«Ο Μπιλ και η Τζο» του Σασμού, η επανασύνδεση και η περίεργη εμφάνιση ενός μωρού

Κατερίνα Μπούσιου
«Ο Μπιλ και η Τζο» του Σασμού, η επανασύνδεση και η περίεργη εμφάνιση ενός μωρού

Θοδώρα και Γιώργος, ξανά μαζί. Στον Σασμό ξεκινούν οι επανασυνδέσεις σε έρωτες και σε φιλίες.  

Παρά τη μεγάλη πτώση στην τηλεθέαση στο σύνολο των σειρών του prime time τις τελευταίες ημέρες ο Σασμός υπόσχεται πως στο μέλλον θα ανακάμψει. Και το κάνει έμμεσα, λόγω και των μελλοντικών εξελίξεων στο σενάριο. Σε αυτές έχουμε τη δημιουργία ενός μεγάλου έρωτα, την παρουσία ενός μωρού και την επανασύνδεση ενός αγαπημένου ζευγαριού.

Όλα τα λογικά και παράλογα του Σασμού: Μία μεταμόσχευση, μία επανασύνδεση, ένα μωρό και ένας νέος έρωτας

Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες οδηγήθηκαν χθες μέσω της Καλλιόπης και του Ανδρέα στην τελική τους αναμέτρηση. Με όπλο προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους. Αυτό το γνωστό παλιό αποκριάτικο όπλο, το αγαπημένο των φανς της σειράς στο Twitter. Έγινε όμως και η σημαντική αποκάλυψη στον Σασμό, για τη δολοφονία του συζύγου της Μαρίας Τζομπανάκη. Τελικά ο Βασίλης της δολοφονήθηκε με εντολή του Ανδρέα.

Η επιστροφή, η συμφιλίωση και η σύλληψη της Βασιλικής στον Σασμό: Το κοινό ήδη μπερδεύτηκε

Η Καλλιόπη φάνηκε πως τον πυροβολεί, αλλά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα εμφανιστεί. Tο κοινό το διασκέδασε με τη σκηνή μεταξύ τους. Ο Μπιλ (Βασίλης Μπισμπίκης) και η Τζο (Μαρία Τζομπανάκη).

Ο Ανδρέας όταν θα επιστρέψει, θα είναι ένας άλλος άνθρωπος. Μεταμορφωμένος με την αποκάλυψη πως δεν είναι ένας Βρουλάκης αλλά είναι Σταματάκης. Και έτσι θα είναι πρόθυμος να δώσει με μεταμόσχευση το νεφρό του στον Αστέρη. Από την ακραία βεντέτα φτάνουμε σε ένα είδος σασμού. Και σε ένα ακόμη μπέρδεμα στο σενάριο.

Πάντως αυτό το μοτίβο, Βρουλάκης που είναι τελικά Σταματάκης (συνέβη και με τον Θανάση Πατριαρχέα στο παρελθόν) έχει κουράσει. Όπως και το σίριαλ μέσα στο σίριαλ με το αν θα παραδοθεί τελικά ο Μαθιός για τη δολοφονία του Στεφανή. Συνεχείς, άστοχες αναφορές. Δεν έκανε κάτι ηθικό. Σκότωσε έναν άνθρωπο και μάλιστα δεν βρισκόταν σε άμυνα για να δικαιολογηθεί.

Αυτές οι καθυστερήσεις στην πλοκή και οι επαναλήψεις έχουν στερήσει μεγάλο μερίδιο της τηλεθέασης. Και είναι κρίμα για μία σειρά που έχει τόσο αξιόλογους ηθοποιούς στο καστ. Δεν είναι τυχαίο που από το 25% στο νεανικό κοινό πριν μερικούς μήνες, πλέον η σειρά στο δυναμικό αυτό κοινό κυμαίνεται μεταξύ 12 με 16%.

https://www.instagram.com/p/C2Wv9TFBm9D/

Στα μελλούμενα, θα έχουμε μία απόπειρα δολοφονίας. Η Εύα θα θεωρήσει πως η Θοδώρα είναι εμπόδιο στη σχέση της με τον Γιώργο και θα κάνει δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της. Από τύχη δεν σκοτώνεται η Θοδώρα.

Όμως Δανάη Παππά και Γιώργος Γεροντιδάκης μετά από αυτή την περιπέτεια, θα γίνουν ξανά ζευγάρι, σύμφωνα με το TV24. Το είχε υπονοήσει και ο ίδιος ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Queen.gr όταν μας έλεγε πως: «Ποτέ δεν κλείνει ένα τέτοιο κεφάλαιο (σ.σ μεταξύ Θοδώρας και Γιώργου). Αυτό το ζευγάρι ξεκίνησε ανάποδα τη σχέση του. γιατί από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους έζησαν μαζί στο ίδιο σπίτι. Δεν υπήρξε μεταξύ τους, η διαδικασία του φλερτ και του ερωτισμού. Μετά προέκυψαν τα προβλήματα, που είναι ένα δείγμα ότι μεγαλώνουν, ωριμάζουν, αποκτούν εμπειρία. Αν θα έρθουν κοντά, θα πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν και όχι από εκεί που το άφησαν. Θα πρέπει να φλερτάρουν, να ερωτευτούν, να θέλουν ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον».

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δεν μου αρέσει η μίμηση στην τέχνη. Ας παλέψουμε για το διαφορετικό»

https://www.instagram.com/p/C2fSvAfp_ol/

Αυτό τελικά θα συμβεί. Θα προσεγγίσουν ο ένας τον άλλον ξανά και διαφορετικά. Πλέον θα είναι για πάντα μαζί.

Στα παράλογα που θα μας συμβούν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, είναι και η εμφάνιση ενός μωρού. Plus ένα που θα υιοθετήσει το προηγούμενο ζευγάρι. Ένα άλλο βρέφος βρίσκεται ξαφνικά στο κατώφλι του σπιτιού του παππά. Το Twitter ξεκίνησε τα σενάρια για το ποιοι είναι οι γονείς του παιδιού.

Το μόνο νορμάλ σε όλα αυτά, είναι ο νέος έρωτας που θα προκύψει μεταξύ της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά) και του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης). Εννοούμε, πως όλα θα προκύψουν φυσιολογικά, χωρίς ευτράπελα στο σενάριο.