O γιος της Paris Hilton έγινε ενός:Το θεματικό πάρτι & οι νέες φωτογραφίες

Γεωργία Βλαχοπούλου
O γιος της Paris Hilton έγινε ενός:Το θεματικό πάρτι & οι νέες φωτογραφίες

«Ό, τι και να λένε τα media η Paris είναι μια εξαιρετική μητέρα και σύζυγος έγραψαν οι followers της βλέποντας τις φωτογραφίες με τον 1 πλέον έτους γιο της.

Η Paris Hilton πλέει σε πελάγη ευτυχίας εδώ κι έναν χρόνο, αφού κρατάει στα χέρια της τον γιο της Phoenix, περιμένοντας να κάνει το ίδιο και με την κόρη της τη Lοndon. Μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της στις 25 Ιανουαρίου η Paris Hilton είχε ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως εκείνη και ο σύζυγός της Carter Reum απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Phoenix μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T/

Ένα χρόνο μετά λοιπόν, η ίδια γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του μικρού Phoenix με πολύ ευγνωμοσύνη που ζει το θαύμα της μητρότητας αλλά και πολλές νέες φωτογραφίες του με χαριτωμένα φορμάκια και καπελάκια.

«Πριν από ένα χρόνο, ένα όμορφο αγγελικό μωρό μπήκε στη ζωή μας, φέρνοντας τόση αγάπη και ευτυχία. Μονάκριβο μου μικρό, είσαι κάτι παραπάνω από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ολοκληρώνεις τη ζωή μου. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ένα ανεκτίμητο δώρο και είμαι ατέλειωτα ευγνώμων που είμαι η μαμά σου. Γιορτάζοντας τα πρώτα από τα πολλά γενέθλια σου, Baby P – σε μια ζωή με γέλιο, αγάπη και υπέροχες περιπέτειες με το χαριτωμένο πλήρωμα μας! Χαρούμενα πρώτα γενέθλια!» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Paris Hilton.

Αργότερα, η Paris Hilton έκανε και μια ακόμη ανάρτηση δείχνοντάς μας τους πρωταγωνιστές στο πάρτι γενεθλίων του Phoenix που δεν ήταν άλλοι από τους λούτρινους φίλους του.

https://www.instagram.com/p/C2N0Ed_y533/

Πολλοί ήταν οι folllowers της Paris Hilton πάντως που τις ευχήθηκαν για τον μικρό Phoenix, τονίζοντας μάλιστα, πως και εκείνος και αργότερα κι η London είναι πολύ τυχερά παιδιά, καθώς η Paris Hilton δείχνει πως είναι μια πολύ καλή μαμά, άσχετα από τα σχόλια που της είχαν γίνει στην αρχή στα social media, τα οποία με αφορμή το σχήμα του κεφαλιού του μικρού υπονοούσαν ότι εκείνη «ντρεπόταν» γι΄αυτόν.

H Paris Hilton ξέσπασε για το bullying που δέχθηκε για το μωρό της και είχε απόλυτο δίκιο ως μαμά

Ο ερχομός της κόρης

Tην ημέρα των Ευχριστιών η Paris Hilton ανακοίνωσε με πολύ γλυκό τρόπο στο Instagram της πως εκείνη και ο Carter Reum περιμένουν να κρατήσουν στα χέρια τους και μια κόρη - το δεύτερο παιδί τους - πάλι μέσω παρένθετης μητέρας.

«Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου» έγραψε η Paris Hilton στην ανάρτηση για την κόρη της κάνοντάς μας να καταλάβουμε πως πως η «Paris Junior» ήρθε στον κόσμο. Όσον αφορά το όνομα της μικρούλας, αυτό όπως φαίνεται και από την ανάρτηση της Paris Hilton θα είναι London, κάτι που η ίδια ήθελε εδώ και 2 χρόνια, όπως ανέφεραν στα σχόλιά τους κάποιοι γνωστοί της.

parishilton_1700803350_3242896007267765156_33647687.jpeg