H Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε για την ωτοπλαστική και «έσπασε» τα ταμπού περί αισθητικών επεμβάσεων

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε για την ωτοπλαστική και «έσπασε» τα ταμπού περί αισθητικών επεμβάσεων

H Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε ανοιχτά για την ωτοπλαστική και το bullying που είχε δεχθεί στο παρελθόν. Όλες οι celebrities που έχουν μοιραστεί την εμπειρία τους για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι μια από τις δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της με αξιοθαύμαστη πορεία στον χώρο της υποκριτικής και του modeling.

Η νεαρή καλλιτέχνης έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσφατα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το bullying που είχε υποστεί λόγω των αυτιών της και την απόφασή της να κάνει ωτοπλαστική.

H Αναστασία Τσιλιμπίου εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην ωτοπλαστική

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε ένα video στο TikTok όπου εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να υποβληθεί σε ωτοπλαστική και αναφέρθηκε στο bullying που έχει υποστεί στην επαγγελματική της ζωή.

«Σήμερα θα κάνω πλαστική, θα τραβήξω τα αυτιά μου πίσω. Δεν μου άρεσαν τα αυτιά μου από πολύ μικρή ηλικία. Δεν κατάφερα να νιώσω καλά με αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, με αποκορύφωμα να τρώω και bullying. Επηρεάστηκα και από αυτό. Είχα σχόλια στα social media όπως ντάμπο το ελεφαντάκι ή πιάνεις κανάλια με αυτά τα αυτιά και δεν βοηθούσαν πάρα πολύ. Δεν ένιωθα άνετα να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα ή να κάνω διάφορα κουρέματα», είπε on camera η Αναστασία Τσιλιμπίου.

https://www.tiktok.com/

Αρκετοί ήταν οι fans της ηθοποιού που έσπευσαν να την εμψυχώσουν στέλνοντάς τις εγκάρδιες ευχές για ταχεία ανάρρωση.

«Αναστασία μου ήμασταν στο ίδιο σχολείο έχω να πω ότι ήσουν όμορφη μικρή και πανέμορφη τώρα ότι και να κάνεις θα είσαι πανέμορφη», έγραψε μια fan.

Ενώ μια άλλη follower σχολίασε: «όπως νιώθεις καλύτερα! η ζωή είναι μικρή!».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί και χωρίς τη μάσκα της και κάνει ένα ακόμη βήμα στη νέα της ζωή

Πριν λίγες ημέρες η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Μένια Κούκου για την ωτοπλαστική στην οποία υποβλήθηκε αναφέροντας: «Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ υπέρ του άμα αν δεν σου αρέσει κάτι πάνω σου να το αλλάζεις. Είναι μικρή η ζωή, απλά το πήρα απόφαση. Προφανώς όταν αλλάζεις κάτι πάνω σου γιατί έρχεσαι ενάντια στη φύση του σώματός σου, πονάει αρκετά. Λογικό είναι, γι’ αυτό και φοράω κορδέλες, που τις φορούσε και πιο πριν είναι αναγκαστικό για την επούλωση και την ανάρρωση. Αυτό θα το κρατήσω ας πούμε ένα μήνα και μετά για τρεις μήνες θα υπάρχει ένα πρήξιμο το οποίο θα φύγει σιγά σιγά».

Ελληνίδες celebrities που «έσπασαν» το ταμπού των αισθητικών επεμβάσεων μιλώντας «ανοιχτά»

  • Άννα Κουρή

Η Άννα Κουρή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και την αντίδραση του πατέρα της. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην άγνωστη αισθητική επέμβαση που είχε κάνει στο παρελθόν, διορθώνοντας τα αυτιά της.

«Ο πατέρας μου δεν μου μιλούσε για 2 χρόνια, όταν είπα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Μου έκοψε και την καλημέρα. Μου είχαν προτείνει να κάνω μια προκλητική φωτογράφιση και μου φάνηκε αστείο. Δεν ήθελα να πάθει εγκεφαλικό ο μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά η 56χρονη.

Για το bullying που έχει δεχτεί στον χώρο η ηθοποιός παραδέχθηκε: «Παλιά δυστυχώς το bullying ήταν μες στη δουλειά, έχει τύχει να περάσω δύσκολα και απείλησα να φύγω».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις κάθε χρόνο και κάτι να αλλοιώνεται πάνω σου, λες είμαι σε αυτή την ηλικία και ζω. Στα 14 μου είχα κάνει επέμβαση στα αυτιά μου, ακόμη είναι πεταχτά».

  • Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ομολογήσει πως έκανε την πρώτη πλαστική επέμβαση σε ηλικία 17 ετών, διορθώνοντας τη μύτη και αργότερα το στήθος της.

«Εγώ, όταν ήμουν μικρή, είχα κάνει το λάθος να βάλω πολύ μεγάλο στήθος, και δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Πέρασα δύσκολα. Όσο μεγάλωνα αυτό άρχιζε να γίνεται υπερβολικό. Αν είχα στα 21 μου τα μυαλά που έχω τώρα στα 34 δεν θα έβαζα ποτέ στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Μετά πήγα και το αφαίρεσα», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

  • Χριστίνα Λαμπίρη

Το 2015 η Χριστίνα Λαμπίρη αποφάσισε να επιβεβαιώσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστική στη μύτη της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Έχω φτιάξει την μύτη μου γι'αυτό και έχω αλλάξει κούρεμα στα μαλλιά μου, για να την δείχνω. Πήγα να κάνω διάφραγμα και είπα να την φτιάξω και λίγο».

https://www.instagram.com/p/CVDMMy_jgc3/
  • Ελένη Φουρέιρα

Η 35χρονη τραγουδίστρια έχει μιλήσει ακομπλεξάριστα για την αλλαγή στην εμφάνισή της δηλώνοντας: «Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

https://www.instagram.com/p/CyG3nTjtGOg/

Πηγή κεντρικής: anastasia_tsilimpiou