Ο «μυστικός» δείπνος του Σασμού με Βανδή και Τζομπανάκη και μία επεισοδιακή δραπέτευση

Κατερίνα Μπούσιου
Ο «μυστικός» δείπνος του Σασμού με Βανδή και Τζομπανάκη και μία επεισοδιακή δραπέτευση

Η Κάτια Σπερελάκη, η εντυπωσιακή σύζυγος του Στέλιου Μάινα και η έξοδος Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων στον Σασμό με την Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Τζομπανάκη παρούσες. 

Μία αναπάντεχη συνάντηση είχαν Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες του Σασμού. Οι ηθοποιοί της σειράς για μία ακόμη φορά μας έδειξαν τις ιδαίτερες φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους. Τη στιγμή μάλιστα που στα επεισόδια που έρχονται οι δύο οικογένειες θα αναμετρηθούν ξανά. Μία έκρηξη και μία δραπέτευση θα μας απασχολήσουν και η υπόθεση του Φαρμάκη, παίρνει οριστικό τέλος.

Η σύζυγος του Στέλιου Μάινα και πώς θα ορίσει ως Παύλος το τέλος της Εύας

Ο Βασίλης Μπισμπίκης που υποδύεται τον Ανδρέα Βρουλάκη στον Σασμό, σύντομα θα επιστρέψει ξανά όπως ήδη σε έχω ενημερώσει και πριν χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο οι κόντρες μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων. Θα τον δεις όμως να επιστρέφει αλλαγμένος και έχει παίξει τον ρόλο της για αυτό η αποκάλυψη της Καλλιόπης σε εκείνον πως είναι τελικά γιος του Ρούσσου Σταματάκη, του μεγάλου έρωτα της μητέρας του.

Το πόσο αλλαγμένος θα γυρίσει θα το διαπιστώσεις και από το γεγονός πως θα σταματήσει για λίγο η εκδικητική του μανία και με τον τρόπο που θα σώσει τη ζωή του Αστέρη.

Λίγο πριν δούμε το comeback του Ανδρέα, ο Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, βρέθηκαν σε γνωστό κρητικό εστιατόριο της Αθήνας, μαζί με δύο εκ των κορυφαίων πρωταγωνιστών της σειράς, την Μαρία Τζομπανάκη, τον Δημήτρη Λάλο και τον Στέλιο Μάινα.

Στη φωτογραφία διακρίναμε στα δεξιά και το σπάνιο κοινό στιγμιότυπο του Στέλιου Μάινα με τη σύζυγό του, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Κάτια Σπερελάκη. Είναι μαζί εδώ και 36 χρόνια και έχουν μαζί έναν γιο, τον Σήφη, o oποίος είναι σκηνοθέτης, αφού πια έχει ολοκληρώσει και τις σπουδές του στην Αγγλία. Το ζευγάρι, μία φορά έχει συνεργαστεί θεατρικά, αλλά έκτοτε ακολουθούν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους.

Mainas_gios.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, παρά την επιστροφή του στα επόμενα επεισόδια στη σειρά, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του με την Μαρία Τζομπανάκη να τον έχει αποχαιρετήσει μέσω ανάρτησής της, μιλώντας για εξαιρετική μεταξύ τους συνεργασία.

https://www.instagram.com/p/C2X7DvbLS10/

Και αφού μιλάμε για αποχαιρετισμούς, να μιλήσουμε για την περίπτωση της Εύας, η οποία ξαναβάζει στο στόχαστρο τον Αστέρη και τον Μαθιό. Μετά τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Θοδώρας - ευτυχώς γλιτώνει την τελευταία στιγμή - ανατινάζει το επαγγελματικό αυτοκίνητο του Μαθιού το οποίο όμως θα οδηγεί ένας από τους εργάτες. Χάνει τη ζωή του και αυτό προκαλεί ακόμη και στον Βαγγέλη που την εμπιστεύεται, δεύτερες σκέψεις.

Εκείνος θα μιλήσει στον Παύλο και η απόφαση είναι οριστική. Ο τελευταίος καταδίδει στην αστυνομία την Εύα αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι και αδελφή του Φαρμάκη. Ο ίδιος δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για αυτό παρόλο που έχει σκοτώσει ο ίδιος τον αδελφό της.

Η Εύα όμως δεν καταθέτει τα όπλα. Βρίσκει τρόπο για να δραπετεύσει. Αλλά αυτό δεν είναι το φινάλε της. Γιατί τώρα πια στόχος της είναι μόνο ο Παύλος. Μόνο αν τον εξοντώσει θα τελειώσουν όλα.