«Πού είναι το παλιό καλό Survivor;» Οι νέοι κανόνες μπέρδεψαν το κοινό και ο Σκωτσέζος έγινε είδωλο

Κατερίνα Μπούσιου
«Πού είναι το παλιό καλό Survivor;» Οι νέοι κανόνες μπέρδεψαν το κοινό και ο Σκωτσέζος έγινε είδωλο
@yamannejdethan

Το θρίλερ του αγώνα ασυλίας, οι ανατροπές στην ψηφοφορία και ο ψυχολογικός πόλεμος σε παίκτες του Survivor ως κίνηση τακτικής. 

Tο τρίτο επεισόδιο του φετινού Survivor είχε για πρώτη φορά από τo βράδυ της πρεμιέρας, αγωνία και ανατροπές στις νίκες και στις ήττες των παικτών. Τα φαβορί φάνηκαν για μία ακόμη φορά ντεφορμέ στον αγωνιστικό χώρο και σώθηκαν λόγω εμπειρίας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η τρίτη νίκη των διασήμων, ήταν καθοριστική. Όμως στο πιο κρίσιμο συμβούλιο του reality η Ασημίνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Αλλά το κοινό μπερδεύτηκε.

https://www.instagram.com/reel/C15UxGYItLl/

Το λάθος, το «βουνό» και τα αρνητικά σχόλια για Δαλάκα

Το είχε πει και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός, αλλά το είχαν καταλάβει και οι τηλεθεατές, πως ο τρίτος κατά σειρά αγώνας ασυλίας του Survivor, ήταν και ο σημαντικότερος. Όχι μόνο γιατί θα έβγαινε ο τρίτος υποψήφιος ή υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά και γιατί θα μαθαίναμε επιτέλους τον MVP ο οποίος και θα ψήφιζε τον 4ο προς αποχώρηση, βάσει των νέων κανονισμών. Καλύτερη αγωνιστικά με τις περισσότερες νίκες, άρα και MVP ανακηρύχθηκε η Ασημίνα με τον Σάββα να ακολουθεί.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ παρόλο που οι διάσημοι προηγήθηκαν. Οι μαχητές τα έδωσαν όλα για να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην ασυλία και ο Σκωτσέζος Rob James, έγινε ξανά το τρολ του Twitter καθώς κατάφερε να νικήσει τον Αλέξη Παππά. «James ο πελεκητής» όπως τον είπε και ο Λιανός.

james.jpg

Στην πιο κρίσιμη στιγμή η Κατερίνα Δαλάκα αστόχησε και ΄έχασε από την προτεινόμενη Δώρα και έτσι πήγαμε αναγκαστικά στον τελευταίο και πιο κρίσιμο δέκατο πόντο. Όμως οι μαχητές έκαναν ένα τραγικό λάθος με την Ανδριάννα αντί του Φάνη να αναλαμβάνει να σηκώσει το κάρο και να χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ έπρεπε να συμβεί το αντίθετο. Μάλλον λόγω απειρίας έγινε το λάθος ματσάρισμα.

Εκεί, συνεχίστηκε το θέατρο του παραλόγου από τους διασήμους προς τους μαχητές προσπαθώντας να τους αποπροσανατολίσουν. Είναι μία κίνηση τακτικής για να αποδυναμώσουν ακόμη περισσότερο ψυχολογικά τους ηττημένους.

Η Ασημίνα είχε έτοιμη τη στρατηγική της για να δώσει την καθοριστική ψήφο, όταν είδε πως οι Μαχητές ψήφισαν τελικά την Ανδριάνα, ως την πιο αδύναμη σε αγώνες και συμβίωση. Η οποία παρεπιπτόντως δεν έχει δώσει και αφορμές, παρά όσα έλεγε ο Σταμάτης. Με το τελικό αποτέλεσμα να είναι δύο γυναίκες υποψήφιες με έναν άντρα (Δώρα, Ανδριάννα και James) η Ασημίνα έπρεπε να ψηφίσει γυναίκα και προτίμησε την Ιωάννα Τζαβέλλα. Ο Σκωτσέζος αυτόματα εξαιρέθηκε (γιατί πλειοψηφούσαν μόνο γυναίκες) και τη «γλίτωσε».

Βάσει των νέων κανονισμών οι ηττημένοι θα έπρεπε να συμπληρώσουν τη θέση του με μία ακόμη γυναίκα υποψήφια. Η τελευταία ψηφοφορία, έβγαλε την Μαριλίνα. Γενικά πολύ μπερδεμένες φέτος οι διαδικασίες και το κοινό όχι απλά σάστισε, αλλά κουράστηκε και ζήτησε από τον Ατζούν να ξαναγυρίσει στο παλιό σύστημα. Τα παράπονα κατέκλεισαν το Twitter, το οποίο ωστόσο χάρηκε για την διάσωση του James.

Σήμερα, έχουμε αγώνα επάθλου φαγητού και στη συνέχεια οι 4 υποψήφιες θα μονομαχήσουν και αυτή που θα χάσει θα φύγει από το παιχνίδι. Υπομονή να έχεις για να αντέξεις να βλέπεις, γιατί πριν το αγώνισμά τους ξεσπά μεγάλος καυγάς μεταξύ τους με απειλές της Ανδριάνας.

Προς ενημέρωσή σου, το Survivor φέτος μεταδίδεται Κυριακή με Τετάρτη. Την Πέμπτη υπάρχει διπλό επεισόδιο των Πανθέων και κάθε Παρασκευή βράδυ οι θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή.