Οι «ψίθυροι ελιάς» και ένας ακόμη χωρισμός στη Γη της ελιάς μετά το crash Γκερέκου - Γκλέτσου

Κατερίνα Μπούσιου
Οι «ψίθυροι ελιάς» και ένας ακόμη χωρισμός στη Γη της ελιάς μετά το crash Γκερέκου - Γκλέτσου

Η απορία για τη σχέση Δήμητρας - Γιώργη στη Γη της ελιάς και ο ενθουσιασμός για την είσοδo του Απόστολου Γκλέτσου στη σειρά. 

Ένας δυνατός και ο πλέον ουσιαστικός έρωτας ξεκινά στη Γη της ελιάς μεταξύ της Άντζελας Γκερέκου και του Απόστολου Γκλέτσου και ήδη οι φανς της σειράς λάτρεψαν την είσοδο του Τζον Μαυρίδη στη σειρά που έγινε στο χθεσινό επεισόδιο. Υπάρχει όμως ένας ακόμη έρωτας που έχει διχάσει το κοινό. Οι ερωτήσεις «έπεσαν» βροχή προς τη Μελίνα Κόντη, την τηλεοπτική Δήμητρα.

Οι Ψίθυροι Ελιάς μόλις ξεκίνησαν

Η Γη της ελιάς επέστρεψε τηλεοπτικά χθες το βράδυ με εξελίξεις που λίγο έως πολύ τις αναμέναμε και είχαμε αναφερθεί σε αυτές. Δηλαδή με τη μεγάλη κρίση στον γάμο του Ισίδωρου - Νίκου Γαλανού με την Αμαλία, την αποκάλυψη του διπλού φλερτ του Παρασκευά, την κρίση του γάμου Φίλιππου και Βασιλικής. Είχαμε βέβαια και την εξέλιξη της παράνομης σχέσης του Χρήστου και της Αριάδνης. Και οι δύο «βαδίζουν» σε περίεργα και επικίνδυνα μονοπάτια.

Όμως ένας νέος έρωτας ξεκίνησε αμυδρά ήδη από χθες και έρχεται να «καλύψει» όλες τις άλλες εξελίξεις. Η είσοδος του Απόστολου Γκλέτσου ως επιχειρηματία Τζον Μαυρίδη και το βλέμμα όλο νόημα προς την Άντζελα Γκερέκου, προμηνύει αφενός τηλεοπτική επιτυχία, αφετέρου έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα με τον οποίο θα ταυτιστεί από ότι φαίνεται το κοινό.

https://www.instagram.com/p/C02CO_rrQud/

Ένας από τους φανς βρήκε και τον ευρηματικό τίτλο για όσα θα συμβούν, θυμίζοντας και το ένδοξο τηλεοπτικό παρελθόν του Απόστολου Γκλέτσου στο πλευρό της Άννας - Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Και έρχονται λοιπόν, οι Ψίθυροι Ελιάς.

elia.png

Εκτός από αυτό το ζευγάρι, ένα άλλο, η Δήμητρα και ο Γιώργης Κουράκος εξίσου θα μας απασχολήσουν, ειδικά μετά τη μυστική αποστολή της ηθοποιού Μελίνας Κόντη που την υποδύεται. Λόγω του μεγάλου κινδύνου που θα αντιμετωπίσει, ο αστυνόμος θα «δεθεί» και θα την αγαπήσει ακόμη περισσότερο. Μέχρι και τον γάμο λένε τα spoilers ότι θα φτάσουν.

https://www.instagram.com/reel/C2FduKysF8a/

Όμως υπάρχουν και οι αντίθετες πληροφορίες. Και αυτό φάνηκε από τα σχόλια που έγραψαν στην ηθοποιό Μελίνα Κόντη, κάτω από μία ανάρτησή της, σε ένα βίντεο από τα γυρίσματα με τον Αλέξανδρο Μαρτίδη.

dimitrasxolia.png

Θα λήξει άδοξα λοιπόν αυτός ο έρωτας; Υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως το τέλος της φετινής σεζόν θα σημάνει και το τέλος του ρόλου της Δήμητρας. Αλλά αυτό επίσημα, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Αλλά θα συμβεί.