μου Keegan είναι ανήλικη δεν έχω κανέναν, κατάλαβα πως πρέπει να τελειώσει αυτό, να βγει ο όγκος, πρέπει να το νικήσω για εκείνη, με χρειάζεται».

https://www.instagram.com/p/C12XBPWPpZx/

Η καλή φίλη της Nicole, Mindy Molinary, έσπευσε να φτιάξει μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων στο Go Fund Me, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί 12.000 δολάρια, για να την στηρίξουν στην ιατρική μάχη που θα δώσει καθώς η ηθοποιός ως single μαμά δυσκολεύτηκε με τους λογαριασμούς.

1704788792142-536389284-nicolefund.jpg

Πάντως, στον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram οι fans διχάστηκαν και τα σχόλια των χρηστών αναφέρονται στο γιατί η Nicole δεν έχει ασφάλεια για να στηρίξει την περιπέτεια υγείας της και απορούν αν ο λογαριασμός οικονομικής ενίσχυσης είναι απάτη ή πραγματικός.