Πώς το πρόσωπο της Kylie Jenner έγινε viral στο Tik Tok για λάθος λόγους

Πώς το πρόσωπο της Kylie Jenner έγινε viral στο Tik Tok για λάθος λόγους

)

©2023 Evan Agostini

«Πολύ καλά για 55χρονη», είπαν τα trolls για το πρόσωπο της 26χρονης Kylie Jenner ενώ οι ειδικοί μιλούν για τον κίνδυνο της χρόνιας χρήσης ενέσιμων.

H Kylie Jenner ξανά στο προσκήνιο. Η 26χρονη έχει καταφέρει να γίνει viral σε Tik Tok, Youtube και Instagram και όχι για τους σωστούς λόγους.

Η μικρότερη κόρη της Kris Jenner, έχει πολλά χρόνια δεχτεί κριτική, ειδικά για τα γεμάτα ενέσιμα χείλη της, για τα οποία έχει μιλήσει και η ίδια πολλές φορές.

Πριν έξι χρόνια, η Kylie είχε πει στο Life of Kylie, τι την ώθησε στο να κάνει πλαστική στα χείλη για πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών.

«Ήμουν 15 και ήμουν πολύ ανασφαλής με τα χείλη μου… Είχα πολύ λεπτά χείλη», είπε και τόνισε πως όταν έδωσε το πρώτο της φιλί, το αγόρι που ήταν μαζί της είπε πως είχε πολύ μικρά χείλη.

«Το πήρα πολύ βαριά! Όταν ένα αγόρι που σου αρέσει σου λέει αυτό, δεν ξέρω. Ήταν τραυματικό, με επηρέασε πολύ! Δεν ένιωθα ποθητή ή όμορφη. Ήθελα πραγματικά μεγαλύτερα χείλη. Κατέληξα να κάνω πλαστική», ανέφερε τότε η Kylie που πλέον μετρά τουλάχιστον 11 χρόνια με συχνές επισκέψεις στον πλαστικό.

Jean Paul Gaultier : Front Row - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring/Summer 2024

Στις Χρυσές Σφαίρες 2024, τα καυτά φιλιά της Kylie Jenner και η ενόχληση της Taylor Swift ξεχώρισαν

Και αυτές οι επισκέψεις φάνηκαν στο πρόσφατο σόου του Jean Paul Gaultier στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, όταν η Kylie πόζαρε χωρίς φίλτρα στις κάμερες στο πραγματικό φως της μέρας, χωρίς έξτρα φωτισμό από κάποιο ring light κι εκεί φάνηκε το τι έχει κάνει η υπερβολή στις ενέσιμες θεραπείες στο πρόσωπό της.

Οι fans σύντομα άρχιζαν να σχολιάσουν πως θυμίζει γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας κι όχι ένα κορίτσι 26 ετών ενώ άλλοι τόνισαν πως οι πλαστικές που έχει κάνει έχουν παραμορφώσει πια το πρόσωπό της.

Γιατροί που μίλησαν στην εφημερίδα Sun πάντως, τόνισαν πως ειδικά κάτω από τα μάτια της, η Kylie φαίνεται σαν να έχει έξτρα fillers, κάτι που μπορεί να είναι αποτέλεσμα των ετών που προσθέτει ενέσιμα στο πρόσωπό της ή στην κακή επεξεργασία από τον γιατρό της.

Τα fillers τραβούν την υγρασία του προσώπου και γι' αυτό σε κάποιες περιπτώσεις το πρόσωπο δείχνει σαν να έχει κατακράτηση, σαν να φαίνεσαι κουρασμένη.

«Η χρήση υπερβολικής ποσότητας ενέσιμων, αν και αρχικά προοριζόταν για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητο αποτέλεσμα όταν κάποιος φαίνεται μεγαλύτερος παρά νεότερος», τονίζουν οι ειδικοί.

«Το μέτρο και η δεξιότητα με την οποία εφαρμόζονται τα fillers είναι κρίσιμοι παράγοντες για την επίτευξη αποτελεσμάτων φυσικής όψης του προσώπου», τόνισε στην εφημερίδα άλλος ειδικός που συμπλήρωσε:

«Ένα πιθανό πρόβλημα με τα πάρα πολλά ενέσιμα είναι η απώλεια της φυσικής έκφρασης του προσώπου. Όταν οι μύες και οι ιστοί είναι υπερβολικά γεμάτοι, μπορεί να οδηγήσουν σε μια παγωμένη εικόνα που συχνά συνδέεται με μια παλαιότερη αισθητική».

https:

Μια άλλη ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τα fillers και φάνηκε και σε μια πρόσφατη συνέντευξη της Kylie, στην οποία το στόμα της δεν άνοιγε σωστά, είναι η πιθανότητα για μη ισορροπημένα χαρακτηριστικά. Η υπερβολική χρήση fillers σε συγκεκριμένες περιοχές χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η συνολική ισορροπία των χαρακτηριστικών του προσώπου μπορεί να οδηγήσει σε δυσανάλογα αποτελέσματα, συμβάλλοντας σε μια συνολική μεγαλύτερη εμφάνιση.

Με την πάροδο του χρόνου, καθώς το πρόσωπο γερνά φυσικά, υπάρχουν αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος και στη δυναμική των ιστών. Η υπερβολική χρήση fillers μπορεί να μην ανταποκρίνεται καλά σε αυτές τις φυσικές αλλαγές, δυνητικά φέρνοντας τελικά την όψη ενός γερασμένου προσώπου».

https: