Η Καλομοίρα γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια μεγάλη έκπληξη και ολοκαίνουριο look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Καλομοίρα γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια μεγάλη έκπληξη και ολοκαίνουριο look

Η Καλομοίρα γιορτάζει τα γενέθλιά της και δέχθηκε τις ομορφότερες ευχές. Η έκπληξη των συνεργατών της και η ευχή της αδερφής της.

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Καλομοίρα αλλά στο μυαλό μας θα είναι πάντα το νεαρό pop idol τoυ «Fame Story» και της ελληνικής μουσικής σκηνής.

H δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε 39 ετών και τα τελευταία χρόνια η ζωή της έδωσε απλόχερα όλα όσα ονειρευόταν, με την οικογένειά της να αποτελεί το ομορφότερο και πιο σημαντικό επίτευγμα.

Φέτος η Καλομοίρα έκανε δυναμικό comeback στη δισκογραφία με το τραγούδι «Στόχος» που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Η έκπληξη των συνεργατών της και το νέο look

Tο απόγευμα της Τετάρτης (31/01) η εορτάζουσα πραγματοποίησε τα γυρίσματα του νέου της video clip και δέχθηκε μια υπέροχη έκπληξη από τους συνεργάτες της. Μια τεράστια ροζ τούρτα σε σχήμα αστεριού εμφανίστηκε στο σετ και η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

https://www.instagram.com/p/C2xZa3oo_H4/

Όπως θα δεις και παρακάτω η Καλομοίρα πραγματοποίησε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, αποκτώντας μακριά, καστανά μαλλιά.

itskalomira_1706719538_3292524590175263057_225121884.jpg

Εικάζουμε πως πρόκειται για περούκα που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες των γυρισμάτων εκτός αν η pop star αποφάσισε να αποχωριστεί το barbie look της, βάφοντας τα μαλλιά της σε μια πολύ πιο σκούρα απόχρωση.

Η Γεωργία Σαράντη έστειλε τις πιο γλυκές ευχές στην αδερφή της

Πριν από μερικές ώρες η Γεωργία Σαράντη, ευχήθηκε δημόσια στην αδερφή της με τον πιο γλυκό τρόπο: ποστάροντας μια φωτογραφία της και ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

«Χρόνια πολλά στην όμορφη αδερφή μου. Είσαι η καλύτερη αδερφή στον κόσμο και ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά που μου έστειλε εσένα για αδερφή», έγραψε η Γεωργία Σαράντη.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες ευχές που δέχθηκε η τραγουδίστρια.

«Αυτή είναι η Καλομοίρα;» αναρωτήθηκαν οι followers στην πρόσφατη φωτογραφία της με τον σύζυγό της

Οι δύο αδερφές δεν έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εμφανίσεις ωστόσο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη.

«Λατρεύω αυτή την όμορφη γυναίκα. Είναι η αδερφή μου και είναι υπέροχη. Η μεγαλύτερη και με την πιο ευγενική καρδιά. Το μεγαλύτερο πρότυπό μου. Δεν σε χορταίνω», είχε γράψει η Καλομοίρα παλαιότερα στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CY6i49MrnxM/

To 2019 η αδερφή της τραγουδίστριας αντιμετώπισε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και η Καλομοίρα «στάθηκε βράχος» στο πλευρό της.

georgia_saranti.jpg

Η Γεωργία Σαράντη υποβλήθηκε σε χειρουργείο για καρκίνο του θυροειδούς και η οικογένειά της δεν έφυγε λεπτό από κοντά της.

saranti2.jpg

H Καλομοίρα έγινε πιο ξανθιά από ποτέ

H δημοφιλής τραγουδίστρια απόλαυσε στο έπακρο το νέο της ρόλο και την παραμονή στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, ποζάροντας διαρκώς στα πιο Instagrammable σημεία της περιοχής.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Καλομοίρα απέκτησε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό look, το οποίο υποστηρίζει απόλυτα. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα νέο κούρεμα σε ξανθιά πλατινέ απόχρωση που αποκάλυψε στο MadWalk της ίδιας χρονιάς.

Σχετικά με την απόφασή της να αλλάξει χρώμα μαλλιών μετά από πολλά χρόνια η τραγουδίστρια είχε εκμυστηρευτεί: «Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και ρώτησα τον Γιώργο για την αλλαγή που θα κάνω, επειδή δεν ήμουν πολύ καλά είπα να κόψω και να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά. Το είπα στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη».

Πηγή κεντρικής: itskalomoira