Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν σταματάει να φροντίζει και να αγαπάει τον εαυτό της

Η Ιωάννα ανέβασε δύο στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα οποία μας δείχνει τη συνεχή φροντίδα και περιποίηση που κάνει στο σώμα και στο πρόσωπό της. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποτελεί σύμβολο δύναμης και ελπίδας. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media περνάει το μήνυμα του self love, έχοντας αποδεχθεί, πλέον, τον νέο εαυτό της, τη νέα της εικόνα μετά τις πλαστικές επεμβάσεις που έκαναν οι γιατροί στην επιδερμίδα της μετά την επίθεση που είχε δεχθεί.

Ο Μπάμπης αποχώρησε από το MasterChef και συγκίνησε αλλά ο Γιάννης έκανε έξαλλο το κοινό

Η Ιωάννα, είναι μία γυναίκα που από τότε που την γνωρίσαμε -πριν σχεδόν 4 χρόνια- δεν έχει σταματήσει να ζει τη ζωή της, έτσι ακριβώς όπως την έχει ονειρευτεί. Αν ακολουθείς την Ιωάννα στο Instagram, θα καταλάβεις ότι η ίδια λατρεύει τα ταξίδια, καθώς ταξιδεύει συχνά στους πιο όμορφους προορισμούς, ανακαλύπτοντας καινούργια μέρη και πολιτισμούς. Καθημερινά, ανεβάζει φωτογραφίες και δικά της podcasts με τα οποία δίνει δύναμη και κουράγιο σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και καταστάσεις.

Έχει αρπάξει ξανά τη ζωή στα χέρια της

https://www.instagram.com/p/C3AtZLZIQeT/

Εκτός από τα ταξίδια και τις προσωπικές στιγμές με τους φίλους της, η Ιωάννα μας δείχνει στιγμιότυπα από τον καθημερινό αγώνα που δίνει για το σώμα της. Μπορεί να έχει καταφέρει να αρπάξει ξανά τη ζωή στα χέρια της, παρόλα αυτά, οι ουλές και τα τραύματα -όπως η ίδια έχει πει- χρειάζονται συνεχή φροντίδα και περιποίηση η οποία δεν σταματάει ποτέ. Πριν λίγες ώρες ανέβασε 2 στόρι στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας «Hair tattoo No2» και «Therapy time», δείχνοντάς για άλλη μία φορά τον καθημερινό αγώνα που κάνει με τον εαυτό της.

Η Ιωάννα μέσα από το νοσοκομείο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram προσωπικές φωτογραφίες της. Πιο συγκεκριμένα, φωτογραφίες από τις επεμβάσεις με τις ουλές και τα σημάδια που έχει στο σώμα και στο πρόσωπό της. Πριν λίγους μήνες, είχε κάνει μία ανάρτηση, όπου η ίδια βρέθηκε για ακόμα μια επέμβαση αισθητικού - διορθωτικού χαρακτήρα, στο ίδιο δωμάτιο και νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί πριν από 3,5 χρόνια. Η Ιωάννα μέσα από την ανάρτηση ήθελε να μοιραστεί τα συναισθήματά και τις μνήμες της με το κοινό της:

«Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.. όπως 3,5 χρόνια πριν. Οι αναμνήσεις με μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή» έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/C0J5b5lsBTt/

Ο κόσμος την έχει αγαπήσει για αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή, μία πανέμορφη γυναίκα που βλέπει τη ζωή με μία πιο αισιόδοξη ματιά, ξεπερνώντας τις δυσκολίες με χαμόγελο! Είναι σύμβολο δύναμης για όλο τον κόσμο! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές φωτογραφίες από τα μαγευτικά ταξίδια που έχει κάνει η αγαπημένη Ιωάννα μέχρι σήμερα.

H Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε για την ωτοπλαστική και «έσπασε» τα ταμπού περί αισθητικών επεμβάσεων