Rob και Γκάνος οι νέοι υποψήφιοι στο Survivor - Η ατάκα της Δαλάκα & η «απάντηση» από την Σταυρούλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Rob και Γκάνος οι νέοι υποψήφιοι στο Survivor - Η ατάκα της Δαλάκα & η «απάντηση» από την Σταυρούλα

Μετά από μια παραλίγο «στημένη» ψηφοφορία ο Rob και ο Νίκος Γκάνος έκλεισαν την τετράδα των υποψηφίων. Το κοινό ωστόσο, και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στάθηκαν στην αλαζονική ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα.

Τον τρίτο αγώνα ασυλίας του Survivor παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου με τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση για τη δεύτερη βδομάδα να συμπληρώνουν ο Rob από τους Μαχητές και ο Νίκος Γκάνος από τους Διάσημους.

Πώς φτάσαμε όμως εκεί; Oι Μπλε όλη τη βδομάδα είχαν βάλει σκοπό να κερδίσουν και τους τρεις αγώνες ασυλίας, έτσι ώστε να είναι σίγουρο πως θα φύγει παίκτης της κόκκινης ομάδας. Και θα τα είχαν καταφέρει, αν η Δώρα Νικολή κατάφερνε να κερδίσει στο flag race και το 9-9 την Κατερίνα Δαλάκα. Κάτι τέτοιο όμως, δεν έγινε για κλάσματα του δευτερολέπτου κι έτσι οι Μπλε έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο άσχημα για τους παίκτες των Μαχητών, αφού MVP της εβδομάδας ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Περπατάρης. Έτσι, θα μπορούσε να υποδείξει ακόμα έναν παίκτη προς αποχώρηση και φυσικά αυτός ήταν από την ομάδα των Διασήμων.

Η παραλίγο «μαγειρεμένη» ψηφοφορία

Όσον αφορά την ψηφοφορία των Μπλε, ο Άγγελος βλέποντας πως ο Rob είχε στεναχωρηθεί, αφού κατάλαβε πως μάλλον θα βγει υποψήφιος ως ο πιο αδύναμος παίκτης, προθυμοποιήθηκε να βγει εκείνος υποψήφιος στη θέση του, αφού θα είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει και να παραμείνει.

Μαζί με τον Rob, ο Άγγελος προσπάθησε να πείσει τους συμπαίκτες του να ακολουθήσουν το σχέδιό τους. Ευτυχώς οι Μαχητές δεν έκαναν κάτι τέτοιο, αφού ψηφίζοντας τον Άγγελο θα ρίσκαραν να χάσουν κι έναν καλό παίκτη. Έτσι λοιπόν, ο Rob ήταν ο 3ος υποψήφιος ακολουθώντας τον Αλέξη Παππά και τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Ο Νίκος Γκάνος που αναφέραμε πιο πάνω, ήταν ο 4ος υποψήφιος κι αυτός που πρότεινε ο Γιάννης Περπατάρης.

Survivor: Tα αρνητικά σχόλια του κοινού για την Ασημίνα και η απρόσμενη υποψηφιότητα του Παππά

Τα αρνητικά σχόλια για τη Δαλάκα και η «απάντηση» της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Παρ' όλα αυτά το κοινό παρακολουθώντας το επεισόδιο στάθηκε περισσότερο στην αλαζονική ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία παίρνοντας τον 10ο πόντο για την ομάδα της στην αναμέτρηση με τη Δώρα Νικολή - παρότι αυτό έγινε με διαφορά κλασμάτων του δευτερολέπτου - φώναξε «Άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε» αναφερόμενη στους Μαχητές που είχαν κερδίσει τους δύο προηγούμενους αγώνες ασυλίας - ίσως και στην Δώρα που σε αρκετές αναμετρήσεις τους την είχε κερδίσει.

Παράλληλα, μετά το τέλος του αγωνίσματος η Κατερίνα Δαλάκα, συμπλήρωσε το κρεσέντο αλαζονείας, λέγοντας στον Γιώργο Λιανό πως «Οι ήττες μου είναι επειδή δεν παίζω εγώ καλά, όχι επειδή είναι δύσκολος ο αντίπαλος. Όταν είμαι καλά δεν χάνω».

Αυτές οι δηλώσεις της δεν χαροποίησαν καθόλου τους fans του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι φέτος, όπως αναφέρουν στα σχόλιά τους βλέπουν όντως μια διαφορετική Δαλάκα (σ.σ αυτή ήταν η ατάκα της στο τρέιλερ), η οποία έχει πολύ περισσότερη αλαζονεία και καθόλου ευγενή άμιλλα προς τους αντιπάλους της, που στο φινάλε φινάλε είναι η πρώτη τους φορά στον Άγιο Δομίνικο ενώ για εκείνη είναι η 4η συμμετοχή της. Σίγουρα, δηλαδή, εκείνη κατέχει πιο εύκολα τους στόχους από τις αντίπαλές της, και λόγω της εμπειρίας της.

Την «απάντησή» της, μέσα από ένα story στο Instagram έδωσε στην Κατερίνα Δαλάκα έμμεσα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μπορεί να μην μπήκε στο παιχνίδι αλλά το παρακολουθεί όπως φαίνεται. Δημοσιεύοντας λοιπόν, τη φωτογραφία της Δώρας από τους Μαχητές, η Σταυρούλα έγραψε: «Εγώ θα πω ένα τεράστιο μπράβο σε αυτήν εδώ τη μαχήτρια της ζωής!!! Μητέρα τεσσάρων παιδιών! Πολλά μπράβο! Άξια προς μίμηση!! 46 χρονών και παλεύει σαν αγρίμι! Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και το αποδεικνύει σε κάθε της run! Και μπράβο της που παίζει με μεγαθήρια του παιχνιδιού ασχέτως αποτελέσματος! Απλά respect».

414285672_990772572614129_6829464857776212369_n.jpg

Η Σταυρούλα γνωρίζει καλά πώς είναι να παίζεις αντίπαλη με την Κατερίνα Δαλάκα, αφού την είχε συναντήσει στο Survivor All Star, όπου και της απέδειξε ότι δεν είναι η μοναδική καλή παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor.