H 16χρονη Μαρία Ζαγοράκη είναι το mini me της Ιωάννας Λίλη

Τσακιρίδου Χριστίνα
H 16χρονη Μαρία Ζαγοράκη είναι το mini me της Ιωάννας Λίλη

H Ιωάννα Λίλη μίλησε για τη σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και το πώς αντιμετώπισαν την κρίση στον γάμο τους. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τα παιδιά τους και η ομοιότητα της παρουσιάστριας με την 16χρονη κόρη της.

Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του εγχώριου star system και μετρούν 17 χρόνια έγγαμου βίου.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και ο πρώην άσσος της Εθνικής επισφράγισαν τον έρωτά τους τον Νοέμβριο του 2006, λίγο πριν από τη γέννηση της κόρης τους, Μαρίας. Οοι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και παραμένουν full in love, με την αγάπη και τον θαυμασμό να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της σχέσης τους.

Τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη οικογένεια έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη ωστόσο ταξιδεύουν συχνά στην Αθήνα όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους.

Ιωάννα Λίλη: Η δημιουργία οικογένειας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και η κρίση στον γάμο τους

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε η Ιωάννα Λίλη πριν από λίγα 24ωρα.

H παρουσιάστρια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη δημιουργία οικογένειας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τα παιδιά τους αλλά και την κρίση που πέρασε ο γάμος τους στο πέρασμα του χρόνου.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο. Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, ειλικρίνεια και αλήθεια. Προσπαθούμε να διατηρούμε τον έρωτά μας όλες τις ημέρες του χρόνου. Ευτυχώς που υπάρχει και η τεχνολογία και μας κρατάει κοντά όταν ο σύζυγός μου λείπει», δήλωσε η Ιωάννα Λίλη.

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή της σχέσης μας δεν είχαμε το περιθώριο να γνωριστούμε καλά, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριζόμασταν σιγά σιγά μέσα στον γάμο. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά. Νομίζω το πιο ισχυρό μεταξύ μας είναι η αγάπη μας. Δεν υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει περάσει κρίση. Και εμείς έχουμε περάσει και το αντιμετωπίσαμε με την κουβέντα».

https://www.instagram.com/p/CjFL_D0gCQ7/

Γωγώ Μαστροκώστα-Τραϊανός Δέλλας: Τα «χρόνια πολλά», η 15χρονη κόρη Βικτώρια & το υπέροχο σπίτι τους

H 16χρονη Μαρία Ζαγοράκη είναι το mini me της Ιωάννας Λίλη

Mαμά και κόρη έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, βγαίνουν μαζί συχνά και όπως μας έχει αποκαλύψει η Ιωάννα Λίλη μέσα από το Instagram της, η 16χρονη εκτελεί χρέη φωτογράφου για τα posts της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/CvWrj9igfTd/

Τα μακριά, καστανά μαλλιά και τα εντυπωσιακά ανοιχτόχρωμα μάτια της Μαρίας Ζαγοράκη, σε συνδυασμό με τις καλλίγραμμες αναλογίες της θα μπορούσαν να της εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον χώρο του modeling.

Όσον αφορά την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 16χρονη αποφεύγει την υπερέκθεση και διαθέτει ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: ioanna_lili