«Να ερωτεύεσαι χαμός» τραγουδάει η Όλγα Σκιαδαρέση & οι στιγμές με τον σύντροφό της το επιβεβαιώνουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Να ερωτεύεσαι χαμός» τραγουδάει η Όλγα Σκιαδαρέση & οι στιγμές με τον σύντροφό της το επιβεβαιώνουν

Η Όλγα Σκιαδαρέση ζει έναν έρωτα ήσυχο αλλά πολύ δυνατό με τον σύντροφό της Κώστα Χαϊκάλη.

Η Όλγα και η Νίκη Σκιαδαρέση είναι οι ταλαντούχες δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα. Μπορεί να τις έχεις ακουστά και ως Σκιαδαρέσες, αφού οι δυο τους από την καραντίνα κι έπειτα έχουν κυκλοφορήσει και τραγουδούν τα δικά τους κομμάτια κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές. Βέβαια, ασχολούνται και με την υποκριτική συμμετέχοντας τόσο σε θεατρικές παραστάσεις όσο και τηλεοπτικά.

https://www.instagram.com/p/C1B9DlToSqq/

«Τι πεταλούδα στο στομάχι»

Η αλήθεια είναι πως για τα δυο νεαρά κορίτσια δεν προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή στα social media. Παρ' όλα αυτά και με διακριτικό τρόπο η Όλγα Σκιαδαρέση έχει δείξει αρκετές φορές στο προφίλ της στο Instagram πως έχει πολλές «πεταλούδες» στο στομάχι για τον σύντροφό της Κώστα Χαϊκάλη. Ο σύντροφος της Όλγας μπορεί να έχει ιδιωτικό το δικό του προφίλ στα social media και κάπως έτσι να μη γνωρίζουμε πολλά πράγματα για εκείνον, ωστόσο μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια από τις κοινές τους στιγμές φαίνεται πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Η αδερφή της η Νίκη πάντως, η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει κι αυτή «πεταλούδες» στο στομάχι, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη το 2022 είχε πει με χιούμορ πως θα έδινε ευκαιρία σε έναν θαυμαστή της να την γνωρίσει «αν ήταν ωραίος, ελέυθερος και πλούσιος».

Η ομοιότητα με τη μαμά και τον μπαμπά τους

Τα δυο κορίτσια πάντως, η Όλγα και η Νίκη μοιάζουν πάρα πολύ στην Μπέσσυ Μάλφα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και πολλές φορές οι fans τους δεν μπορούν να ξεχωρίσουν με ποιον από τους δύο μοιάζουν πιο πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μικρό beef. Εμείς θα λέγαμε πως έχουν πάρει τον πιο ωραίο συνδυασμό των χαρακτηριστικών και των δύο γονιών τους, με αποτέλεσμα τελικά να μοιάζουν και στους δύο.

e3f74cf1-5ad2d3a1-1700667137458-747172665-TOM_2653.jpeg