Κανείς δεν είναι άτρωτος και η Ζαρίφη το έχει επιβεβαιώσει όσες φορές μίλησε για δυσκολίες ζωής

Τζένη Ντεμιράι
Κανείς δεν είναι άτρωτος και η Ζαρίφη το έχει επιβεβαιώσει όσες φορές μίλησε για δυσκολίες ζωής

Η τηλεοπτική παρουσία της Κατερίνας Ζαρίφη επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του χρήστη που μίλησε για εκείνη στο Twitter.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε για την «Οδό Ζαρίφη 2» αλλά και για τον λόγο που σταμάτησε να κάνει πρωινό.

Η συνέντευξη βέβαια θύμιζε περισσότερο ένα ευχάριστο διάλλειμα, αφού Γρηγόρης και Κατερίνα έπαιξαν παιχνίδια και γέλασαν με την καρδιά τους.

Η γεμάτη ενέργεια Κατερίνα Ζαρίφη και η επιβεβαίωση από το Twitter

Η ιδιαίτερη συνθήκη της εκπομπής, βέβαια, ήταν κάπως αναμενόμενη, αφού η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, δυναμισμό και χιούμορ, χαρακτηριστικά που γίνονται ορατά από τα πρώτα λεπτά παρουσίας της σε έναν τηλεοπτικό και μη χώρο.

Αυτό έγινε, λοιπόν, και το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου, όταν οι τηλεθεατές είδαν το συγκεκριμένο επεισόδιο του The 2Night Show και άρχισαν να σχολιάζουν τον χαρακτήρα της ηθοποιού και παρουσιάστριας. Ένας χρήστης του διαδικτύου έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Η Ζαρίφη είναι καταπληκτικό άτομο. Την είδα στη συναυλία που διοργάνωνε με τον Μακρόπουλο. Ερχόταν στον κόσμο κοντά και τους χαιρετούσε όλους. Ήμουν με την παρέα μου και ήρθε κοντά μας φιλική και χαμογελαστή».

419018249_362222159871507_6356449605241942167_n.jpg

«Δεν μπορώ να ενηλικωθώ σήμερα»

Πράγματι, η τηλεοπτική παρουσία της Κατερίνας Ζαρίφη επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του χρήστη που μίλησε για εκείνη στο Twitter, αφού το χιούμορ και η θετική ενέργεια είναι από τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της που γίνονται φανερά στο κοινό που επιλέγει να την παρακολουθήσει.

Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται να συνδέει (με χιούμορ πάντα) την ενέργεια αυτή με την «αδυναμία» της να συμπεριφερθεί ως ενήλικας. Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, ανέβασε ένα σχετικό story και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου ισχυρίζεται ότι «δεν μπορεί να ενηλικιωθεί σήμερα».

zarifi.png

Κανείς δεν είναι άτρωτος και η Ζαρίφη το έχει επιβεβαιώσει

Λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας της να βρίσκει πάντα τον τρόπο να ελαφραίνει το κλίμα με γέλια και χιούμορ, κάνει ιδιαίτερη αίσθηση όταν επιλέγει να μιλήσει σοβαρά για δυσκολίες της ζωής της. Για αυτόν τον λόγο, το κοινό αλλά και τα μέσα ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν τη συνέντευξη της ηθοποιού και παρουσιάστριας στο The 2Night Show έδωσαν έμφαση στο σχόλιο για την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη δήλωσε:

«Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε. Είναι από το μηδέν στο εκατό σε δευτερόλεπτα, μόλις λες την καλημέρα».

Με αυτόν τον τρόπο, η Κατερίνα Ζαρίφη έδειξε ότι δεν έχει πραγματικά ανάγκη να βρίσκεται πάντοτε με διάθεση στα ύψη αλλά και ότι οι δυσκολίες της καθημερινότητας επηρεάζουν και εκείνη, περισσότερο από όσο δείχνει on camera.

Μία τέτοια δυσκολία ζωής, άλλωστε ήταν ο χαμός του πατέρα της. Όπως δήλωσε και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν το πιο ισχυρό σοκ στη ζωή μου. Με την ασθένειά του πολέμησα πάρα πολύ, πίστεψα κάποια στιγμή ότι θα το νικήσω, ότι θα το νικήσουμε. Και όταν δεν έγινε αυτό, ήταν σαν να άλλαξε όλο το σύμπαν γύρω μου. Τότε κατάλαβα πόσο τρωτοί είμαστε ως άνθρωποι».

Επιπλέον είχε πει για τον πατέρα της: «Μετά το θάνατό του, για 20 ημέρες δεν λειτουργούσα, ήμουν σαν φυτό. Κοιτούσα απλά το ταβάνι. Έτσι όμως έπρεπε να το ζήσω. Τώρα είμαι στην κυριολεξία πια πάνω από τη μαμά και την αδελφή μου. Κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτόν το ρόλο».

Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε πρεμιέρα και το κοινό την υποδέχτηκε με ανάμεικτα συναισθήματα

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv