Φωτεινή Αθερίδου: Πώς κατέληξε με επιδέσμους μετά από ένα παιχνίδι με τα παιδιά της

Τζένη Ντεμιράι
Φωτεινή Αθερίδου: Πώς κατέληξε με επιδέσμους μετά από ένα παιχνίδι με τα παιδιά της

Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε το επίκεντρο του Instagram το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από ένα ξεχωριστό παιχνίδι με τα παιδιά της. 

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι μητέρα δύο παιδιών και φαίνεται ότι δεν είναι από εκείνες που δείχνουν μονάχα της όμορφη πλευρά της μητρότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής.

Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη πολλές φορές επιλέγει να αναρτά εικόνες από ανέμελες στιγμές της καθημερινότητάς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε πολλές από αυτές τις στιγμές βέβαια είναι παρόντες οι δύο γιοι της, καρποί του έρωτά της με τον Κώστα Μαγκλαρά.

Χαρούμενες αλλά και αστείες στιγμές από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, από τα 4α γενέθλια του μεγαλύτερου παιδιού της αλλά και από τις περιπέτειες του με το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο μπήκε στη ζωή τους το περασμένο καλοκαίρι, αποτελούν λίγες μόνο από τις πολλές εικόνες που η Φωτεινή επιλέγει να μοιράζεται με τους ακολούθους της.

Η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε με ειλικρίνεια για τη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή

Όταν η μαμά γίνεται το παιχνίδι

Όλες αυτές οι στιγμές, όμως, δείχνουν την θετική πλευρά της μητρότητας, την οποία η Φωτεινή θέλησε να «ανατρέψει» με την τελευταία ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της από το σαλόνι του σπιτιού της, στην οποία έχει επιδέσμους στη μύτη, το κούτελο και το γόνατο. Φαίνεται εμφανώς ταλαιπωρημένη, ενώ στο αριστερό της χέρι κρατά μία μπάλα μπάσκετ.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της εξηγεί την βασική αιτία της αμφίεσης της, γράφοντας: «Όταν το βασικό παιχνίδι των παιδιών είσαι εσύ».

Με αυτόν τον τρόπο, η ηθοποιός θέλησε να δείξει μία μεγάλη αλήθεια για τις μητέρες που μεγαλώνουν δύο μικρά παιδιά και να επιβεβαιώσει ότι κάποιες φορές τα παιχνίδια δεν είναι και τόσο διασκεδαστικά για τους γονείς. Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και το χιούμορ που την χαρακτηρίζει θέλησε να μας πει αυτή τη μεγάλη αλήθεια για τις στιγμές που η μαμά δέχεται να γίνει το «παιχνίδι» των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/C2r4wp3Nlt-/

Τα περαστικά από το κοινό και η πραγματική αιτία των επιδέσμων

Κάτω από την ανάρτηση της Φωτεινής δεκάδες ήταν εκείνοι που θέλησαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της, δείχνοντας της «συμπαράσταση».

Ένας χρήστης του Instagram της έγραψε χαρακτηριστικά «Περαστικά Φωτεινή μου. Γερή και δυνατή ξανά», ενώ κάποιος ακόμα σχολίασε «Σε νιώθω».

Ένας ακόμα χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγραψε «Τι έπαθες;;; Περαστικά σου σπάσανε την μύτη;;», δείχνοντας εμφανώς τη αγωνία του για τους επιδέσμους που βρέθηκαν στο σώμα της Φωτεινής. Η αλήθεια, όμως είχε ήδη αποκαλυφθεί από τα hashtags της ηθοποιού, μέσω των οποίων είχε ενημερώσει τους ακολούθους της ότι παίζει τον γιατρό με τα παιδιά της και εκείνη προφανώς πήρε τον ρόλο του ασθενή.

Ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου έγινε τεσσάρων ετών και η Σμαράγδα Καρύδη αντέδρασε στο Instagram

Πηγή κεντρικής εικόνας: @fotiniatheridou