Στο Survivor η αποχώρηση της Ανδριάνας δίχασε το κοινό ενώ ο Rob έκλεψε και πάλι την παράσταση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο Survivor η αποχώρηση της Ανδριάνας δίχασε το κοινό ενώ ο Rob έκλεψε και πάλι την παράσταση

Η πρώτη αποχώρηση μετά από μονομαχία μάλλον απογοήτευσε το κοινό, αφού η Ανδριάνα Καγιά και οι κόντρες της με τους Μαχητές είχαν πολύ ενδιαφέρον.

H πρώτη βδομάδα για το Survivor 2024 ολοκληρώθηκε και η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός. Η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που έχασε και τους τρεις αγώνες ασυλίας κι έτσι η Ανδριάνα Καγιά είναι η παίκτρια που δεν συνεχίζει στο ριάλιτι, αφού μετά τους νέους κανονισμούς και τη μονομαχία της με τις τρεις συμπαίκτριές της από τους Μπλε - την Δώρα, την Μαριλίνα και την Ιωάννα - ήταν αυτή που δεν κατάφερε να φέρει τις επιθυμητές νίκες.

Η αλήθεια είναι πως αυτή ήταν και η πρώτη φορά που το τηλεοπτικό κοινό κατάλαβε πώς θα γίνονται στην πράξη οι αποχωρήσεις φέτος, αφού όπως είχε αναφέρει από την πρώτη μέρα ο Γιώργος Λιανός και στους παίκτες των δύο ομάδων πλέον οι αποχωρήσεις δεν θα γίνονται μετά από ψηφοφορία του κοινού αλλά μετά από μονομαχία των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Οι υποψήφιοι βέβαια, θα προκύπτουν μετά από την ψηφοφορία των παικτών της χαμένης - σε κάθε ασυλία - ομάδας αλλά και τον MVP παίκτη κάθε βδομάδας.

Ναι στη μονομαχία ή καλύτερα να υπήρχε ψηφοφορία;

Όπως φάνηκε πάντως, η αποχώρηση της Ανδριάνας και ο νέος κανονισμός στις αποχωρήσεις δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, αφού στα social media αρκετοί ανέφεραν πως με αυτόν τον τρόπο μια παίκτρια που «υποστήριζε» με τις διάφορες κόντρες της τον «ριάλιτι» χαρακτήρα του παιχνιδιού αποχώρησε με λιγότερο ενδιαφέρουσες παίκτριες να συνεχίζουν στο Survivor.

Και δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με αυτό, αφού η Ανδριάνα ήταν μια παίκτρια που είχαν ψηφίσει σχεδόν παμψηφεί οι συμπαίκτες της προς αποχώρηση, είχε τσακωθεί με αρκετούς από αυτούς λόγω της «συμπεριφοράς» της, ενώ ακόμα και λίγο πριν αποχωρήσει ήρθε σε μεγάλη ρήξη με τον Άγγελο για το ποιος μετέφερε λάθος πράγματα σε ποιον στην ομάδα της φέρνοντάς την υποψήφια προς αποχώρηση. Θα μπορούσε κανείς να πει πως η Ανδριάνα ήταν η «Άσπα Τσίνα» του φετινού Survivor, οπότε η αποχώρησή της είναι λογικό να «στοιχίσει» στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από την άλλη, υπήρχαν και άλλοι που βλέποντας τον τρόπο που θα αποχωρούν οι παίκτες ανέφεραν πως η μονομαχία είναι πιο δίκαια μέθοδος από την ψηφοφορία, αφού έτσι μένουν οι πραγματικά δυνατοί μέσα.

Ο Σκωτσέζος Rob είναι το φετινό Survivor

Πάντως ασχέτως από το κομμάτι της αποχώρησης, ο Σκωτσέζος παίκτης τον Μαχητών ο Rob (σ.σ James Seymour όπως είναι ολόκληρο το όνομά του) είναι αυτός που σε κάθε σγώνισμα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του. Ο λόγος είναι το «αθλητικό» του στυλ, το οποίο θυμίζει εποχές Λάουρας Νάργες στο Survivor 2017, αφού φτάνει περπατώντας στον στόχο και παρ' όλα αυτά τις μισές φορές καταφέρνει να κερδίσει τον αντίπαλό του, ο οποίος έχει φτάσει στον στόχο πολύ νωρίτερα.

https://www.instagram.com/reel/C17zCaJrcYf/

Κάπως έτσι και στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού που είδαμε στο επεισόδιο της 10ης Ιανουαρίου, ο Rob κατάφερε να κερδίσει το 1 από τα 2 runs στον στίβο μάχης με το απαράμιλλο στυλ που σου περιέγραψα πιο πάνω, κάνοντας το κοινό στο Twitter/X να τον αποθεώνει για ακόμη μια φορά.

Έτσι, ο ίδιος παρότι για πολλούς συμπαίκτες και αντιπάλους του μπορεί να μοιάζει με το outsider του φετινού Survivor, έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό και σε αυτό παίζει ρόλο και ο πρόσχαρος, μακριά από κόντρες χαρακτήρας που έχει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.