H Maria Menounos χορεύει με την κόρη της αλά Ελληνικά και οι fans δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Maria Menounos χορεύει με την κόρη της αλά Ελληνικά και οι fans δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους

Η Maria Menounos και ο Keven Undergaro βιώνουν την απόλυτη ευτυχία μετά τον ερχομό της κόρης τους. Το σπάνιο video και ο χορός μαμάς-κόρης με τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ενάμιση περίπου χρόνο απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Μaria Menounos και ο σύζυγός της, Kevin Undergaro οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς ενός μικρού κοριτσιού, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον αγώνα της να αποκτήσει παιδί αλλά και για την απόφασή της να γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Σήμερα ο Kevin έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Kevin», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Menounos το 2018 στο People.

Το σπάνιο video της Maria Menounos με την κόρη της

Πριν από μερικές ώρες η διάσημη παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς περνά τις off duty στιγμές με την κόρη της στο σπίτι.

Μαμά και κόρη δεν σταματούν να κάνουν αγκαλιές και να χορεύουν υπό τον ρυθμό της μουσικής, η οποία είχε εμφανείς επιρροές από την ελληνική καταγωγή της Menounos.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω καρουζέλ η Menounos επέλεξε το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου», το οποίο όπως η ίδια εξήγησε συγκαταλέγεται στα αγαπημένα της.

https://www.instagram.com/p/C2VbF5Fvn8X/

«Απλά δύο Ελληνόπουλα που αράζουν και χορεύουν ❤️ (swipe! ) Πέρασα τόσο ωραία γνωρίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες μας από την Ελλάδα που τα σπάει όπου πάει! Ξεπούλησε ακόμη και την Barclays στην περιοδεία του στις ΗΠΑ! Τον πρωτοείδαμε πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον άλλο φίλο και συνάδελφο συμπαρουσιαστή της Eurovision @sakisrouvas. Η ελληνική μουσική είναι η αγαπημένη μου. Συγκινεί την ψυχή μου. O @argiros_konstantinos τραγουδάει ένα τραγούδι με το όνομα “Athina Mou” και εγώ και η Αθηνά αγαπάμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε σε αυτό! Αγαπάει τη μουσική. Αγαπώ αυτή τη ζωή και μπορώ να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές και την ελληνική μουσική μαζί της :) Opa 🇬🇷», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα αποθεωτικά σχόλια

Aρκετοί ήταν οι fans που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση της παρουσιάστριας, τονίζοντας πόσο ευτυχισμένη δείχνει η Menounos και πόσο γλυκές είναι μαμά και κόρη.

sxolia1.jpg

Η κόρη των Menounos-Undergaro θα πάρει ελληνικό όνομα και θα βαπτιστεί Αθηνά.

«Σκεφτόμαστε ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως ίσως δεν γνωρίζετε, αυτό ήταν ένα ταξίδι που κράτησε σχεδόν 10 χρόνια για εμάς. Νομίζω ότι βρήκαμε το τέλειο όνομα για το μωρό», έχει αποκαλύψει πριν λίγους μήνες η Maria Menounos.

https://www.instagram.com/reel/C1IF7NuP1bd/

Το διάσημο ζευγάρι έχει ενεργή παρουσία στα social media και ποστάρει αρκετά συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα, χαρίζοντάς μας πολύ τρυφερές φωτογραφίες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες του ζευγαριού με την κόρη του.

Πηγή κεντρικής: mariamenounos