Tο κοινό του Survivor στηρίζει τον Φάνη - Ο Παύλος υποψήφιος μετά τη χαμένη ασυλία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Tο κοινό του Survivor στηρίζει τον Φάνη - Ο Παύλος υποψήφιος μετά τη χαμένη ασυλία

Οι Διάσημοι έχασαν την πρώτη τους ασυλία από την αρχή του Survivor 2024 και ψήφισαν τον Παύλο προς αποχώρηση. Ο Φάνης, ωστόσο μονοπώλησε το συμβούλιο.

Τα πρώτα φαβορί και οι παίκτες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του παικτών των δύο ομάδων στο φετινό Survivor έχουν αρχίσει σιγά σιγά να φαίνονται και κάπως έτσι στο επεισόδιο της 14ης Ιανουαρίου οι κόντρες δεν έλειψαν με το κοινό να δείχνει καθαρά την προτίμησή του προς έναν συγκεκριμένο παίκτη.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή μετά την αποχώρηση της Ανδριάνας Καγιά από τους Μαχητές - η οποία ήταν και η πρώτη αποχώρηση ever για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι - εκείνοι αναθεωρώντας τη στρατηγική τους ξεκίνησαν αρκετά αποφασισμένοι την εβδομάδα θέλοντας να δώσουν μια απάντηση στους Διάσημους κερδίζοντας τους πιο πολλούς - αν όχι όλους - αγώνες ασυλίας. Και το πρώτο βήμα έγινε, αφού το πρώτο αγώνισμα ασυλίας «βάφτηκε» μπλε.

Ο Φάνης και η κόντρα του με την Ασημίνα

Πηγαίνοντας στο συμβούλιο του νησιού οι δυο ομάδες για να ψηφίσουν οι Κόκκινοι για πρώτη φορά στο Survivor 2024 ποιον συμπαίκτη τους θέλει να αποχωρήσει, το ενδιαφέρον των Διασήμων αντί να μείνει στην ομάδα τους και την ήττα τους, μεταφέρθηκε στον Φάνη από τους Μαχητές και την κόντρα του με την Ασημίνα.

Ήδη από το τέλος του αγωνίσματος η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε θίξει το γεγονός πως ο Φάνης σχολίασε ειρωνικά τις φορές που εκείνη έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο (σ.σ αυτή είναι η 3η της φορά), λέγοντας στους συμπαίκτες του πως εκείνη θα ξέρει καλύτερα μια πληροφορία για το αγώνισμα, αφού είναι η «5η φορά» που βρίσκεται στο ριάλιτι.

Η ίδια συνέχισε να αναφέρει λοιπόν, στο συμβούλιο του νησιού - μαζί με αυτό το περιστατικό που συνέβη με τον Φάνη - πως εκείνος είναι μόνιμα ο πιο ειρωνικός παίκτης της αντίπαλης ομάδας και πως δεν του πέφτει λόγος που εκείνη επέλεξε να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Την Ασημίνα σιγόνταρε και η Κρίστη Καθαργιά, η οποία άφησε να εννοηθεί πως ο Φάνης λέει όσα λέει επειδή αναζητά τη δημοσιότητα και τον περισσότερο χρόνο μπροστά από την κάμερα του Survivor, κάτι που εκείνη αλλά και οι συμπαίκτες της «δεν έχουν ανάγκη».

Η στήριξη του κοινού στον Φάνη

Αυτή η δήλωση της Θεσσαλονικιάς ψυχολόγου ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για τους fans του Survivor, οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν σε όλο το συμβούλιο για ποιο λόγο γινόταν αυτή η επίθεση στον Φάνη, από την στιγμή που για την Ασημίνα δεν είπε κάτι εντελώς λάθος. Μπορεί εκείνη να μην πήγε για 5η φορά στον Άγιο Δομίνικο αλλά πήγε για 3η κάτι που σημαίνει πως όντως είναι πιο έμπειρη σε πολλά πράγματα που αφορούν στο παιχνίδι.

Έτσι, λοιπόν στα σχόλιά τους στο Twitter/X το κοινό όχι μόνο στήριξε ξεκάθαρα τον Φάνη απέναντι στην Ασημίνα και την Κρίστη αλλά άφησε να εννοηθεί πως όλη αυτή η συμπεριφορά από τις παίκτριες των Κόκκινων και την ομάδα τους οφειλόταν στο γεγονός πως εκείνος είναι ένας δυνατός παίκτης τόσο αγωνιστικά όσο και στρατηγικά.