Τι πραγματικά είπε ο John Krasinski στην Emily Blunt! Kαι όχι, δεν θέλει διαζύγιο

Πατούλια Κατερίνα
Τι πραγματικά είπε ο John Krasinski στην Emily Blunt! Kαι όχι, δεν θέλει διαζύγιο

Οι Χρυσές Σφαίρες 2024 πέρασαν αλλά το σούσουρο γύρω από το «διαζύγιο» των Kasinski - Blunt συνεχίζεται.

‘Ένα βίντεο του CBS από το backstage της προετοιμασίας για να ποζάρει η Emily Blunt και ο σύζυγός John Krasinski στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, έγινε αφορμή να προκύψει μια ολόκληρη παραφιλολογία για το διαζύγιό τους στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Βλέπεις, μια ατάκα του ηθοποιού, η οποία ακούστηκε ως «θέλω να πάρουμε επιτέλους διαζύγιο», έκανε τους fans να απορούν αν ο χωρισμός για το αγαπημένο ζευγάρι είναι προ των πυλών. Και όχι μόνο. Η Blunt έκανε σόλο εμφάνιση στα βραβεία Governors που ακολούθησαν φουντώνοντας πιο πολύ τις φήμες για σύννεφα στον παράδεισο.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Πηγή από το περιβάλλον των Emily και John μίλησε στο περιοδικό Us Weekly, τόνισε πως το ζευγάρι δεν μιλάει για διαζύγιο και γελάνε με τις φήμες τις οποίες βρίσκουν ξεκαρδιστικές.

Η 40χρονη Blunt και ο 44χρονος Krasinski έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 9χρονη Hazel και την 7χρονη Violet και μιλώντας για εκείνον, η ηθοποιός είπε το 2013:

«Όταν θέλω στήριξη και την έχω από εκείνον νιώθω ανίκητη. Είναι κάποιος να με προσέχει και να με στηρίζει και στις κακές μέρες».

Το 2021, ο John, είπε για την Emily πως είναι η καλύτερη ενορχηστρωτής όλης του της ζωής.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2010, βρέθηκε σε μια δύνη σχολίων αλλά τελικά, ο John δεν μίλησε ποτέ για διαζύγιο.

Μια Τik Toker που διάβασε τα χείλη του Jonh ανέφερε πως ο ηθοποιός είπε πολύ απλά:

«Κάνει κρύο εδώ έξω, ανυπομονώ να πάμε μέσα, φυσάει, κι όχι Ανυπομονώ να πάρουμε διαζύγιο»κι όχι «Ανυπομονώ να πάρουμε διαζύγιο», όπως όλοι νόμιζαν πως άκουσαν.

Η Emily Blunt είναι υποψήφια στα φετινά βραβεία για την ρόλο της ως σύζυγος του Oppenheimer στην ομώνυμη ταινία του Christopher Nolan.

Η «Barbie» νίκησε τον «Oppenheimer» και στη Google και έγραψε τη δική της ιστορία το 2023