«Κάθε κατεργάρης στον θρόνο του» είπαν στην Ευγενία Σαμαρά που πόζαρε αλά «Game of Thrones»

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Κάθε κατεργάρης στον θρόνο του» είπαν στην Ευγενία Σαμαρά που πόζαρε αλά «Game of Thrones»

Η Ευγενία Σαμαρά έκανε μια ολιγοήμερη απόδραση και μοιράστηκε υπέροχες φωτογραφίες. Τα υπέροχα casual looks και τα χιουμοριστικά σχόλια των θαυμαστών της.

Τυχεροί είναι φέτος οι θαυμαστές της Ευγενίας Σαμαρά καθώς εκτός από τον «Σασμό» (όπου υποδύεται την Στέλλα), μπορούν να την απολαμβάνουν και μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και το «Switch» game όπου βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ένα αρκετά επιβαρυμμένο πρόγραμμα ωστόσο δεν ξεχνά να βρίσκει χρόνο μόνο για εκείνη και αγαπημένα της πρόσωπα, όποτε αυτό είναι εφικτό.

Η mini απόδραση της Ευγενίας Σαμαρά στην Παύλιανη

Πριν από λίγες ημέρες η Ευγενία Σαμαρά αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της για να πραγματοποιήσει μια μικρή απόδραση στην Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στην Παύλιανη.

Το μέρος φημίζεται για χειμερινό τουρισμό και δεν είναι λίγοι οι celebrities που το επέλεξαν φέτος για τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Φορώντας μπλε πουλόβερ με μαργαρίτες, λευκή φόρμα και γκρι μπότες, η ηθοποιός πόζαρε στο πιο Instagram-mable spot της περιοχής, τον θρόνο που είναι εμπνευσμένος από το «Game of Thrones».

https://www.instagram.com/p/C2nP2IDrXWN/

«Το βασίλειο μου για ένα ρεπό παρέα με
χιόνια και φωτιές και έλατα 🌲», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια των θαυμαστών της

Αρκετοί ήταν οι fans που σχολίασαν το post της ηθοποιού αφήνοντας χιουμοριστικά και κολακευτικά σχόλια.

sxolia1.jpg

«Κάθε κατεργάρης στον θρόνο του», «Πολύ όμορφη», «Παύλιανη, δυνατή που πήγες ως εκεί», «αρχόντισσα», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

sxolia3.jpg

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός από το ταξίδι της.

H βόλτα της Πετρουτσέλι με τα παιδιά της & το απίθανο look της Σαμαρά

Η 36χρονη φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές, τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Στις καθημερινές της εξόδους επιλέγει συχνά μονόχρωμα ή printed tops, τζιν παντελόνια, κοστούμια, sneakers και παντελόνια σε στενή γραμμή.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες casual εμφανίσεις της Ευγενίας Σαμαρά μέχρι σήμερα.

Πηγή κεντρικής: eugeniasamara