Η νέα περιπέτεια υγείας της Κλέλιας Ρένεση έξι μήνες μετά το ατύχημα στη Γαύδο και η διαφορά με τότε

Η νέα περιπέτεια υγείας της Κλέλιας Ρένεση έξι μήνες μετά το ατύχημα στη Γαύδο και η διαφορά με τότε
Instagram

Οι ευχές και η μεγάλη αλήθεια για τους γιατρούς.

Έξι μήνες μετά το έγκαυμα που υπέστη στη Γαύδο, η Κλέλια Ρένεση ενημέρωσε τους followers της στο Instagram για τη νέα περιπέτεια της υγείας της που παραλίγο να τής κοστίσει τη ζωή. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αναφυλακτικό σοκ και μετά από άμεση αγωγή ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

Σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς αλλά και να το τονίσει πόσο σημαντικό είναι να διαφυλάξουμε την εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων.

Η Κλέλια Ρένεση πήγε για δουλειές με την κόρη της & αυτά τα πλάνα είναι «μεγάλο σχολείο» για όλους

Ποζάροντας στην πύλη του νοσοκομείου η ηθοποιός έγραψε σχετικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαικό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντικά βράδια με αδρεναλίνες, κορτιζόνες κ όλα τα καλά😇 άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι κ με ειλικρινές ενδιαφέρον. Το λέω κ θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι κ θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολιτών. Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν. Ευχαριστώ για όλα όλους κ όλες απ' την βραδινή μου περιπέτεια!».

https://www.instagram.com/p/C2zMtu6IJCq/

Οι ευχές και η μεγάλη αλήθεια για τους γιατρούς

Οι ευχές για ταχεία ανάρρωση έπεσαν βροχή ενώ η μεγάλη αλήθεια για γιατρούς και προσωπικό τονίστηκε σε πάρα πολλά σχόλια. Ενδεικτικά:

Untitled.png

Η ομοιότητα και η διαφορά με το ατύχημα στη Γαύδο

Ήταν αρχές Αυγούστου του 2023 όταν η ηθοποιός ενημέρωσε για το έγκαυμα που υπέστη από μαγειρικό λάδι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Γαύδο. Η Κλέλια είχε μιλήσει σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram για την άμεση ανταπόκριση των γιατρών τονίζοντας όμως βασικές παθογένειες, όπως για παράδειγμα ότι υπήρχε ένα μόνο κλειδί για το ιατρείο το οποίο βρισκόταν στο ασθενοφόρο εκείνη την ώρα -εξυπηρετώντας κάποιο άλλο περιστατικό.

Τα δάκρυα της Κλέλιας Ρένεση και ένας αποχωρισμός που έφερε αντιδράσεις στους φανς της

Στο ίδιο βίντεο ανέφερε ότι ο γιατρός τής εξήγησε ότι δεν υπάρχουν βασικά φάρμακα στο ιατρείο και ότι τους στέλνουν από τα Χανιά. Εκτός αυτού, της ανέφερε ότι δεν υπάρχει ούτε καθαρίστρια για το ιατρείο με αποτέλεσμα να το καθαρίζει μόνος του.

«Ακούστε να σας πω τι μου έχει συμβεί. Έχω καεί στο πόδι μου από μαγειρικό λάδι και έχω έρθει εδώ στο περιφερειακό ιατρείο Γαύδου και περιμένω μισή ώρα με τρία τέταρτα. Ο γιατρός είναι εδώ, ο καλός μου και δεν μπορεί να με εξετάσει, γιατί δεν έχει κλειδί να μπει. Γιατί το κλειδί το έχει το ασθενοφόρο που έχει πάει να δει ένα άλλο περιστατικό! Δεν υπάρχουν δύο κλειδιά και δεν μπορεί κανένας άρχων, παράγοντας να τους βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Οπότε οι ασθενείς περιμένουν έξω από το ιατρείο μέχρι να επανέλθει το ασθενοφόρο που κρατάει το άλλο κλειδί».

«Δεν μπορούν να βγάλουν ένα αντικλείδι! Επίσης μου λέει ο γιατρός, δεν υπάρχει καθαριότητα. Δεν υπάρχει καθαρίστρια. Δε φτάνει που είναι εδώ και τραβάνε αυτά που τραβάνε. Πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους».

«Τα παιδιά εδώ με περιποιήθηκαν πάρα πολύ. Οι ελλείψεις είναι πολλές στο περιφερειακό ιατρείο της Γαύδου. Δεν υπάρχουν τα βασικά φάρμακα για να αντιμετωπίσεις κάτι παιδικό, οπότε οι γιατροί εδώ έχουν συνεννοηθεί με τα Χανιά και τους στέλνουν. Αν δεν υπήρχε η προσωπική φλόγα και ο εθελοντισμός η δουλειά δεν θα γινόταν».