Ο Robert De Niro μίλησε για την 9 μηνών κόρη του και η συγκίνηση δεν άργησε να έρθει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Robert De Niro μίλησε για την 9 μηνών κόρη του και η συγκίνηση δεν άργησε να έρθει
Invision

Ο Robert De Niro συγκαταλέγεται στους πολύτεκνους stars του Hollywood. Η συγκίνηση του ηθοποιού για την 9 μηνών κόρη του.

O Robert De Niro είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του στο Hollywood, με εκατοντάδες βραβεία και διακρίσεις. Τον περασμένο Μάιο ο 80χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης ξάφνιασε τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά.

O Robert De Niro συγκινήθηκε μιλώντας για την 9μηνών κόρη του

Παρά το γεγονός ότι έχει επτά παιδιά, η άφιξη ενός μωρού εξακολουθεί να είναι κάθε φορά μια μοναδική εμπειρία για τον Robert De Niro.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα συναισθήματά του μετά τον ερχομό της 9 μηνών κόρης του, Gia, το πρώτο του παιδί με την σύντροφό του, Tiffany Chen.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Ό,τι με τρώει ή με ανησυχεί απλά εξαφανίζεται όταν την κοιτάζω. Είναι θαυμαστό". Όταν μεγαλώσει - ποιος ξέρει; Αλλά αυτός ο πολύ γλυκός τρόπος που έχει να σε κοιτάζει, να σε συνεπαίρνει, να σκέφτεται και να παρακολουθεί και να παρατηρεί», είπε συγκινημένος ο De Niro.

Ο εγγονός του Robert De Niro νεκρός στα 19 του - Τι λογικό και ανθρώπινο ζήτησε ο ηθοποιός από όλους

Στην πρεμιέρα της ταινίας «About My Father στη Νέα Υόρκη», ο De Niro μίλησε στην κάμερα του Extra και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νεότερη κόρη του δηλώνοντας: «Είμαι εντάξει με αυτό. Είμαι καλός με αυτό. Τo να μεγαλώνεις παιδιά ποτέ δεν γίνεται πιο εύκολο ανεξάρτητα από την ηλικία που είσαι».

Ο Robert de Niro είναι ο πάτερ φαμίλιας του star system

Το καινούριο μέλος είναι η νεότερη προσθήκη στα άλλα έξι παιδιά της οικογένειας De Niro μεταξύ των οποίων η 52χρονη Drena και ο 47χρονος Raphael τους οποίους ο ηθοποιός έχει αποκτήσει με την πρώην του, Diahnne Abbott.

28χρονοι δίδυμοι γιοι του Aaron και Julian είναι καρποί του έρωτα του ηθοποιού με την Τοukie Smith. Ο De Niro είναι επίσης μπαμπάς του 25χρονου Elliot και της 11χρονης Helen από τον γάμο του με την Grace Hightower. Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2018 μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας.

«Η Grace και εγώ έχουμε δύο υπέροχα παιδιά μαζί. Μπαίνουμε σε μια μεταβατική περίοδο στη σχέση μας, η οποία είναι μια δύσκολη αλλά εποικοδομητική διαδικασία», δήλωσε o De NiRO στο E! News τον Νοέμβριο του 2018.

Και πρόσθεσε: «Εκτιμώ τη Grace ως μια υπέροχη μητέρα και ζητώ την ιδιωτικότητα και τον σεβασμό από όλους, καθώς προχωράμε στην ανάπτυξη των ρόλων μας ως συνεργάτες στην ανατροφή των παιδιών».

Πηγή κεντρικής: apimages.com