Survivor: Tα αρνητικά σχόλια του κοινού για την Ασημίνα και η απρόσμενη υποψηφιότητα του Παππά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Tα αρνητικά σχόλια του κοινού για την Ασημίνα και η απρόσμενη υποψηφιότητα του Παππά

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, όμως τα περισσότερα σχόλια στα social media ήταν για την Ασημίνα και την ανάρμοστη συμπεριφορά της.

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας παρακολουθήσαμε το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου στο Survivor που διανύει τη δεύτερη βδομάδα του και φαίνεται πως για τους Μαχητές «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», αφού έκαναν το 2 στα 2 κερδίζοντας και πάλι τους Διάσημους με σκορ 10-8.

Μπορεί την πρώτη εβδομάδα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο οι Μπλε να έχασαν όλους τους αγώνες ασυλίες με αποτέλεσμα να αποχωρίσει μία παίκτριά τους, όμως αυτή τη βδομάδα ο στόχος τους είναι να κάνουν το ίδιο στην ομάδα των Διασήμων. Φαίνεται λοιπόν, πως είναι πολύ κοντά.

https://www.instagram.com/reel/C2ItiLzrkwS/

Η συμπεριφορά της Ασημίνας σχολιάστηκε από παίκτες και κοινό

Μετά το τέλος του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αυτό που μονοπώλησε τη συζήτηση των παικτών αλλά και του κοινού στα social media ήταν η συμπεριφορά της Ασημίνας.

Για ακόμη μια φορά έγινε θέμα η αντιαθλητική της συμπεριφορά, αφού η ίδια συνεχίζει κατά τη διάρκεια των αγώνων να γιουχάρει τους παίκτες της Μπλε ομάδας που βρίσκονται στον στίβο μάχης - αντί να φωνάζει για να ενθαρρύνει μόνο τους συμπαίκτες της - ενώ η αλαζονεία και η ειρωνεία της προς αυτούς είναι κάτι που δεν θα περίμενε κανείς από την Ασημίνα που είχαμε γνωρίσει στο Survivor του 2022.

Η Ασημίνα πάντως δεν φαίνεται να πτοήθηκε από τα λεγόμενα των Μαχητών, αφού όπως είπε και από τους Μπλε πολλοί είναι αυτοί που έχει ακούσει να λένε αντίστοιχα πράγματα στον στίβο μάχης. Βέβαια, ένα από τα βασικά της επιχειρήματα ήταν ότι φέτος δεν υπάρχει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος, οπότε κι αν την λένε οι αντίπαλοί της «φωνακλού» δεν την επηρεάζει καθόλου.

Ωστόσο, βλέποντάς τα όλα αυτά το κοινό πλέον και σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές δεν στηρίζει καθόλου την Ασημίνα λόγω της συμπεριφοράς της και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που μνημόνευσαν τον Νίκο Μπάρτζη αναφέροντας πως στο Survivor All Star ο καταλυτικός του ρόλος για την αποβολή της Ασημίνας ήταν ό,τι πιο σωστό έγινε.

Ποιoς έχει το κινητό στο Survivor All Star; Έξαλλο το Twitter με την Ασημίνα και τον Μπάρτζη

H απρόσμενη υποψηφιότητα του Αλέξη Παππά

Στα highhights φυσικά της βραδιάς ήταν και η ψηφοφορία των Κόκκινων, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν μια «έκπληξη» τόσο για το κοινό, όσο και για τους παίκτες της μπλε ομάδας.

Ο Αλέξης Παππάς λοιπόν, είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση (σ.σ πρώτος υποψήφιος είχε βγει ο Παύλος Παπαδόπουλος) και ο λόγος που φάνηκε τόσο απρόσμενη η ψήφισή του είναι το γεγονός πως αγωνιστικά είναι από τους καλούς παίκτες των Διασήμων, ενώ και στη συμβίωση φαίνεται να κυλάνε όλα καλά με τους συμπαίκτες του.

Παρ' όλα αυτά το ότι έλαβε 6 από τις 10 ψήφους των Κόκκινων για την ομάδα των Μαχητών - αλλά και για το κοινό - δείχνει πως ο λόγος που ψηφίστηκε ήταν είτε γιατί συμβαίνει κάτι παρασκηνιακά είτε γιατί και η ομάδα των Διασήμων έχει τις κλίκες της. Κάποιοι μάλιστα, υποστηρίζουν πως η υποψηφιότητά του ήταν αποτέλεσμα γυναικείας συνεννόησης.