Η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στο Λονδίνο και έχει μια απρόσμενη απαίτηση από τον σύντροφό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στο Λονδίνο και έχει μια απρόσμενη απαίτηση από τον σύντροφό της

H Μελίνα Νικολαΐδη ακούει πιστά τις συμβουλές του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Οι προπονήσεις της 19χρονης και οι ωραιότερες φωτογραφίες μέσα από το γυμναστήριο.

Τις ωραιότερες χριστουγεννιάτικες διακοπές έκανε φέτος η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες στην Αθήνα για να υποδεχθεί το 2024 με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν από λίγους μήνες η 19χρονη αποφάσισε να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο και έκανε βαλίτσες για το Λονδίνο, όπου σπουδάζει υποκριτική ωστόσο μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας-Αγγλίας.

1705258433005-109040450-melina3.jpg

Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, η Μελίνα φωτογραφήθηκε στο ασανσέρ με τη βαλίτσα της και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως επέστρεψε στο νέο της σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η απρόσμενη «απαίτηση» της Μελίνας από τον αγαπημένο της

Όταν βρίσκεται στην Αθήνα η Μελίνα δίνει καθημερινά το παρών στο γυμναστήριο του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

melina1.jpg

Πριν από λίγα 24ωρα η Μελίνα δημοσίευσε ένα Instagram-story που έκρυβε μια fun απαίτηση από τον σύντροφό της, ο οποίος διατηρεί γυμναστήριο στα νότια προάστια.

1705249092026-422750687-melina2.png

Η 19χρονη πόσταρε μια φωτογραφία ενός διάσημου fitness TikToker που κάνει σχοινάκι και αναρωτήθηκε γιατί ο Αλέξανδρος και η ομάδα του δεν της βάζουν παρόμοιες ασκήσεις στην προπόνηση.

H Mελίνα Νικολαΐδη είναι πιο fit από ποτέ

Μαζί της και η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει επιλέξει να γυμνάζεται στον ίδιο χώρο στα νότια προάστια, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του 35χρονου αθλητή. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και πρόσφατα αποφάσισαν να κάνουν ταυτόχρονη προπόνηση, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται αργότερα το στιγμιότυπο στο TikTok.

Μελίνα Νικολαΐδη & Δέσποινα Βανδή καλωσόρισαν το 2024 με πολύ λάμψη και μια αγκαλιά

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, ο οποίος τόλμησε ένα ακόμα επιχειρηματικό βήμα.

«Ήρθα για να υποστηρίξω τον σύντροφό μου. Εννοείται ότι θα ερχόταν η μητέρα μου στην εκδήλωση», είπε η Μελίνα Νικολαΐδη στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Εγώ τρώω τα φαγητά της μητέρας μου», δήλωσε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης εξηγώντας πως δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την τηλεόραση ή το Survivor, συμμετέχοντας ως παίκτης.

Η 19χρονη Μελίνα πρόσθεσε: «Η μητέρα μου, όπως και η μητέρα του συντρόφου μου, είναι πολύ καλές μαγείρισσες».

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi