Η Μελίνα Ασλανίδου «αυτοτρολάρεται» στο TikTok της αποδεικνύοντας και πάλι πόσο ακομπλεξάριστη είναι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μελίνα Ασλανίδου «αυτοτρολάρεται» στο TikTok της αποδεικνύοντας και πάλι πόσο ακομπλεξάριστη είναι

Η Μελίνα Ασλανίδου δεν έχει μόνο εξαιρετική φωνή αλλά και πολύ χιούμορ και το νέο της βίντεο στο TikTok το επιβεβαιώνει.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ενώ πρόσφατα τόλμησε να κάνει ένα νέο βήμα στην επαγγελματική της ζωή παρουσιάζοντας τη νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ, «Νύχτα Στάσου».

https://www.instagram.com/p/C1fOsmmM0QB/

Πέρα όμως από αυτά η Μελίνα Ασλανίδου έχει πολύ ενεργή παρουσία στα social media, αφού είναι ένας τρόπος για να επικοινωνεί με τους followers της. Η ίδια βέβαια, έχει πολύ χιούμορ γι' αυτό αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ της - ειδικά στο προφίλ της στο TikTok - δημοσιεύει βίντεο που «τρολάρει» είτε τον εαυτό της είτε τους φίλους της.

Κάπως έτσι η ίδια, για να ευχηθεί «καλό μήνα» στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσίευσε ένα βίντεο που «εξηγεί» πώς απέκτησε νεύρα χρησιμοποιώντας φυσικά τα λόγια από έναν ρόλο της Χρύσας Ρώπα.

Αν νομίζεις ότι αυτό είναι το μόνο πιο fun βίντεο στο προφίλ της τραγουδίστριας κάνεις λάθος, μιας και η ίδια πολλές φορές έχει τραβήξει βίντεο με τα διάφορα φίλτρα της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης απαντώντας έτσι με έξυπνο τρόπο αλλά και χιούμορ σε όσους κάνουν τοξικά σχόλια που αφορούν την εμφάνιση των γυναικών ή τις αισθητικές επεμβάσεις. «Συνένοχοί» σε αυτά της τα βίντεο είναι, φυσικά οι φίλοι της που είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής της.

Πάντως, η Μελίνα Ασλανίδου όσον αφορά την εμφάνισή της αλλά και το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, έχει αναφέρει σε συνέντευξή της τα εξής: «Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα».

Η τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της

Όσον αφορά τις αλλαγές στην εμφάνισή της αυτές αφορούν κυρίως τα μαλλιά της. Μακριά, καρέ, ξανθά ή καστανά, όλα τα looks της πηγαίνουν εντυπωσιακά.

Πρόσφατα πάντως, η ίδια ανανέωσε και πάλι την εμφανισή της κάνοντας αφέλειες και ανοίγοντας με ανταύγειες το χρώμα των μαλλιών της.

officialaslanidoumelina_1705667266_3283697487121029246_1382522402.jpg