Το δώρο που δέχθηκε ξανά η Κλέλια Ρένεση από fans της εξυμνούσε την ομορφιά της 5χρονης κόρης της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το δώρο που δέχθηκε ξανά η Κλέλια Ρένεση από fans της εξυμνούσε την ομορφιά της 5χρονης κόρης της

Η Κλέλια Ρένεση είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο μέσα από τους ρόλους της κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που θαυμάστριά της της στέλνει κάποιο δώρο που να αφορά εκείνη και την κόρη της.

H Kλέλια Ρένεση μέσα από τους ρόλους της - και κυρίως αυτόν της Καίτη Κίτσο στο Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα - είναι μία από τις πολύ αγαπητές ηθοποιούς για το τηλεοπτικό κοινό.

Η ίδια είναι επίσης πολύ ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους followers της τις σκέψεις της για διάφορα θέματα που απασχολούν την ίδια αλλά και την κοινωνία. Μάλιστα, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους διαβάζοντας τα μακροσκελή - συνήθως - κείμενα των αναρτήσεών της έχουν αναφέρει στα σχόλιά τους πόσο ωραία γραφή έχει.

Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την σχεδόν 5 ετών κόρη της, Κοραλία.

klelia_renesi_1663053067_2926223681953683393_3061583003.jpg

Κάπως έτσι, σε νέο Instagram story της η Κλέλια Ρένεση έδειξε στους Instagramικους της φίλους το δώρο που δέχτηκε από θαυμάστριά της, η οποία ανήκει και στο fan page που υπάρχει για εκείνη στη δημοφιλή πλατφόρμα. Το δώρο λοιπόν, αυτό αφορούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη της την Κοραλία, αφού ήταν η ζωγραφιά μιας γοργόνας που έμοιαζε πολύ - όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν - στην μικρή Κοραλία, η οποία έχει επίσης ξανθά με μπούκλες μαλλάκια. Μάλιστα, αν προσέξεις καλά θα δεις πως η «μικρή γοργόνα» φοράει κι ένα κολιέ με κοχυλια και κοράλια, κάτι που παραπέμπει ακόμα περισσότερο στην κόρη της Κλέλιας Ρένεση.

«Γοργόνες όλου του κόσμου ενωθείτε» έγραψε πάντως η ηθοποιός ευχαριστώντας τη δημιουργό της ζωγραφιάς.

Η αγάπη των fans της είναι πολύ γλυκιά και συνοδεύεται από όμορφες χειρονομίες

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποια fan της της έκανε κάποιο δώρο, αφού τον περασμένο Απρίλιο είχε δεχθεί ακόμα ένα πολύ συγκινητικό δώρο, ένα υπέροχο κέντημα από μια σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού που έχει την Κοραλία στην αγκαλιά της.

«Κλέλια σε θαυμάζω για το χαρακτήρα και την ανθρωπιά που έχεις. Υ.Γ. Το κάδρο είναι 100% χειροποίητο... εγώ έφτιαξα το κέντημα και με τη βοήθεια του πατέρα μου έφτιαξα το καράβι», έγραφε η κάρτα που συνόδευε το δώρο της θαυμάστριάς της.

Όλα αυτά πέρα από την αγάπη του κόσμου που φανερώνουν προς το πρόσωπο της Κλέλιας Ρένεση, έχουν έξτρα συναισθηματική αξία για την ίδια αφού της θυμίζουν την κόρη της που είναι ολόκληρος ο κόσμος της. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και η ηθοποιός θεωρεί πως όχι μόνο εκείνη έχει να διδάξει πολλά στην κόρη της αλλά έχει και να μάθει και πάρα πολλά από εκείνη.

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κοραλία κι από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κι έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να ‘στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά», είχε γράψει σε ανάρτησή της ανακοινώνοντας το ευτυχές γεγονός της «άφιξης» της κόρης της.