Survivor: Η άδικη υποψηφιότητα του Περπατάρη και η αντίδραση της Ασημίνας στην άφιξη της Σταυρούλας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η άδικη υποψηφιότητα του Περπατάρη και η αντίδραση της Ασημίνας στην άφιξη της Σταυρούλας

Οι γυναίκες των Μαχητών έδειξαν τα «δόντια» τους στη χθεσινή ψηφοφορία και ότι δεν υπάρχουν «συναισθηματισμοί» στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα τελευταία επεισόδια του Survivor είναι άκρως ενδιαφέροντα, αφού κανείς δεν μπορεί να ψυχολογήσει τις κινήσεις των παικτών καμίας από τις δύο ομάδες. Από την «παραχώρηση» που έκανε ο Λαμάι στον Σταμάτη, μέχρι το να παίζουν με το ίδιο «νόμισμα» οι Διάσημοι εναντίον των Μαχητών βγάζοντας παίκτες επίτηδες εκτός για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, όλα όσα έχουν συμβεί έχουν αφήσει «άφωνους» όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης.

Η κλίκα των γυναικών έβγαλε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες υποψήφιο

Αυτό συνέβη και μετά το αποτέλεσμα στο συμβούλιο υποψηφιοτήτων που οδηγήθηκαν το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου οι Μαχητές, χάνοντας τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Κι εκεί που όλοι περιμέναμε πως κάποια γυναίκα θα είναι αυτή τη φορά υποψήφια βάσει αγωνιστικότητας - μιας και ο Rob που είναι από τους αδύναμους παίκτες ήταν ήδη υποψήφιος από το πρώτο συμβούλιο - το αποτέλεσμα της κάλπης πολύ λογικά ξάφνιασε τους Κόκκινους αλλά και το κοινό.

Υποψήφιος βγήκε ο Γιάννης Περπατάρης με την δικαιολογία, από την πλευρά της Μαριλίνας, πως ήθελε να διώξει τον Rob, οπότε γι' αυτό επέλεξε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της για να βγει υποψήφιος.

Και οι υπόλοιπες γυναίκες βέβαια της Μπλε ομάδας - η Δώρα, η Χρύσα, η Άιρα και η Ιωάννα - ρίσκαραν να ψηφίσουν τον Γιάννη Περπατάρη. Κι αυτό σου θυμίζω, αφού σε προηγούμενες ψηφοφορίες των Μπλε τα πιο αδύναμα κορίτσια είχαν προστατευθεί από τους άντρες, οι οποίοι είχαν ψηφίσει την καλή τους παίκτρια (σ.σ τη Δώρα) προς αποχώρηση.

Ρόδα είναι και γυρίζει όμως, και όπως είπε και ο Φάνης οι γυναίκες των Μαχητών επέλεξαν να ψηφίσουν κάποιον άντρα - ακόμα και κάποιον δυνατό - για να σώσουν η κάθε μία τον εαυτό της, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί και φιλίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρά μόνο στρατηγική.

Διότι δεν σκέφτηκαν πως αν τύχει και χάσουν και την τρίτη ασυλία, βάσει των κανόνων φέτος θα πρέπει να βγει άντρας υποψήφιος για να μονομαχήσει με τον Γιάννη και τον Rob και η μοναδική επιλογή είναι ο Φάνης - ο καλύτερός τους παίκτης. Ο οποίος μάλιστα, θα βγει και αυτόματα υποψήφιος, αφού ο Σταμάτης είναι τραυματίας και ο Άγγελος αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο εξαιτίας του θέματος υγείας που του δημιουργήθηκε μετά την επαφή του με ένα τοξικό κοράλι.

Το κοινό «δίκασε» τις γυναίκες της Μπλε ομάδας

Όλη αυτή η «πλεκτάνη» που στήθηκε σε βάρος των αντρών της ομάδας των Μαχητών από τις γυναίκες φυσικά δεν σχολιάστηκε με καλό τρόπο από το κοινό, το οποίο με τα σχόλιά του στο Twitter/Χ πήρε το μέρος του Γιάννη Περπατάρη.

Η ατάκα της Ασημίνας για την Σταυρούλα

Σε άλλα νέα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως θα υπάρξουν νέες αφίξεις στο νησί και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο με καινούργιους παίκτες αλλά και με δύο παλιούς. Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να μαντέψουν ποιοι θα είναι αυτοί με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να αποκαλύπτει πως είναι ο James Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Πέρα από την πλάκα που έκανε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος ακούγοντας το όνομα του James σηκώθηκε για να «φύγει» μετά τα προηγούμενα που έχουν οι δυο τους από το Survivor 2021 και η Ασημίνα δεν χάρηκε καθόλου με την άφιξη της Σταυρούλας στο παιχνίδι.

«Δεν μιλιόμαστε με την Σταυρούλα. Είναι φίλη απ' όσο ξέρω με την Μαριλίνα, αλλά έτσι όπως το βλέπω θα πάει στους Μπλε» είπε η Ασημίνα σχολιάζοντας τη «νέα» άφιξη και το σε ποια ομάδα θα πάει.

Να σου θυμίσω πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή πριν μπει στο παιχνίδι το 2022 κι ενώ γνώριζε την Ασημίνα, από τον στίβο αφού ήταν κι οι δύο αθλήτριες, σχολίαζε στα social media το πόσο συχνά έκλαιγε εκείνη, λέγοντας πως τα ίδια έκανε και στον αθλητισμό. Βέβαια, μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε δείξει μετανιωμένη γι' αυτά της τα σχόλια, αλλά όπως φαίνεται οι δυο τους δεν τα ξαναβρήκαν ποτέ.

Πάντως, η Σταυρούλα Χρυσαειδή βλέποντας το επεισόδιο έδωσε τη δική της απάντηση στην Ασημίνα, μέσω του Twitter, γράφοντας: «Ξαφνικά έμαθα ότι η Μαριλίνα κι εγώ είμαστε φίλες. Λογικά όταν γνωρίζεις κάποιον στο γυμναστήριο 2 φορές, ναι είναι φίλος σου».

423541680_359897236966752_2714941964929180282_n.jpg

Όπως φαίνεται οι προσθήκες του James και της Σταυρούλας θα ανάψουν τα αίματα σε λίγες μέρες.