Ο Rob αποχώρησε από το Survivor αλλά κέρδισε την αγάπη του κοινού: Τα αρνητικά σχόλια για την Χρύσα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Rob αποχώρησε από το Survivor αλλά κέρδισε την αγάπη του κοινού: Τα αρνητικά σχόλια για την Χρύσα

Μπορεί ο Σκωτσέζος James να αποχώρησε από το Survivor, ο Oυαλός James όμως δείχνει έτοιμος για την είσοδό του και ήδη έριξε έξυπνα τις σπόντες του. 

Τέλος εποχής ή όπως έγραψαν στο Twitter οι fans του Survivor, τέλος του πρώτου κύκλου, αν το ριάλιτι επιβίωσης ήταν σειρά του Netflix. Σε κάθε περίπτωση η αποχώρηση του Rob από το παιχνίδι σήμανε το τέλος της αθωότητας και της χαράς στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο παίκτης των Μαχητών ήταν ομόφωνα ό,τι καλύτερο και ό,τι μη τοξικό έχει περάσει ποτέ από ριάλιτι.

Η πιο μεγάλη στήριξη που έχει ο Rob στο Survivor είναι αυτή της Δήμητρας, της συζύγου του

Πώς φτάσαμε όμως στην αποχώρηση του πολύ αγαπητού απ' όλους Σκωτσέζου Rob;

https://www.instagram.com/p/C3D_87GIY95/

Όλα ήταν ένα πολύ σωστό, όπως αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα, σχέδιο των γυναικών της Μπλε ομάδας.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας που έχασαν οι Μαχητές, ο Rob ήταν αυτός που βγήκε υποψήφιος, ως ένας από τους πιο αδύναμους παίκτες. Μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, όμως βγήκε υποψήφιος ο Γιάννης Περπατάρης ένας από τους δύο καλύτερους παίκτες της Μπλε ομάδας, με τις παίκτριες των Μαχητών - που ήταν και η πλειοψηφία - να υποστηρίζουν πως τον ψήφισαν για να είναι σίγουρες πως θα φύγει ο αδύναμος Rob, ώστε να δυναμώσει η ομάδα τους.

Μιας και ο Rob όμως, δεν ήταν ο χειρότερος παίκτης, όλοι κατάλαβαν - κοινό και παίκτες - πως τα κορίτσια της Μπλε ομάδας ήθελαν να προστατευθούν από τη μονομαχία αποχώρησης. Τρίτος υποψήφιος αναγκαστικά βγήκε ο Φάνης, ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών, αφού η ομάδα του έχασε και την τρίτη ασυλία και ο Σταμάτης δεν μπορούσε να ψηφιστεί καθώς ήταν τραυματίας. Έτσι δεν είδαμε τρίτο συμβούλιο στο νησί, αφού ο Φάνης ήταν υποψήφιος, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα που βγήκε MVP της εβδομάδας δεν γινόταν να ψηφίσει κάποιον παίκτη, αφού από την Μπλε ομάδα δεν είχε μείνει κάποιος άλλος.

Η μονομαχία

Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας των τριών Μαχητών, όπως ήταν αναμενόμενο ο Φάνης ήταν ο παίκτης που εξασφάλισε πρώτος την παραμονή του στο παιχνίδι, ενώ ο Περπατάρης κατάφερε εύκολα να επικρατήσει απέναντι στον Rob. Mην ξεχνάς πως Φάνης και Περπατάρης ήταν οι δύο καλύτεροι παίκτες των Μπλε.

Βέβαια, το κοινό πρόσεξε πως από τους στόχους που μπορούσε να διαλέξει ο Φάνης ως ο καλύτερος παίκτης από τους τρεις, έλειπε ο στόχος που απαιτούσε μπασκετικές ικανότητες, ένας στόχος που στις προηγούμενες αναμετρήσεις του είχε ευνοήσει τον Rob. Παράλληλα, το γεγονός πως οι τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας έπαιζαν εναλλάξ μεταξύ τους προσπαθώντας να συγκεντρώσουν 5 νίκες δεν ήταν ιδιαίτερα δίκαιος, ενώ ο Φάνης φάνηκε να παραχωρεί μία νίκη στον Γιάννη Περπατάρη για να είναι πιο σίγουρη η νίκη του απέναντι στον Rob.

Παρ' όλα αυτά, ο ευγενικός Σκωτσέζος αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά , χωρίς να κρατήσει κακία σε κανέναν συμπαίκτη του, ούτε καν στην Μαριλίνα και την Χρύσα που είχαν αποκαλύψει ανοιχτά πως ήθελαν να τον διώξουν.

Το κοινό αποθέωσε τον Rob σε αντίθεση με τις γυναίκες των Μαχητών

Η αποχώρηση του Rob συγκίνησε το κοινό που σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο Twitter/X τον αποθέωσε. Ο παίκτης των Μαχητών άλλωστε, κατάφερε το ακατόρθωτο, να ξεχωρίσει και ν' αγαπηθεί απ' όλο τον κόσμο, ενώ δεν ήταν καθόλου καλός αγωνιστικά.

Το αντίθετο βέβαια, έγινε με την Χρύσα, την Μαριλίνα και τις υπόλοιπες παίκτριες των Μαχητών, οι οποίες σχολιάστηκαν πολύ αρνητικά. Ιδιαίτερα, η Χρύσα, η οποία ανέφερε πως θα ήθελε να συναντηθεί βγαίνοντας από το παιχνίδι με τον Rob, ενώ στην προσωπική της συνέντευξη ή με την «παρέα» της είχε αναφερθεί σε αυτόν με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

James Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ήδη κολλητοί

Λίγες μέρες πριν μπουν στο παιχνίδι James Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, στο ξενοδοχείο που μεταφέρονται οι παίκτες του ριάλιτι κι απ' ότι φαίνεται μια νέα φιλία γεννιέται.

Οι δυο τους δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά στο παιχνίδι, αλλά φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, ο James «τρόλαρε» την Σταυρούλα στο Twitter του λέγοντάς της να του κατεβάσει στο πρωινό και μια σοκολάτα που είχε ξεχάσει στην τσάντα της, κάτι που εκείνη δεν έκανε κι έτσι εκείνος την απείλησε πως μάλλον θα την ψηφίσει έτσι και χάσουν την ασυλία.

Κάπως έτσι, ο James Καφετζής αποκάλυψε πως θα είναι στην ίδια ομάδα με την Σταυρούλα, ενώ σύμφωνα με διάφορες φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι δυο τους αναμένεται να προστεθούν στην ομάδα των Μαχητών.

Αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον, δεδομένου ότι ο μεν James έχει κόντρα με τον Αλέξη Παππά, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν τα πάει καθόλου καλά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο James δεν παρέλειψε να ρίξει και την σπόντα του στην ομάδα των Διασήμων - με την καμπάνα να χτυπάει μάλλον για την Δαλάκα και την Ασημίνα που είχαν αποβληθεί στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι λόγω παραβίασης των κανόνων. Ο ίδιος πόζαρε με τον μάγειρα του ξενοδοχείου γράφοντας πως βρήκε τον δικό του «λόκαλ» (σ.σ local, δηλαδή ντόπιο) για να τρώει, με τη διαφορά ότι ο δικός του έχει αστέρι Michelin.

423600024_1479082659489317_2600484828821060189_n.jpg