Η Michelle Obama έγινε 60 ετών και ο Barack της ευχήθηκε με μια φωτογραφία από την Αντίπαρο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Michelle Obama έγινε 60 ετών και ο Barack της ευχήθηκε με μια φωτογραφία από την Αντίπαρο

Η Michelle Obama θα είναι για πάντα το κορίτσι του Barack. Οι τρυφερές ευχές και η σπάνια φωτογραφία από τις διακοπές του ζευγαριού στις Κυκλάδες.

Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγα 24ωρα η Michelle Obama η οποία έγινε 60 ετών και παραμένει μια από τις πιο επιδραστικές και δημοφιλείς γυναίκες παγκοσμίως.

Η γνωστή δικηγόρος-συγγραφέας μετρά 32 ολόκληρα χρόνια έγγαμης ζωής με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και έχουν αποκτήσει δύο κόρες (Malia και Sasha Obama).

Οι ευχές του Barack Obama στη Michelle και η throwback φωτογραφία από την Αντίπαρο

Πριν από μερικές ώρες ο Barack Obama θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη γυναίκα της ζωής του, μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/C2Ng09gOM0R/

«Χρόνια πολλά στο έτερόν μου ήμισυ, που τυχαίνει να είναι ένας από τους πιο αστείους, έξυπνους και όμορφους ανθρώπους που γνωρίζω. Μichelle Obama, κάνεις κάθε μέρα καλύτερη. Ανυπομονώ να δω τι θα σου φέρει αυτή η νέα δεκαετία», έγραψε ο Barack Obama στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Αρκετοί ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι του Obama που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση, στέλνοντας ευχές και αναγνωρίζοντας το μέρος, που δεν είναι άλλο από τη μαγευτική Αντίπαρο.

Oι διακοπές των Obama στην Αντίπαρο

Πριν λίγους μήνες το ζεύγος Obama φιλοξενήθηκε στο σπίτι του Tom Hanks και της συζύγου του, Rita Wilson και απόλαυσαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη χώρα μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αγαπημένη παρέα πραγματοποίησε εξορμήσεις με σκάφος και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως η Σίφνος, αλλάζοντας συνεχώς πρόγραμμα για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους παπαράτσι.

Ο Τοm Hanks και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνδέονται με μακροχρόνια φιλία. Το 2016 ο σταρ της μεγάλης οθόνης είχε βρεθεί στον Λευκό Οίκο για να λάβει το μετάλλιο ελευθερίας, την ανώτατη τιμητική διάκριση από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Barack Obama είχε γίνει viral όταν έγραψε ένα χειρόγραφο σημείωμα στον σεφ, Luca Furini που εργάζεται στην Αντίπαρο ευχαριστώντας τον για «αυτό το υπέροχο ταξίδι» και δηλώνοντας «ιδιαιτέρως ευγνώμων για τη φιλοξενία».

simeioma.webp

«Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες μέρες στο όμορφο σκάφος σας. Σας είμαστε ευγνώμονες», έγραψε στο σημείωμα η Μichelle Obama. Ο Tom Hanks έκανε μια λιτή αλλά περιεκτική σημείωση γράφοντας τη λέξη «ευτυχία».

Το ζεύγος Obama στην Αθήνα: Η κίνηση του Barack στη Michelle με φόντο την Ακρόπολη που συζητήθηκε

Το σχόλιο της Michelle Obama

Η Michelle Obama σχολίασε λακωνικά την ανάρτηση του συζύγου της με δύο emojis σε σχήμα καρδιάς και φιλιού.

Screenshot-2024-01-18-093556.png

Στο νέο βιβλίο της η τέως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών έφερε στο φως λεπτομέρειες για την ζωή με τον σύζυγό της αναφέροντας:

«Οι άνθρωποι συχνά επικοινωνούν μαζί μου ζητώντας συμβουλές για θέματα σχέσεων. Κάνουν παρατηρήσεις σε φωτογραφίες μου με τον Barack και ρωτούν πώς καταφέραμε να μείνουμε παντρεμένοι 30 χρόνια τώρα.

Θέλω να πω, ναι, αλήθεια, είναι έκπληξη και για εμάς, μερικές φορές! Και πραγματικά, δεν αστειεύομαι.

Έχουμε τα προβλήματά μας, φυσικά, αλλά αγαπώ τον άντρα μου και με αγαπάει, τώρα, ακόμα, και φαινομενικά για πάντα. Η αγάπη μας δεν είναι τέλεια, αλλά είναι αληθινή και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτήν».

https://www.instagram.com/p/CopThcFuFxL/

Πολλά δημοσιεύματα στο παρελθόν έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο των Obama ωστόσο εκείνοι παραμένουν αγαπημένοι έπειτα από 32 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου.

O Barack Obama είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε podcast για την οικογένειά του:

«Τα πρώτα χρόνια του γάμου η Michelle και εγώ κάναμε ο καθένας τα δικά του στην εργασία του. Μετά αρχίσαμε να προσπαθούμε να κάνουμε παιδιά. Πήρε λίγο καιρό. Η Michelle είχε δύο αποβολές και έπρεπε να το δουλέψουμε. Όταν τελικά γεννήθηκε η Μάλια, ήμασταν περισσότερο από έτοιμοι να γίνουμε γονείς».

Πηγή κεντρικής: barackobama