H Ντορέττα Παπαδημητρίου ψάχνει να βρει τον λόγο που είναι ακόμα single

H Ντορέττα Παπαδημητρίου ψάχνει να βρει τον λόγο που είναι ακόμα single

H Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, με ένα φίλτρο που της «αποκάλυψε» τον λόγο που δεν έχει σχέση.

Είτε είσαι από εκείνους που τους αρέσει να γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείς ότι αποτελεί για όλους μία καλή ευκαιρία για να επαναδιαπραγματευθούμε τη σχέση που έχουμε με την αγάπη και τον έρωτα.

Και αυτό δε χρειάζεται να το κάνεις μόνο εάν έχεις σχέση αλλά και σε περίπτωση που είσαι single. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία αναρωτώμενη «γιατί είναι ακόμα single», ζήτησε τη βοήθεια του TikTok.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, με ένα φίλτρο που της «αποκάλυψε» τον λόγο που δεν έχει σχέση.

Το βίντεο έγινε στο κομμωτήριο, αφού είχε βάψει τη ρίζα της και περίμενε υπομονετικά να περάσει η ώρα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Για να απασχοληθεί, λοιπόν, όσο περίμενε, Ντορέττα έβγαλε το παρακάτω βίντεο, το οποίο την ενημέρωσε ότι ο λόγος που συνεχίζει να είναι ελεύθερη είναι επειδή έχει ανάγκη από ξεκούραση.

Η Παπαδημητρίου δείχνει τις ικανότητες της στην acro yoga και η Ρέβη της δίνει την καλύτερη συμβουλή

«Νιώθω καλά με το μέσα μου»

Αυτό το διάστημα η Ντορέττα παρουσιάζει «Το Καλύτερο Podcast του Κόσμου», μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, την Αλίκη Συνατσάκη και την Αθηνά Τσαγκαράκη.

Μιλώντας στο «Στούντιο 4» τέλη του 2023, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για «Το Καλύτερο Podcast του Κόσμου» και τα συναισθήματα που της δημιουργεί, λέγοντας πως αισθάνεται ότι μπορεί να εκφράζεται με μεγαλύτερη άνεση από ότι παλαιότερα, γεγονός που «έχει να κάνει πολύ με τη φάση στην οποία βρίσκομαι, που νιώθω καλά, νιώθω καλά με το μέσα μου, με τον εαυτό μου. Έχω τακτοποιήσει πολλά τραύματα, έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και μπορώ να μιλήσω για περισσότερα πράγματά».

Εντωμεταξύ, πριν από δύο ημέρες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε ακόμα μία δημοσίευση στο TikTok, με ένα φίλτρο που της έδειξε ότι το 2024 θα κυριαρχήσει στη ζωή της η γυμναστική και η διασκέδαση.

Πάντως, έως τώρα, πέρα από τη γυμναστική και τη διασκέδαση φαίνεται ότι κυριαρχεί η αισιοδοξία στη ζωή της, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το τελευταίο story που έκανε το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία της μέσα από το αυτοκίνητο, η Ντορέττα έγραψε «Μία από αυτές τις μέρες που έχει ήλιο και βροχή και ουράνιο τόξο ταυτόχρονα».

papadimitriou.jpg

Πηγή κεντρικής εικόνας: @dorettapapadimitriou_official