Η σπόντα του Άρη Σοϊλέδη για τον Φάνη και η κόντρα στο νέο τρέιλερ του Survivor που δίχασε το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η σπόντα του Άρη Σοϊλέδη για τον Φάνη και η κόντρα στο νέο τρέιλερ του Survivor που δίχασε το κοινό

Γιατί ο Φάνης νιώθει ότι «έχει το πάνω χέρι» αυτή τη στιγμή στο Survivor και γιατί ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ έφτασε τελικό to 2022, δεν ξαναμπήκε ποτέ στο Survivor;

Κι ενώ στο Survivor 2024 οι στρατηγικές έχουν αρχίσει να παίρνουν «φωτιά» μετά την είσοδο του James Καφετζή, ο Άρης Σοϊλέδης ξαναβρέθηκε με τον παλιό του φίλο από το Survivor 2022, Γιώργο Ταλάντσεβ, σε ένα podcast που μπορεί να λύθηκαν οι μεταξύ τους παρεξηγήσεις αλλά άρχισαν να δημιουργούνται νέες. Όπως το γιατί ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ καθημερινά δέχεται μηνύματα από τον κόσμο για το πότε θα ξαναμπεί στο παιχνίδι, όχι μόνο δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση φέτος, αλλά δεν τον είδαμε ούτε στο Survivor All Star το 2023, παρότι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης αγωνιστικά και είχε φτάσει και στον τελικό το 2022;

https://www.instagram.com/p/CfwIbcUMnSa/

Η σπόντα του Άρη Σοϊλέδη για τον Φάνη και όχι μόνο

Στο podcast του Γιώργου Ταλάντσεβ που έκανε ποδαρικό ο Άρης Σοϊλέδης, αρχικά οι δύο φίλοι έλυσαν τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά τους, αφού πολλοί είχαν αναρωτηθεί γιατί ο «Τάλα» αποχωρώντας τότε το 2022 δεν είπε πως θέλει για νικητή τον Άρη αλλά την Μαίη και γιατί οι δυο τους βγαίνοντας από το παιχνίδι δεν ξαναβρέθηκαν σχεδόν ποτέ, ενώ ήταν «κολλητοί».

O Άρης Σοϊλέδης εξέφρασε την πικρία του για εκείνη τη δήλωση του Τάλα, ωστόσο η απάντηση που πήρε στο podcast φάνηκε να τον κάλυψε, αφού ο Γιώργος Ταλάντσεβ του εξήγησε πως είπε το όνομα της Μαίης γιατί πίστευε ότι εκείνη χρειαζόταν περισσότερη ψυχολογική στήριξη εκείνη την στιγμή μιας και για τον Σοϊλέδη ήταν σίγουρος πως θα πήγαινε στον τελικό.

Όσον αφορά το γιατί δεν κάνουν τόση παρέα σήμερα, σε αυτό «βοήθησε» το γεγονός, όπως είπε ο Άρης Σοϊλέδης, πως ο Γιώργος Ταλάντσεβ άρχισε να κάνει πολύ παρέα με την Βρισηίδα Ανδριώτου όσο ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μέσα στο Survivor All Star, κάτι που συνεχίστηκε και όταν βγήκε ο Μαρτίκας έξω και συνεχίζεται και μέχρι σήμερα. Ο Άρης Σοϊλέδης ήδη από την εμπειρία του με τον γνωστό φαρμακοποιό μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης δεν ήθελε να έχει κάποια σχέση μαζί του, πόσο μάλλον και μετά τα όσα έχει πει εκείνος για την συμμετοχή της Μαρίας Αντωνά (συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη) στο φετινό Survivor.

Οι δύο πρώην παίκτες βέβαια, δεν άφησαν ασχολίαστο και το γεγονός πως οι φετινοί Survivors δεν είναι και τόσο δυνατοί αγωνιστικά, όσο εκείνοι που είχαν να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι στον δικό τους κύκλο.

«Με νοιάζει να μάθω πραγματικά το γιατί (δεν ξαναμπήκα στο Survivor) και με νοιάζει και να υπερασπιστώ κι αυτά που κατάφερα μες στο παιχνίδι που για μένα είναι το πιο σημαντικό, να μπω και να δείξω ότι δεν έγινε τυχαία όλο αυτό που κατάφερα - τα νούμερα που κατάφερα δεν ήταν τυχαία - και ότι είχα δυνατούς παίκτες απέναντι κι ότι κάτι τέτοιο τώρα δεν υπάρχει στο παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ο Σοϊλέδης απαντώντας στον κόσμο που τον ρωτάει γιατί δεν έχει μπει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης, ρίχνοντας και μια πρώτη σπόντα στο φετινό cast των συμμετεχόντων.

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε και τη συμμετοχή του Φάνη, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά, λέγοντας:

«Η πίεση από τον αντίπαλο που έχεις όταν πηγαίνετε ώμο με ώμο. Είναι άλλο να φτάσεις πρώτος με 20 μέτρα διαφορά από τον πίσω σου κι άλλο να φτάσετε μαζί και πάνω στη φούρια σου να ρίχνεις. Νομίζω δεν μπορούν να συγκριθούν. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ο οποίος μέσα σε έναν μήνα έχει τρομερή άνοδο και θα έχει κι ακόμη γιατί όσο περνάει ο καιρός κι έχεις τριβή με τους στόχους είσαι πολύ καλύτερος αλλά θα πρέπει να έχει και κάποιον αντίπαλο απέναντί του» είπε ο ίδιος σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Άρη Σοϊλέδη.

Η κόντρα Παππά - Φάνη δίχασε ήδη το κοινό

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που ο Φάνης αυτή τη στιγμή έχει μια παραπάνω σιγουριά για τον εαυτό του, αφού τουλάχιστον αγωνιστικά είναι ο καλύτερος παίκτης, και γι' αυτό ασχολείται πιο πολύ με θέματα στρατηγικής, όπως είδαμε. Πρώτα με την ψήφο του στην Δαλάκα αντί για την Ασημίνα στην τελευταία αποχώρηση και τώρα με την κόντρα του με τον Αλέξη Παππά και την ατάκα που αν δεν θυμόταν ο ίδιος, σίγουρα του την θύμισε ο James Καφετζής, ως κρυφός «στρατηγός» της όλης επιχείρησης κατά των Διασήμων.

Survivor: Η ψήφος του Φάνη στην Κατερίνα Δαλάκα σχολιάστηκε αρνητικά αλλά πέτυχε τον σκοπό της

Όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο του ριάλιτι που θα προβληθεί σήμερα 18 Φεβρουαρίου, ο Αλέξης Παππάς φαίνεται να θίγεται άσχημα, επειδή ο Φάνης τον αποκαλεί «γελοίο» κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας. Ο Παππάς υποστηρίζει πως ποτέ δεν έχει βρίσει κανέναν παίκτη κι εκεί είναι που ο Φάνης - στο συμβούλιο του νησιού - «θυμάται» πως ο Παππάς στο Survivor 2021 είχε αποκαλέσει «καρκίνωμα» τον James Καφετζή.

https://www.instagram.com/reel/C3bOPONoxUQ/

Το κοινό ήδη διχάστηκε παρακολουθώντας το τρέιλερ, αφού αφενώς ήταν πολύ άκομψο το σχόλιο του Παππά στον James το 2021, από την άλλη αν ο Φάνης δεν έχει καλή μνήμη τότε σίγουρα ο James του θύμισε την ατάκα του Παππά για να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του, χωρίς ωστόσο να του πει πως ο χαρακτηρισμός αυτός πήγαινε στην Άννα Μαρία Βέλλη.