Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε πρεμιέρα και το κοινό την υποδέχτηκε με ανάμεικτα συναισθήματα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε πρεμιέρα και το κοινό την υποδέχτηκε με ανάμεικτα συναισθήματα

Είδαμε την πρεμιέρα της «Οδό Ζαρίφη 2» και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας για την νέα εκπομπή. 

Είναι μία από τις τελευταίες εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα στον τηλεοπτικό αέρα του Open και για την «Οδό Ζαρίφη 2» υπήρχε ήδη μεγάλη αναμονή. Γιατί εκ των προτέρων το χιούμορ και το ταμπεραμέντο της Κατερίνας Ζαρίφη, είναι εγγύηση. Με άγχος, με αμηχανία, η παρουσιάστρια - ηθοποιός έκανε πρεμιέρα, ωστόσο το κοινό διχάστηκε και θεωρεί ότι δεν έχει βρει ακόμη τον προσανατολισμό της και δεν υποστηρίζεται το δικό της ταλέντο από τους γύρω της. Και δεν εννοούμε μόνο από τους συνεργάτες της on air.

https://www.instagram.com/reel/CyqOvVKIACq/

Το εντός - εκτός κειμένου

Καταρχάς να ξεκινήσω λέγοντας πως η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται την Κατερίνα Ζαρίφη και την ευστροφία που έχει στη σκέψη της. Χρειάζεται το χιούμορ της και τη δυναμική της. Και εκείνη επίσης χρειάζεται μία ομάδα να συντονιστεί με το ταλέντο της και να πορευτούν με τα ίδια vibes.

https://www.instagram.com/p/Cxu6E9NMCwm/

Η εκπομπή είναι ιδιαίτερη, γιατί όπως μας είχε ήδη πει η Κατερίνα θα είναι ως μία σειρά - εκπομπή και όχι το αντίστροφο. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση αδικήθηκε από το κείμενο. Οι μόνες στιγμές που γελάσαμε, ήταν όταν η Κατερίνα στο εντυπωσιακό σπίτι - σκηνικό, λειτούργησε με τον δικό της λόγο.

Το friends & family σπίτι της Κατερίνας Ζαρίφη και το τηλεοπτικό comeback με δόση από τα «Φιλαράκια»

Ωραία μερικά ευρήματα στήλες, όπως εκείνες του Instagram και εκείνη με τα ζώδια, αλλά αυτό που δεν είδαμε στην πρώτη εκπομπή είναι το μεγάλο ταλέντο του Αντώνη Παπαηλία ως γιαγιά. Γιατί αν συντονιστεί (δεν χρειάζεται κείμενο) με την Κατερίνα, θα κάνουν ωραίο δίδυμο.

Δεν καταλάβαμε ακόμη το νόημα του ρόλου του Δημήτρη Αλεξάνδρου και αυτό το μπες - βγες στο σπίτι ως γοητευτικός υδραυλικός. Αυτά θα μπορούσε να τα κάνει στην αρχή της καριέρας του ως μοντέλο, όχι πια σήμερα. Δεν ακούσαμε κανένα ιδιαίτερο σχόλιο - άποψη. Και δεν καταλάβαμε το αστείο «Χαμογέλα και πάλι Κατερινάκι». Ό,τι τι; Να σχολιάσει κάτι για την προηγούμενη εκπομπή στην οποία ήταν, χωρίς να σχολιάσει;

Η Άννα Ζηρδέλη μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό, γιατί είναι δημοσιογράφος, αρκεί να υπάρχει ένας συντονισμός της ομάδας. Ωραίο μεν το εύρημα να φορέσει τα ρούχα της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά όλο αυτό έπρεπε να έχει ένα point, κάπου να καταλήξει δηλαδή. Αλλιώς, ποιος ο λόγος;

Η Κατερίνα ήταν καλή επίσης στη συνέντευξη με την τραγουδίστρια Αναστασία. Γιατί ήταν πάλι ο εαυτός της.

Εν ολίγοις, ή θα πρέπει να υπάρξει δυνατή ομάδα που να γράφει τα κείμενα, ή θα πρέπει η Κατερίνα να το πάρει επάνω της. Τα πολλά σούρτα - φέρτα στο σπίτι, δεν έχουν τόσο νόημα. Ξεκαθάρισμα στο project χρειάζεται και μία ωραία δομή. Και όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει.

Το κοινό στο Twitter ωστόσο διχάστηκε. Κάποιοι υπήρξαν αυστηροί κριτές, αλλά κάποιοι είδαν μία πρωτοτυπία στο project η οποία θα πρέπει να δουλευτεί πολύ καλά για να αποδώσει.