Survivor: Η αναμενόμενη αποχώρηση, η αποθέωση του Χανταμπάκη και το story του Μαρτίκα για την Αντωνά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η αναμενόμενη αποχώρηση, η αποθέωση του Χανταμπάκη και το story του Μαρτίκα για την Αντωνά

Το δώρο του Στέλιου Χανταμπάκη στην Όλγα Πηλιάκη για την ημέρα του Βαλεντίνου ήταν αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού περισσότερο και από τη μονομαχία αποχώρησης.

Ένα επεισόδιο αρκετά ήρεμο για τα δεδομένα του Survivor ήταν αυτό που παρακολουθήσαμε στις 14 Φεβρουαρίου, παρότι όπως είχαμε δει από το τρέιλερ η ψήφος του Φάνη στην Κατερίνα Δαλάκα είχε «ανάψει» για λίγο τα αίματα στην Κόκκινη ομάδα με την Ασημίνα να απορεί αν οι συμπαίκτες της προτιμούσαν να έχει βγει εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση και όχι η φίλη της.

Survivor: Η ψήφος του Φάνη στην Κατερίνα Δαλάκα σχολιάστηκε αρνητικά αλλά πέτυχε τον σκοπό της

Ουσιαστικά ο Φάνης ως ο MVP της εβδομάδας και βλέποντας πως οι Διάσημοι είχαν χάσει όλους τους αγώνες ασυλίας κινήθηκε στρατηγικά ψηφίζοντας ανάμεσα στις δύο επιλογές που είχε την Κατερίνα Δαλάκα προς αποχώρηση κι όχι την Ασημίνα, παρότι όπως είπε είχε «πέσει» αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό. Κάπως έτσι - και σίγουρα με όσα είχε δει ο James Καφετζής όσο ήταν εκτός παιχνιδιού - θέλησε να σπείρει λίγο παραπάνω τη διχόνοια μεταξύ των δύο φιλενάδων της Κόκκινης ομάδας, αφού η Κατερίνα Δαλάκα ήταν σίγουρο πως θα παρέμενε στο παιχνίδι.

Η αναμενόμενη αποχώρηση της Ασουμανάκη και το story του Μαρτίκα για την Αντωνά

Και αυτό έγινε. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη που εξασφάλισε τη θέση της στο παιχνίδι τρέχοντας πολύ γρήγορα την πίστα της μονομαχίας απέναντι στην Ζωή Ασουμανάκη. Μάλιστα, η ίδια ούσα πρώτη φορά προτεινόμενη ήθελε να δέιξει τα «δόντια» της γι' αυτό και ολοκλήρωνε τις νίκες της σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, κάτι που άφησε άφωνο και το κοινό που παρακολουθούσε αλλά και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Στη συνέχεια, η Όλγα Πηλιάκη και η Μαρία Αντωνά ήταν οι παίκτριες που θα διεκδικούσαν μία ακόμα θέση στον Άγιο Δομίνικο. Νικήτρια από αυτό το ζευγάρι αναδείχθηκε η Όλγα Πηλιάκη, η οποία μάλιστα είχε και την στήριξη του Σπύρου Μαρτίκα από την Αθήνα.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor είχε κάποια προηγούμενα με τον Άρη Σοϊλέδη από τη συμμετοχή τους στο Survivor το 2022 και όπως φαίνεται οι όποιες διαφορές τους δεν έχουν λυθεί. Γι' αυτό και ο ίδιος με το πρόσχημα ότι σχολίαζε το δώρο του Στέλιου Χανταμπάκη στο έπαθλο επικοινωνίας που «δυνάμωσε» την Όλγα Πηλιάκη, ουσιαστικά στο Instagram story του χαιρόταν που η Μαρία Αντωνά θα πήγαινε σε μία ακόμα μονομαχία με την Ζωή Ασουμανάκη για να παραμείνει στο ριάλιτι.

Η χαρά του βέβαια, δεν συνεχίστηκε, αφού όπως ήταν αναμενόμενο η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Ζωή Ασουμανάκη, μιας και ήταν η πιο αδύναμη αγωνιστικά. Η Ζωή έφυγε με «ψηλά» το κεφάλι λύνοντας μέχρι και τις διαφορές που είχε όλο το διάστημα παραμονής της με τον Φάνη από τους Μπλε, ο οποίος μάλιστα, την αγκάλιασε λέγοντας πως ό,τι έγινε μεταξύ τους ήταν στα πλαίσια του παιχνιδιού.

Η αποθέωση του Χανταμπάκη για το δώρο στην Πηλιάκη

Αυτό βέβαια, που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού απ' όλο το επεισόδιο και σχολιάστηκε στο Twitter/X ήταν το δώρο του Στέλιου Χανταμπάκη στην Όλγα Πηλιάκη, στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για τη χρονιά αυτή, που κέρδισαν οι Διάσημοι.

Με αφορμή και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσοι από τους παίκτες των Κόκκινων ήταν σε σχέση ή παντρεμένοι θα άκουγαν ένα μήνυμα από τους αγαπημένους τους και θα έπαιρναν κι ένα δώρο από αυτούς, κάποιο αγαπημένο αντικείμενό τους από την Ελλάδα. Ο Στέλιος Χανταμπάκης λοιπόν, που είναι γνωστός για το χιούμορ του, πέρα από το ερωτικό μήνυμα με τη σαγηνευτική φωνή που έστειλε στη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, της έστειλε και μια στολή sexy νοσοκόμας για να την φορέσει όταν βρεθούν ξανά οι δυο τους από κοντά.

Φυσικά τόσο η ίδια, όσο και οι συμπαίκτες της αλλά και το κοινό ξεκαρδίστηκαν από τα γέλια βλέποντας το δώρο του. Όπως είπε όμως η Όλγα Πηλιάκη, το χιούμορ του ήταν αυτό που την έκανε να τον ερωτευτεί παράφορα και γι' αυτό έχουν καταφέρει να είναι και σχεδόν 11 χρόνια μαζί έχοντας αποκτήσει και δυο παιδιά.

Η Όλγα Πηλιάκη πήγε Άγιο Δομίνικο όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο αληθινός Survivor