H Τόνια Σωτηροπούλου στον τελευταίο χορό του 2023 φόρεσε το πιο hot top για τις γιορτές

H Τόνια Σωτηροπούλου στον τελευταίο χορό του 2023 φόρεσε το πιο hot top για τις γιορτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας δίνει μία ιδέα για το πως ένα κλασσικό παντελόνι μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για να «χτίσουμε» ένα λαμπερό festive look.

Με sexy glam style αποχαιρετά το 2023 η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία γιόρτασε με φίλους και τον αγαπημένο της Κωστή Μαραβέγια το τέλος του έτους.

Η ηθοποιός, ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με στιγμές από τη χθεσινή βραδιά, όπου χόρεψε και τραγούδησε στους ρυθμούς του Μαραβέγια.

undefined

Η Τόνια, η οποία φέτος συμμετέχει και στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Mega «Milky Way», μας εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με τη στιλιστική της επιλογή, αφού έδειξε ότι δεν χρειάζεται να φορέσουμε φόρεμα ή φούστα για να είμαστε λαμπερές τις ημέρες των εορτών, αλλά μπορούμε να το πετύχουμε ακόμα και με μία μαύρη παντελόνα.

https://www.instagram.com/p/C1evkBjobL9/

Ιδιαίτερα αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που βλέπουν το τέλος του χρόνου σαν μία ευκαιρία για ανασκόπηση και «κλείσιμο κύκλων», τότε, σίγουρα θα έχει ξεχωριστή σημασία πως θα πεις το αντίο, αλλά και πως θα υποδεχτείς τον νέο χρόνο.

Η Τόνια, λοιπόν, μας κάνει να διαπιστώνουμε ότι ένα μαύρο παντελόνι μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για να «χτίσουμε» ένα λαμπερό festive look.

Ένα πουά see-through top μαζί με ένα εντυπωσιακό βελούδινο μπλε bra με glam τιράντες φαίνεται, λοιπόν, να είναι αρκετά για να απογειώσουν το look και το sexiness!