Πριγκίπισσα Charlene: Το σκίτσο για τα Χριστούγεννα και η αλήθεια για την πλαστική στο Ντουμπάι

Πατούλια Κατερίνα
Πριγκίπισσα Charlene: Το σκίτσο για τα Χριστούγεννα και η αλήθεια για την πλαστική στο Ντουμπάι

Χωρίς να αποκαλύπτει το που βρίσκεται, η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Instagram με ένα οικογενειακό γιορτινό σκίτσο.

H φετινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα από το πριγκιπάτο του Μονακό ήταν ξεχωριστή και την κάρτα αυτή μοιράστηκε η πριγκίπισσα Charlene στον λογαριασμό της στο Instagram μετά από απουσία ημερών.

Στο σκίτσο που δημοσίευσε το πριγκιπάτο αλλά και η 43χρονη Charlene, βλέπουμε τον Αλβέρτο, τη σύζυγό του και τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους Jacques και Gabriela να ποζάρουν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Εύχομαι σε όλους μια όμορφη και ασφαλή γιορτινή σεζόν με όλη μου την αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η Charlene, από άγνωστο προορισμό.

Οι royals του Μονακό φημίζονται για τις χριστουγεννιάτικες κάρτες – υπερπαραγωγή που ετοιμάζουν κάθε χρόνο αλλά η φετινή κάρτα δεν έχει την λάμψη της περσινής στην οποία η Charlene ήταν λαμπερή και όμορφη, λίγο πριν την αναχώρησή της για δέκα μήνες στη Νότιο Αφρική.


https://www.instagram.com/p/CXwL4FgsVSm

Άγνωστη η τοποθεσία της Charlene:

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Charlene επέστρεψε μεν στο Μονακό μετά από δέκα μήνες αλλά μετά την πρώτη εκείνη εμφάνιση με τα δίδυμα και τον 63χρονο Αλβέρτο, εξαφανίστηκε ξανά για άγνωστο προορισμό και όπως είχε αποκαλύψει χωρίς λεπτομέρειες ο πρίγκιπας, είναι σε κλινική:

«Είναι καλύτερα αλλά χρειάζεται ακόμα ξεκούραση και ειρήνη. Δεν είναι στο πριγκιπάτο αλλά θα είμαστε σε θέση να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μια περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης», είχε τονίσει ο Αλβέρτος χωρίς όμως να εξηγεί που στην Ευρώπη βρίσκεται η σύζυγός του αλλά ούτε και πότε θα την επισκεφτεί.



To δημοσίευμα περί πλαστικής στο Ντουμπάι

Στο περιοδικό Lecturas της Ισπανίας, ο royal expert Pilar Eyre υποστήριξε στη στήλη του πως η Charlene κρύβεται μιας και έχει σημάδια στο πρόσωπο και έχει μερική παραμόρφωση μετά από facelift που έκανε στο Dubai. Ο ειδικός τόνισε πως η Charlene ήταν η μόνη που φορούσε μάσκα στην οικογενειακή φωτογραφία της επιστροφής της στο Μονακό.

Δεν έχει να κάνει με αισθητική επέμβαση


https://www.instagram.com/p/CWBjB1EMrWP

«Δεν έχει να κάνει ούτε με κάποια αισθητική επέμβαση, η Charlene έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις - ένα κρυολόγημα ή η γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθήσει, COVID. Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου. Είναι διαφορετικής φύσης. Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας – οι διορθωτικές επεμβάσεις στον ρινικό κόλπο τον Μάιο λόγω λοίμωξης- αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά», τόνισε ο Αλβέρτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene