Η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε με ειλικρίνεια για τη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή

Η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε με ειλικρίνεια για τη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή

Η Φωτεινή Αθερίδου μίλησε με ειλικρίνεια για την οικογένειά της. Οι δυσκολίες στις γέννες, η σχέση με τον σύζυγό της και το υπέροχο σπίτι τους.

Καλεσμένη της εκπομπής «Μπαμπά-δες» και του Τάσου Ιορδανίδη ήταν η Φωτεινή Αθερίδου το Σάββατο (02/12).

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις δύο γέννες αλλά και για τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα με τον οποίο έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Η δημιουργία οικογένειας και η αποκάλυψη για την πρώτη εγκυμοσύνη

Η 33χρονη εξήγησε πως πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη σημερινή της κατάσταση καθώς έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον άντρα της ζωής της.

«Πριν πέντε χρόνια με έπαιρνες να ζήσω μία μέρα τώρα θα έλεγα ποτέ δεν θα κάνω παιδιά. Όταν έρχεται όμως το βάρος ομαλά και χτίζεται το βάρος της ευθύνης και του προγράμματος κάπως δεν το καταλαβαίνεις», είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου.

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να γίνω μαμά. Ο Θοδωρής έτυχε. Τώρα όπως είναι ζωή μου έτσι και δεν είχα κρατήσει το μωρό θα είχα μετανιώσει φρικτά. Είχα σκεφτεί να μην το κρατήσω, γιατί δεν είχαμε συζήσει ποτέ, ήταν αιφνιδιαστικό. Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος είπα πως αν δεν κάνω το παιδί του Κώστα, δεν θα κάνω κανενός».

Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα για το πώς βίωσε τον φυσιολογικό τοκετό: «Δεν ήθελα να κάνω καισαρική, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που έκανα καισαρική. Τότε ήταν που είχαν περάσει πολλές ώρες, μου είχαν κάνει πρόκληση τοκετού, απλώς επειδή υπάρχει μία ευκολία στην καισαρική και έμαθα ότι πια μπορείς να το προσπαθήσεις ήθελα οπωσδήποτε να το προσπαθήσω. Δεν ξέρεις πόση δύναμη ένιωσα στον φυσιολογικό τοκετό. Πόνεσε αλλά μετά το ξεχνάς κατευθείαν».

https://www.instagram.com/p/C0B-WvMNyYv/

Η νεαρή μαμά χαμογελά συχνά στην κάμερα και αποδεικνύει πως η καθημερινότητα με την οικογένειά της την γεμίζει ατελείωτη χαρά.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου με τα παιδιά της.

Φωτεινή Αθερίδου: Έγινε για 2η φορά μαμά με φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

Aθερίδου-Μαγκλάρας: Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή ευτυχία τους

Η ηθοποιός έχει μοιραστεί αρκετά πλάνα από το σπίτι της στα social media, δίνοντάς μας ιδέες και έμπνευση για το δικό μας χώρο. Όπως θα δεις στη gallery που ακολουθεί, το διαμέρισμα του ζευγαριού είναι minimal, ενώ το γκρι χρώμα και τα παιχνίδια των γιων τους πρωταγωνιστούν σε όλα τα δωμάτια.

https://www.instagram.com/reel/Cz39bbwtXR6/

Το τζάκι, οι άνετοι καναπέδες και τα λιτά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco. Στο δωμάτιο του μικρού Θοδωρή βρίσκονται αμέτρητα παιχνίδια, χρηστικά items και παιδικά έπιπλα τα οποία μοιράζεται πλέον με τον νεότερο αδερφό του.

Πηγή κεντρικής: fotiniatheridou