Η πιο μεγάλη στήριξη που έχει ο Rob στο Survivor είναι αυτή της Δήμητρας, της συζύγου του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η πιο μεγάλη στήριξη που έχει ο Rob στο Survivor είναι αυτή της Δήμητρας, της συζύγου του

«Τελείωνε με το Τόκιο,σε περιμένει ο Rob James» έγραψαν στον James Καφετζή που απ' ότι φαίνεται έχει ήδη έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο στο Survivor.

Η μεγάλη ανατροπή του φετινού Survivor είναι αδιαμφισβήτητα ο Rob James Seymour ή απλά ο Σκωτσέζος Rob, αφού έχει πάρει με το μέρος του όχι μόνο τους παίκτες και των δύο ομάδων στον φετινό κύκλο αλλά έχει και την στήριξη πολλών fans του ριάλιτι.

Ο Rob με το χαρακτηριστικό, απρόσμενο θα έλεγε κανείς αθλητικό του στυλ, έχει αποδείξει ήδη πως δεν κερδίζει πάντα αυτός που φτάνει πιο γρήγορα στους στόχους αλλά αυτός που προσπαθεί μέχρι τέλους.

Το πιο μεγάλο στήριγμα του Rob είναι η Δήμητρα

Tην πιο μεγάλη στήριξη βέβαια, ο Σκωτσέζος Rob την έχει από τη σύζυγό του την Δήμητρα, καθώς ναι, ο Rob είναι ερωτικός μετανάστης. Ο ίδιος όπως είπε στην κάμερα του ριάλιτι είχε έρθει πριν από 5 χρόνια στην Ελλάδα για δουλειά και επειδή του άρεσε σκέφτηκε να μείνει μόνιμα προσπαθώντας να βρει δουλειά ως μοντέλο.

Πηγαίνοντας σε ένα interview με πρακτορείο μοντέλων που του σύστησε ένας φίλος του, δεν κατάφερε να γνωρίσει την επικεφαλής, αλλά γνωρίστηκε με τους εργαζόμενους του πρακτορείου. Εκείνοι τον συμπάθησαν από την πρώτη στιγμή και τον κάλεσαν να βγουν έξω.

Σε εκείνη την έξοδο του γνώρισε την Δήμητρα, την σύζυγό του πια. Μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία μέσα στη βραδιά εκείνη να έρθουν πιο κοντά, όμως φεύγοντας και επιστρέφοντας όλοι μαζί στο σπίτι, έγινε ένα τρακάρισμα. Αυτή ήταν και η αφορμή για να γνωριστούν οι δυο τους ακόμα καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά.

https://www.instagram.com/p/C1cjKhPMR5k/

Oι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και η Δήμητρα Βαρώνου (σ.σ η σύζυγος του Rob) τον στηρίζει με όλη της την καρδιά, συμπάσχοντας μαζί του σε κάθε δυσκολία που συναντά στο παιχνίδι, όπως η «μικρής διάρκειας» υποψηφιότητά του. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ανέφερε για τον άντρα από την Σκωτία που της «έκλεψε» την καρδιά:

«Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη χθες επειδή τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ξέρω πώς θα ένιωσε. Το είχαμε συζητήσει, πήγε με όλη του την καλή διάθεση και χαρά αλλά δεν ήθελε να φύγει και πρώτος. Λέω θα του ήρθε ψυχρολουσία, οπότε είχα στεναχωρηθεί για το πώς θα ένιωθε ο Rob. Είμαστε και μακριά, δεν ήξερα πώς να τον υποστηρίξω. Είμαστε παντρεμένοι 1μισι χρόνο. Είμαστε 5 χρόνια στο σύνολο. Έχω ρίξει πολύ κλάμα που θα έφευγε. Μετά το Deal που πήρε μέρος, είχε χαρεί πάρα πολύ με την αγάπη του κόσμου στον δρόμο και με την αγκαλιά που εισέπραξε. Ο Rob αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Ήθελε πολύ να πάρει μέρος στο Survivor γιατί συνδυάζει δυο πράγματα που αγαπάει πολύ, τη φύση τη θάλασσα και τον ήλιο και τα αγωνίσματα! Είναι αθλητικό παιδί. Δεν είναι αθλητής όμως».

Σίγουρα πάντως πρόκειται για ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, αφού τόσο ο Rob όσο κι η Δήμητρα πέρα από πολύ εμφανίσιμοι, είναι πολύ πρόσχαροι και με θετική ενέργεια.

Τα μηνύματα που δέχεται ο James Καφετζής για τον Rob και το Survivor

Κι ενώ όλοι περιμένουν πότε θα μπει ο James Καφετζής στο Survivor, πολλοί από τους fans του έχουν αρχίσει να του στέλνουν μηνύματα για τον Rob αλλά και τον Φάνη από τους Μαχητές, αφού ο μεν Rob λέγεται και James (σ.σ Rob James Seymour είναι ολόκληρο το όνομά του) ενώ ο Φάνης δείχνει να έχει την στρατηγική και το μυαλό του James.

Και οι δύο παίκτες των Μαχητών έχουν το δικό τους fan club ήδη και γι' αυτό κάποιοι αναρωτιούνται μήπως αν μπει κι ο James Καφετζής πάθουμε overdose από τους πολλούς «James».