Ο ξαφνικός γάμος στη Γη της ελιάς και η διπλή συμφιλίωση που θα κάνει τον Στάθη ευτυχισμένο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο ξαφνικός γάμος στη Γη της ελιάς και η διπλή συμφιλίωση που θα κάνει τον Στάθη ευτυχισμένο

Από το δράμα στην κωμωδία και στη Γη της ελιάς με χαρές, μπερδέματα και επανασυνδέσεις. 

Αν καθίσει κανείς να απομονώσει τα ξεχωριστά στοιχεία με τις ανθρώπινες ιστορίες στη Γη της ελιάς, θα δει πως φέτος με τα νέα επεισόδια της σειράς, έχουμε μεγάλη ποικιλία εξελίξεων. Και αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί. Έχουμε δύο ευχάριστες εξελίξεις και δύο δραματικές εξελίξεις για τις οποίες θέλω να σε ενημερώσω. Ας ξεκινήσω από τα ευχάριστα που και τα δύο αφορούν στον Στάθη.

Η «μετάλλαξη» της Αριάδνης και ο αρραβώνας της Αρετής

Υπάρχουν και στοιχεία κωμωδίας πολύ συχνά στη Γη της ελιάς. Γιατί μόνο έτσι θα εκλάβεις και εσύ που παρακολουθείς τη σειρά, την ανακοίνωση του αρραβώνα της Αρετής - Δώρας Χρυσικού με τον Τάσο και το μελλοντικό ενδεχόμενο του γάμου τους. Κάπως πρέπει και εκείνη να εντυπωσιάσει με τα προσωπικά της. Τι, μόνο ο Στάθης που ξαφνικά βρήκε τη δεύτερη κόρη του και θα αποκτήσει σύντομα και 4ο παιδί; Η είδηση φέρνει σε όλους χαμόγελα. Γιατί καταλαβαίνουν τους σκοπούς της και ξέρουν πως δεν μιλάμε για μεγάλο έρωτα. Η παρωδία θα συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμη.

Ας πάμε στα πιο σοβαρά, ευχάριστα. Για πρώτη φορά η Αριάδνη, η οποία μετά τον επεισοδιακό καυγά με τον πατέρα της, έχει επανέλθει στη Μάνη, θα δείξει το «άλλο» της πρόσωπο στην Ιουλία. Θα διασταυρωθούν τυχαία και θα της μιλήσει ευχάριστα. Σε έχω ενημερώσει ήδη πως σε λίγο καιρό θα σταθεί έξω από το σπίτι της ζητώντας να τη συγχωρέσει. Τη στιγμή που θα νιώσει αδύναμη και θα αναζητήσει τη στοργή της.

Η ξαφνική «συγγνώμη» και ο πλούσιος Στάθης στη Γη της ελιάς αλλάζουν τη ζωή της Ιουλίας

Ο Στάθης, δηλαδή ο Πασχάλης Τσαρούχας, γίνεται ο πιο ευτυχισμένος άντρας στη Μάνη. Η πιο σημαντική όμως εξέλιξη, θα προηγηθεί αυτής. Η Βασιλική τα ξαναβρίσκει με τον Φίλιππο και είναι πιο διαλλακτική πια με την ετεροθαλή αδελφή της. Αριάδνη και Βασιλική για πρώτη φορά συζητούν για όσα μπορούν να τους ενώσουν.

https://www.instagram.com/p/C04a-ECNM4M/

Σε λίγο καιρό θα δεις τον Καπερνάρο και αφού πια έχει ρυθμίσει τα πάντα στην οικογένειά του με τα παιδιά του, να αποκτά περιουσία, κάνοντας μερικές σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

Στα δυσάρεστα, είναι η κρυφή αποστολή που αναλαμβάνει η Δήμητρα για να εξαρθρώσει ένα μεγάλο κύκλωμα των ναρκωτικών. Η ζωή της θα κινδυνέψει σοβαρά, αλλά ο Κουράκος είναι εκεί για να την προστατεύει.

https://www.instagram.com/p/Cznm5nqoP-T/

Η δεύτερη εξέλιξη αφορά τον Δημοσθένη και την Ασπασία. Η Ξένια, η κοπέλα που κυοφορεί το παιδί του θα γεννήσει, θα εξαφανιστεί αρχικά και μετά θα αφήσει σε εκείνον το μωρό. Αυτό αναστατώνει όπως καταλαβαίνεις την οικογένεια και τους αναγκάζει να επαναπροσδιορίσουν πολλά πράγματα.

Πρόσθεσε πως η Ειρήνη θα μάθει πως ο Φίλιππος είναι αδελφός της. Σα να δημιουργείται από την αρχή είναι αυτή η οικογένεια.