Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του Famagusta στο Λονδίνο και η έκπληξη με τη Μαρία Φαραντούρη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του Famagusta στο Λονδίνο και η έκπληξη με τη Μαρία Φαραντούρη

Η σκληρή πραγματικότητα του Αττίλα. Η σειρά Famagusta ξαναγράφει την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της Κύπρου. 

Η σειρά Famagusta συνεχίζει τα γυρίσματά της, στην Κύπρο, την Αθήνα, αλλά και το Λονδίνο, πριν τη μεγάλη πρεμιέρα την Κυριακή στις 21 Ιανουαρίου στις 21.00 το βράδυ από το Mega. Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι μία από τις εκπλήξεις της σειράς όπως και η Μαρία Φαραντούρη. Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες των γυρισμάτων και τις πληροφορίες για τα πρώτα επεισόδια.

Τα γυρίσματα στην βρετανική πρωτεύουσα και η αποκάλυψη του Γεωργίου

Η σειρά έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ήδη από το καλοκαίρι όταν είχε ήδη ανακοινωθεί ότι το Famagusta θα άρχιζε το τηλεοπτικό του ταξίδι από τις αρχές του 2024. Χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες, για αυτή την οργάνωση, γιατί μιλάμε για μία μεγάλη παραγωγή, πολυσύνθετη και πολυδιάστατη. Και με αρκετούς γνωστούς μας ηθοποιούς να λαμβάνουν μέρος στο κάστ.

Εκτός από τον Γιάννη Μπέζο, την Κοραλία Καράντη , τον Χρήστο Λούλη, τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Σοφία Παυλίδου που θα δεις στους κυρίως ρόλους, θα δούμε μετά από πολλά χρόνια και τη συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά της Αιμιλίας Υψηλάντη. Μίας μεγάλης φυσιογνωμίας του ελληνικού θεάτρου. Δες τη και σε μερικές από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που σου εξασφαλίσαμε από τα γυρίσματα στο Λονδίνο. Εκτός των άλλων σε αυτά, συμμετείχαν τόσο ο Γιάννης Μπέζος και ο Χρήστος Λούλης, όσο και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Η Αιμιλία Υψηλάντη θα υποδυθεί τη θετή μητέρα του Χρήστου Λούλη, δημοσιογράφου στο επάγγελμα και όπως θα αποδειχθεί στο τέλος, το αγνοούμενο παιδί της Κοραλίας Καράντη και του Γιάννη Μπέζου.

Η έκπληξη του Famagusta και η πρώτη μικρή ανατροπή που ετοίμασε ο Ανδρέας Γεωργίου

Όμως και ο Ανδρέας Γεωργίου , δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς επανήλθε με νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Αυτή τη φορά μας δείχνει και την πιο ιστορική διάσταση της ιστορίας. Με τα βασανιστήρια που δέχθηκαν οι Κύπριοι κρατούμενοι από τους στρατιώτες των κατοχικών δυνάμεων του νησιού. Αυτή η πλευρά της σειράς (50 χρόνια μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο) προσδίδει και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Εξίσου σημαντική στη σειρά θα είναι και η μουσική της επένδυση. Το τραγούδι «Δεν ξεχνώ», σύνθημα γνωστό εδώ και 5 δεκαετίες που αφορά στους αγνοούμενους ερμηνεύει στους τίτλους αρχής της σειράς η Μαρία Φαραντούρη. Το Mega, μας παρουσίασε και μερικά στιγμιότυπα από την εγγραφή του τραγουδιού στο στούντιο, παρουσία του συνθέτη Χρίστου Στυλιανού και της στιχουργού, Ελένης Ζιώγα.

https://www.instagram.com/p/C19m5j0uHMD/