Ένας άγνωστος άντρας στον Σασμό έρχεται για να αποκαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό μίας οικογένειας

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας άγνωστος άντρας στον Σασμό έρχεται για να αποκαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό μίας οικογένειας
GEORGE XANTHINAKIS

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Βασίλη Μπισμπίκη μεταξύ άλλων. Ο Σασμός επιστρέφει με μεγαλύτερες εκπλήξεις από αυτές που περιμέναμε. 

Με πολύ ιδιαίτερες εξελίξεις επιστρέφει ο Σασμός και με την εκδικητική μανία του Ανδρέα - Βασίλη Μπισμπίκη να πυροδοτεί μία ακόμη κόντρα με τους εχθρούς του. Η δολοφονική επίθεση κατά του Μαθιού αλλάζει τα δεδομένα, πριν ο Ανδρέας μάθει την πραγματική του οικογενειακή ταυτότητα. Ποιος είναι ο πατέρας του και πότε θα τον δούμε να επιστρέφει πανηγυρικά;

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δείχνει σε όλους την αυστηρότητά του

Δεν αστειεύεται ο νέος εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης τον οποίο υποδύεται στον Σασμό, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ήρθε στην Κρήτη με σκοπό όχι απλά να εφαρμόσει τον νόμο, αλλά να ξεδιαλύνει το μυστήριο των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Με όποιο κόστος. Το αυστηρό του προφίλ θα το δει σύντομα, κυρίως ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Ανδρέας Βρουλάκης. Είναι λίγο μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του Μαθιού, ενώ τον μεταφέρουν από τη φυλακή.

Η Ντίνα η συμπαθέστατη αστυνομικός, θα μπει μπροστά του την τελευταία στιγμή και θα τον σώσει. Ευτυχώς τα τραύματά της, δεν θα στοιχίσουν τη ζωή της. Ο Δημήτρης Λάλος είναι αλώβητος και μόνιμα τυχερός.

https://www.instagram.com/reel/C1pdUsNsIRp/

Ο κύριος ύποπτος για αυτό είναι ο Ανδρέας (φυσικά και εκείνος το οργάνωσε) και έτσι θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τον εισαγγελέα. Ελλείψει στοιχείων όμως, θα αφεθεί ελεύθερος, τόσο εκείνος, όσο και ο αδελφός του Τηλέμαχος.

Μεγάλες ανατροπές έρχονται όμως μέχρι να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη, ξαφνικά να «εξαφανίζεται» από τη σειρά. Πριν τον απαγάγει η Καλλιόπη - Μαρία Τζομπανάκη φτάνοντας στα άκρα.

Οι φήμες για 4ο κύκλο του Σασμού και η μεγάλη αποκάλυψη που βάζει τη Μαρία Τζομπανάκη σε κίνδυνο

Αμετανόητος θα ξαναπροσπαθήσει να σκοτώσει τον Μαθιό όταν εκείνος βγαίνει από τη φυλακή. Τότε είναι που η γιαγιά Ειρήνη και ο Παύλος που ξέρουν το μυστικό της οικογένειάς του, αποφασίζουν να του πουν ότι δεν είναι Βρουλάκης αλλά Σταματάκης. Η μητέρα του ήταν ήδη έγκυος όταν χώρισε από τον Ρούσσο Σταματάκη (αδελφός του συζύγου της Καλλιόπης).

Αυτό το plot twist (η μεγάλη ανατροπή) στο σενάριο είναι ίσως και η σημαντικότερη στιγμή στον σύντομο ρόλο του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά. Ο πατέρας του όμως ο οποίος ζει δίχως να γνωρίζει για τον γιο του, τα spoilers λένε πως θα επιστρέψει στην Κρήτη. Θα μάθουμε σύντομα και τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί, καθώς αυτά τα επεισόδια δεν έχουν γυριστεί ακόμη.

Για να αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο το δεύτερο μεγάλο μυστικό ανάμεσα στις δύο οικογένειες, τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Το πρώτο αν θυμάσαι, αφορούσε την Ανθούλα Σταματάκη και τον έρωτα με τον Μάρκο Βρουλάκη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το σενάριο δηλαδή επαναλαμβάνεται, για να είμαστε ακριβείς. Θα δούμε επίσης (όπως και στην περίπτωση του Θανάση Πατριαρχέα ως Άγγελου) τον Ανδρέα να διεκδικεί την περιουσία του από τους Σταματάκηδες.

Στα ευχάριστα, κοντοζυγώνει η στιγμή που ο Ορφέας Αυγουστίδης θα ενωθεί ξανά με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Έχουμε πει από τον Σεπτέμβριο, πως πρόθεση των σεναριογράφων είναι να μείνει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, ο Αστέρης και η Αργυρώ ενωμένο μέχρι τέλους. Ακόμη και η καπετάνισσα Καλλιόπη, τους θέλει μαζί, όπως θα δεις και στο σημερινό επεισόδιο.

Μέχρι να δούμε και τι θα συμβεί και με την 4η σεζόν της σειράς. Αν τελικά αποφασιστεί, καθώς υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.